maanantai 18. kesäkuuta 2012

Haikuja kesäillasta

Aina silloin kun kädet kipuilevat kovasti eikä pysty neulomaan (nytkin ranne hirmuisen turvoksissa ja menen hakemaan siihen kortisonipiikin huomenna), silloin tulee varovasti dippailtua. Siellä ne nytkin porisevat. Miehekäs ystävällisesti auttaa vääntämään kuivaksi ja vyyhteämään. Ihana könsikäs, kiitokset rakkaani. Iso sydän sinulle!Kuva lainattu netin ihmeellisestä maailmasta, lähdettä en tosin löytänyt.


Näinä hetkinä myös aina vaeltelen tuolla pihamaalla ja kuvaan vuodesta toiseen samoja ruusuja, syreenejä ja melkeinpä samoja kissojakin.


Kustin bravuuri on yrmeä ilme.

 Tänä vuonna tosin yksi on joukosta poissa. Meillä on ikävä sinua Valtteri. Mutta onneksi ikävää on helpottanut Emppu. Varsinainen persoonamestari, oikein "maratoonarikeskustelija"


Mutta kertokaahan mistä tulevat ne silloin tällöin selittämättömän haikeat hetket. Ne, jolloin ei löydä syytä tai selitystä herkälle mielelleen. Kun pienimmätkin asiat saavat tipan linssiin? Tiedän, ne ovat vain sitä elämää. Ei minulla mitään syytä ole onneton olla. Kaiketi se on vain niin, että jotta voisi olla oikein iloinen ja onnellinen, on vastapainoksi välillä oltava haikea ja surullinenkin:)


4 kommenttia:

 1. Haikealla hetkellä ymmärtää elämän arvon ja on onnellinen omasta rakkaasta perheestä.

  Voi sinun ranteita, toivottavasti kortisonipistos antaa hetkeksi helpotuksen.

  Mukavaa Juhannusta sinne lähinaapuri kuntaan!

  VastaaPoista
 2. Välillä tulee haikeita hetkiä, vaikka asiat on ihan hyvin.
  Mulla jalat välillä niin kipeät ettei kävely onnistu ilman tuskanirvistystä. Toivon että ranteesi paranevat.

  VastaaPoista
 3. On hyvä, että on tunteet! Sitä vain välillä heristyy, monta kertaa päivässä, mutta jaksaa hymyillä ja iloita pienistä ja suurista asioista.
  Ihanaa juhannuksen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 4. oi voi!! Onneksi en itse vielä joutunut heittää puikoja koska ranteet tai joku muu paikka olisi liian kipeä. Keksit siltti mieluinen touhua(dippailua) ja apulainen on kuviossa. Odotan jo uusimmat väriyhdistelmät. Ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.