lauantai 19. marraskuuta 2011

Messut

Niin, sinne messuillehan sitä eilispäiväksi tuli lähdettyä. Aamulla varhain liikkeelle viemään Esikkoa koululle ja sieltä suoraan Miehekkään kyydillä Hyvinkään ABC:lle. Sieltä minut sitten koukkasivatkin pian matkaansa Taava ja Lila. Kaunis kiitos Taavalle kyydistä.

Suuntana siitä sitten Tampere. Väkeä oli aivan hurjasti liikkeellä, varsinkin siltä se tuntui koska oli perjantai eikä kaikilla suinkaan varmaan mahdollisuutta messuille lähteä töiden tai muiden velvollisuuksien takia. Mutta hallihan on onneksi suuri, joten mitään pakokauhua ei ennättänyt tulla väenpaljoudesta huolimatta.

Suoraan sanottuna tunnustan, että D-halli taisi jäädä kokonaan katsastamatta, mutta ihan riittämiin oli nähtävää ja katsottavaa A- ja C-halleissa, joita tuon reilun 4-5 tunnin kuluessa ennätimme koluta.

Voitteko uskoa, lankaa en tuonut lainkaan muassani. Sitäkin enemmän kaikenlaista pikkuista tilpehööriä.

Olen pidempään etsiskellyt itselleni pellavaista käyttötunikaa. Sellaista, jonne mahtuisi alle vaikkapa lämpöinen trikoopaita. Ihan arkikäyttöön. Ja löytyihän sellainen kyllä


Itse keikuin pitkään mustan ja tämän vihreän välillä, kunnes Lila sitten vakuutti minut siitä, että vihreää välillä.
Tämänhän nappasin Matelin Lahja-Aitan ständiltä. Messutarjous onneksi sillä ovh on sentään niinkin huikea kuin 129e.




Tuo musta pöllökännypussukka tarttui puolestaan Riimingan ständiltä. Olen töissä tunnettu siitä, että jätän työkännykän sinne sun tänne ja sitten sitä kiikutellaan perässäni luokseni taas takaisin. Tässä on kaksi vetoketjullista taskua, toiseen siis kännykkä ja toiseen vaikkapa kukkaro ja avaimet tai sitten vaikka kaksi kännykkää, oma ja työsellainen.



Tämä hellyttävä enkelituikku taas oli pakko adoptoida ihan vain tuon ihanan kasvojen ilmeen vuoksi. Jouluhan on ihan tuokion päästä ja tätä katsoessa tulee hyvälle mielelle. Harmikseni en vain muista mikä oli valmistajan nimi C-hallissa siellä aika perällä tämä ständi kuitenkin oli, vinkatkaa mikäli tunnistatte valmistajan.




Näitä koruja sitten kannoinkin kotiin aika lailla. Siellä on ihanat karkkikorvikset Elvarilta, samoin piparipoikakorvakorut samasta paikasta. Sydänkaulakorujen myyjä jäi myös huomioimatta, mutta kauniita ovat silti, maatuskakorviksia en voinut vastustaa ja Kelttikorujen ständille menen aina vakiosti. Tällä kertaa mukaani osuivat huuhkajakorut, hopeaa.

Näiden lisäksi ostin hiukan leimaustarvikkeita ihan määrättyihin tarkoituksiin, mutta niitä en nyt taida esitellä

Lila myös lahjoi minua syntymäpäivälahjalla



Silmälasiliinoja, upea suuri nappi, maatuskakoruja niin ranteeseen kuin kaulaankin ja vielä suloisia silmukkamerkkejäkin. Voi kiitos kaunein, ystävä-kulta.

Messuilta sitten suuntasimme kaupunkiin ja syömään ravintola Hookiin Kehräsaareen. Hurja annos tulikin syötyä ja kylläpä maistui. Hiukkasen meillä oli sitten huonoa tuuria loppumatkasta sillä myöhästyimme kuuden junasta ihan pari minuuttia ja sitten seitsemän pendolino jäi sinne samaan sumaan odottelemaan minne kaikki muutkin Helsinkiin pyrkivät junat. Toijalan-Viialan seutuvilla oli tapahtunut yliajo, jonka vuoksi päärata oli suljettuna ainakin sen puolesta tunnista tuntiin. Todella surullista tuo, tämä on toinen kerta kun kohdalleni osuu tuollainen junalla kulkiessa. Kotona taisinkin olla sitten hiukan ennen kahtatoista ja tänään onkin nukuttu väsymystä pois tosi myöhään aamuun.

Oli todella kiva reissu, otammehan uusiksi Lila sitten ensi vuonna?

Terkkuja myös V:lle, jonka kanssa treffasimme pikaisesti päälavan läheisyydessä. Oli mukava nähdä sinut. Iloista joulun odotusta sinulle.

Nyt sitten nauttimaan viikonlopusta ja kynttilöiden hämystä.
Edit. sen verran, että kaikki myytävät ovat nyt sitten tästä eteenpäin siinä yläbannerin alla omana sivunaan:)


19 kommenttia:

  1. Pitäisköhän onnitella, ettet ostanut lankaa...? Itselläni on ainakin paha tapa hamstrata sitä ihan mahdottomasti. Ihania muita juttuja sen sijaan löysit. Mullakin on Riiminkan kännykkäpussi, juuri noin kahdella taskulla erinomainen kun voi mennä esim. ulkoiluttamaan kissaa ja ottaa puhelimen ja avaimet mukaan. Yllätys: oma Riiminka-pussukkani on kissa-aiheinen!

    VastaaPoista
  2. Kivat ostokset. Pellavatunikaa minäkin Elmasta yritin saada mutta hinnat ei sopineet kukkarolleni.
    Mikähän noissa maatuskoissa viehättää? Mä kyllästyin niihin jo muinoin Leningradin tuliaisina, kaikki toi niitä.

    VastaaPoista
  3. Ihanan värinen pellavatunika ja enkelin ilme on aivan mainio. Ei ihme jos ei kaikkea jaksa kiertää niin tarkkaan, kun on niin paljon nähtävää.

    VastaaPoista
  4. Ihanat messuostokset, harkitut ja ihanat.
    Tunika on kyllä kaunis.

    VastaaPoista
  5. oh huh ja hoh kuinka porukkaa siellä messuilla tänään lauantaina olikaan. Onhan se hyvää rahasäästöä sekin kun ei pääse lähellekään sitä lankakerää mitä haluaisi vähän hipeltää...
    Kivoja hankintoja sinulla...mä kyllä sorruin lankaan vaikka lankaostolakon 'pitäisi' kyllä toimia helmikuun alkupäiville....:o)

    VastaaPoista
  6. Ihana tunika ja kauniita nuo muutkin ostokset! Meidän kylältä bussilla porukkaa tänään sinne messuilemaan meni, mut en uskaltanut känkkälonkan kanssa lähteä. Onneksi pääsee hyvin messujen tunnelmaan ja tarjontaa tutkimaan blogien välityksellä.
    Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Kivoja ostoksia, varsinkin tuo pöllöpussukka! Itse sorruin taas kerran lähes pelkkiin lankoihin...

    VastaaPoista
  8. Saila: Olen kyllä tosi tyytyväinen, etten lankaa ostanut. Onhan sitä täällä kotona jo ihan liikaakin:)
    Lankakeiju: Ihanat oli messut, kyllä!
    KristiinaS: Minäkään en olisi kyllä ilman messutarjousta raaskinut. Siitäkään huolimatta, että olen jo useamman vuoden tuollaista harkinnut ostavani. Maatuskat ovat minusta suloisia, kaikissa muissa muodoissa, mutteivat perinteisinä sisäkkäin menevinä;)
    Rentukka: Kiitos:) Lilan kanssa jutustelimmekin, että tuli ihan yliannostusähky kaiken tarjonnan edessä.
    TeSa: Naulan kantaan, yritin kyllä harkitusti toimia. Messut on aina ihania - osaksi varmaan koska niin harvoin noille pääsen.
    Kytsätär: Hui, luulenpa, että tänään on ollut vielä paljon pahempi ruuhka kuin eilen. Rohkea se, joka tänään on ollut liikenteessä.
    Mammutti: Harmillista sinun lonkkasi, mutta jospa sitä sitten toisen kerran:) Sinun pitää jokin kerta tulla Länskäreiden tapaamiseen, jookos:)?
    Sanna: Kiitos:) Ostakaa te muut ne langat pois niin minä säästyn siltä, hihii!

    VastaaPoista
  9. Onpa ihana, kun voi messuilla virtuaalisesti näin blogien välityksellä, kun en itse työ- ja käsityökiireiden takia kerkee sinne minään päivänä tänä vuonna. Maatuskoista tykkään minäkin, juuri taannoin ostin Viipurista roikkuvat maatuskat korviin ja tuota Aulillakin ollutta maatuska-kangasta olen myös kovasti havitellut.

    VastaaPoista
  10. Samoja näin, mutten osatnut. Ostin kyllä hiukan lankaa. Tuo pellavatunika on kaunis, niitä myös ihailin. kyllä messureissua iana virkaistää. Tosin eilen iltapäivällä oli jo vähän ahdistavan ahdasta!

    VastaaPoista
  11. Tottahan toki otamme ensi vuonna uudestaan :) Kiitos seurasta! Minun eilinen päivä oli niin kiireinen, etten ehtinyt edes blogiani päivittää, mutta tänään ehdin senkin sitten tehdä ;)
    Mukavaa sunnuntaita sinulle ystäväni <3

    VastaaPoista
  12. Kiva tunika! Hieno juttu, että raaskit sen ostaa, minäkin niitä hiplailin mutta jätin sitten kuitenkin muiden ostettaviksi :)

    VastaaPoista
  13. Kiva tunika! Hieno juttu, että raaskit sen ostaa, minäkin niitä hiplailin mutta jätin sitten kuitenkin muiden ostettaviksi :)

    VastaaPoista
  14. Kaikkea kivaa olet löytäny! =) Harmittaa vähäsen etten itse älynnyt järjestäytyä messuille, ens kerralla sitten =)

    VastaaPoista
  15. Ihan tunika ja väri on hieno! Mukavia muutkin hankinnat. Minä ostin vähän lankoja ja tietysti norsuja:D

    VastaaPoista
  16. AUTS miten ihana värinen tunikasi onkaan.

    VastaaPoista
  17. Tykkään tosi paljon tuosta tunikasta, kaunis väri. Ja pöllöpussukka on hauska!

    VastaaPoista
  18. Juu, saan migreeni asparaamistsa ynnä muista tuon sarjan E-lisukkeista.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.