torstai 24. huhtikuuta 2014

Ammuu Tallinnasta!


Näyn hauskan ammun vaiko kenties sian minä löysin eilen Tallinnasta!

Otti hyvin rennosti joka tapauksessa elonsa ja olonsa tämä kaveri. Siinä me istuksimme hetkosen jalkojamme lepuuttelemassa ennen kuin taas jatkoimme matkaamme.


Perinteisempää Hansa-tyyliä sitten myös


Tähän minä myös ihastuin ikihyviksi. Todella oikea kala kummajainen!

Tallinnassa on ihanaa käydä nimenomaan keväällä. Minun vakioni on vanha kaupunki ei niinkään ne uudemmat kulmat.

Tänään onkin sitten ollut töissä melkoisen voipuneet jalat ja keho, mieli sen sijaan on virkistynyt ikihyviksi.

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Booooriiing...

...taitaa tuumia Kusti-boy:)


Olen kaiketi viime aikoina jakanut liian vähän huomioita herralle kun piti parkkeerata silitettävien korin päälle ja näyttää tältä.

Tottahan se tietysti on, että viime ajat olen opiskellut, raivannut kotia ja tehnyt päivätöitä. Ei sitä juuri ole muuta jaksanut kuin kaatua sänkyyn iltaisin. 

Onneksi nyt on muutama ylimääräinen päivä vapaata. Otamme koko perheen voimin rennosti emmekä ole laittaneet to do-listalle mitään. Tai no, minulla siellä on edelleen ne opinnot, mutta muuten ei mitään ylimääräistä.

On muuten äärimmäisen mieltäkin vapauttavaa ja avartavaa kun saa ympäriltään hiljalleen tavaraa vähemmäksi. Toki kaikenlaisen raivauksen ajan tuntuu olevan sellainen pysyvä kaaoskin kun koko ajan jotakin seulotaan ja järjestellään tai sitten pestään, silitetään ja hinnoitellaan tai vaihtoehtoisesti laitetaan  UFFin pusseihin. Tunnustan, olen hirmuinen hamsteri ja yritän vielä muuttaa tapani. Wish me luck!

Rentoa, aurinkoista ja leppoisaa pääsiäistä kaikille teille, jotka tänne satutte eksymään.

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Voihan ronttinen ja harmaus!

Helmi sitten kekutti meitä - ei ollutkaan tiineenä! Harmituksen harmitus! Mutta uutta matoa laitoimme koukkuun heti kun tilaisuus siihen tuli.


Voi neitonen sinua, mutta jospas tällä kertaa:)

Ulkona on hrrr.. kylmä ja portaat kaipaavat kyllä kovasti putsausta.


Minä taidan lähteä täydentämään karkkivarastoja lähikauppaan sillä muistin juuri, että huomenna taitaa olla SE päivä!

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Niin sietämättömän jännittävää!

Nimittäin sen odottaminen, että varmistuu Helmi-neidin odotus. Neitihän on niin kovin pikkuinen ja hoikkanen muutoinkin eli erilaisten odotuksen merkkien odottaminen on ollut äärimmäisen hermoja kysyvää. Astutushan tapahtui 24.2. eli tuolla helmikuun lopulla ja nyt viikko sitten katselimme, että neitoselle on ilmestynyt tuonne alamasuun sellainen hieman roikkuva pussi, joka varsinkin iltaisin vaikuttaa suuremmalta. Muutamia muitakin pieniä merkkejä on havaittavissa. Mutta argghh.. miten äärimmäisen hermoja kysyvää siltikin. Haluan odottaa, että olen lähes varma ennen kuin vien pupusen ultraan eläinlääkärille.

Mahdollisimman varmassa tilanteessa haluan tietää ainakin todennäköisen lukumäärän pennuille, jotta voimme synnytyksen käsillä ollessa sitten varmistua kaikkien pentujen syntymästä.

Mahdollisen synnytyksen ajankohta asettuisi tuonne huhti-toukokuun taitteelle eli eihän tässä kovin hirmuisesti aikaakaan ole enää jäljellä.

Tässä hän nukkuja nakkelee serkkupojan kyljessä ylen tietämättömänä aiheuttamastaan jännitysmomentista. Niin ja tietystikin laukkaa ympäriinsä ja touhuaa täysin varomattomasti koko ajan sekä nirsoilee tapansa mukaan ruoasta. Me kun niin tahtoisimme hänen erityisesti nyt syövän hyvin ja laadukkaasti.


Ulkona muuten tuulee ainakin täällä ihan hirvittävästi, varmasti myrskylukemat.