torstai 29. maaliskuuta 2012

Pitshii..

Lapsi on terve kun se leikkii, sanotaan - heh!

Pätee kyllä minuun sillä möyrysin tuolla lankavarastossani ja tein treffit ohuiden vironvillojen kanssa. Leikittiin sitten yhdessä väripadalla ja valmista tuli suit sait sukkelaan. Jee!

Pakko kysyä, oletteko te muut samanlaisia vilukissoja kuin minä? Nytkin kolme paitaa ja villatakki päällä ja aina vaan palelee. Onneksi on noita villasukkia.

Aurinkoa torstaihinne ja anteeksi, että olen ollut niin kovin laiska bloggari. Arki on nielaissut minut pyörteeseensä enkä oikein pääse kehältä pois.

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Remonttiprojekti

Ihana auringonpaiste tänä sunnuntaina, kerrassaan upea!

Upeasta sunnuntaista huolimatta miesväki on rymistellyt tuolla kellarissa kodinhoitohuoneen kimpussa ja pikkuhiljaa sielläkin alkaa näyttää siltä, että sinne sellainen vielä rakentuu. Eristykset, koolaukset ja suurin osa sähkötöistä on nyt tehty. Välissä tuli sitten lattialaattojen laitto, jotta pääsee muita töitä vuorostaan tekemään.

Laitan ihan itselleni muistiin näitä kuvia, mutta näkeehän näistä jo jotakin, eikös?


Koolauslaudat ovat muuten tuolta omasta metsästä ja hymyilytti kun katselin kuinka rouheita nuo ovat pinnaltaan, mutta eihän se tosiaan tuolla alla vaikuta.

Laatta on melko suurta hieman ruosteisen punervaa ruskealla sävytettynä.

Kuvan vasemmassa reunassa näkee hiukan tuota kivijalassa olevaa syvää ikkunaa, joka tuo toivottua luonnonvaloa huoneeseen.



Kuvan oikeassa reunassa menee hormiseinä ja siitä suoraan eteenpäin jatkamalla pääsee ulko-ovelle. Eli sitten tulevaisuudessa nuo sotkuiset työmiehet saavat mönkiä sisään sieltä kuraisine romppeineen eikä lattiat kärsi:)

tuonne etualan vasempaan kulmaukseen tuleekin sitten "dippauspisteeni". Perhe pääsee haistelemasta katkujani kuulemma. Hitaanlaisestihan tämä meidän projektimme tosiaan etenee koska aikaa ja rahaa ei kumpaakaan liiemmälti ole. Tämä aiheuttanee myös sen, että huoneen kaapistoja valitessa on otettava huomioon myös se mihin lompakko antaa myöden eli todennäköisesti jotkin luonnonvalkoiset kaapistot tuonne tulee. Ihan jo valoisuudenkin saamiseksi. Osalle seinistä tulee puolipaneelia, jonka ajattelin käsitellä lattiaan sopivaksi Osmocolorilla.

Mutta se siitä projektista tällä erää, kutimiakin heiluttelen ja dippipataa keittelen. Mitään valmista ei kummastakaan vielä ole esitellä, mutta pidän kyllä tästä sukanvarresta jo kovasti:) merinoahan tämä, nams!



Bemulle myös suuren suuri kiitos tunnustuksesta. Yritän ennättää tähän ja noihin aiempiin myös mahdollisimman pikaisesti vastata. Oikein leppoisaa sunnuntaita teille kaikille!

torstai 22. maaliskuuta 2012

Ei ihan Super-Marjo!

Heippanen ihanaiset!

Tosiaan, täällä ei asu ihan Super-Marjo eikä edes Super-Zelda sillä viime viikkojen kiireet ovat imeneet ihan mehut minusta. Iltaselle jäävillä kahden-kolmen tunnin koti-ajalle ei paljonkaan nettiaikaa enää jaksa laitella. Lienevätkö nämä niitä elämän ruuhkavuosia, tiedä sitten.

Mutta viime viikonloppuna sentään ennätin muutaman vyyhtipoloisen dippailla.




Aavikon tuulet



Vaaleaa hiekkabeigeä eri sävyissään.


ja Heta-piian:)

Innostuin myös itselleni neuletakkiin langat värjäämään, ohuen ohutta reumawollea.


Auringon poltettahan siinä!

Olettekos huomanneet, että lumet sulavat huimaa vauhtia ja minulla vasta talviloma edessä, tuolla huhtikuun alussa. Mutta kyllä minä odotankin sitä jo ihan hirmuisesti.

Minulla polttelee tuolla värjäämätöntä vironvillaa 8/1 - mitähän sille keksisi, hih!

Olen saanut myös ihanat tunnustukset Neule-Kirpulta ja Breezieltä. Palaan niihin vähän myöhemmin, lämpöinen kiitos teille!

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Sukat meirämmiehelle


Sukat meirämmiehelle

Silmukoita: 16s puikolla, 64s yhteensä
Puikot: 3mm bambuiset
Lanka: Novita 7V Polkka
Muuta: Koko 44-46
Fiilis: En tykkää neuloa seiskaveikkaa, jotenkin muovisen tuntuista, mutta hätä ei lue lakia. Nämä taisivat olla sellaista autokaistasukat, vauhdissa valmiiksi.

Jep jep, Miehekäs tuossa taannoin valitti noiden muualta ostamieni (etten edes häpeä mainita asiasta) sukkien lörpähtäneen ihan kokonaan ja ettei tykkää niitä enää käyttää. Kainosti siis vihjaili josko minulta saisi napakammat ja oikean kokoiset uudet. Väitti jopa, että saa olla vaikka possunpunaiset. Oikein harmitti, ettei minulta löytynyt tämän vahvuista paksumpaa sukkalankaa sen värisenä. Olisin aivan varmasti siitä nämä nitkuttanut, ihan kiusallanikin. Mutta tässähän nämä nyt sitten ovat valmiina, olivat jo muutama päivä sitten neuletapaamisen jälkeen, mutta se iänikuinen päättely tahtoo aina jäädä muutaman päivän päähän minimissään. Mikähän siinäkin on?

Kuten aina tein nytkin tiimalasikantapään, tahtoi sukat, jotka eivät paina kengässä ja tämä kyllä on siinä suhteessa loistava. Kärki tuttuun tapaan silmukoimalla ja katsokaas vaikka, tulee kyllä niin siisti ja pyöreä sillä tavoin en kovin hevin enää muutoin päättele sukkien kärkiä.


Meillä ei myöskään kuvailla mitään ilman assistenttia, aina nenä pitkällä hänkin



Varsinainen utelo, eikös?

Posti toi minulle myös ihanan ystävänpäiväyllätyksenkin Lilalta-ihanaiselta, kiitos kaunein sinulle. Posti oli tuota kuljetellut jo liki helmikuun puolivälin tienoilta saakka, onneksi lopulta kuitenkin tuli perille niin kuin kuuluukin. Katsokaas vaikka mitä ihanuuksia sieltä paljastui



Ihana kortti!


Nämä ovat noin reilun kaksi senttiä korkeudeltaan, suloiset kuin mitkä!



Näistä nyt puhumattakaan, hellyttävät!

Kiitos vielä ihana ystäväni:)

Oikein leppoisaa lauantaita teille kaikille ja tervetuloa taas uudet lukijatkin, olette lämpimästi tervetulleita.



maanantai 5. maaliskuuta 2012

Onnea onnea

Nyt voi kyllä Belladonna hyvillä mielin heittää nyyttinsä olalleen ja lähteä kohti uutta kotia.

Satunnaislukugeneraattori heitti tällä kertaa kidastaan numeron 12 ja sehän näyttäisi osuvan

Judiunin kohdalle.

Kovasti onnea vain, postia seuraa tällä viikolla!

Oikein iloista alkanutta viikkoa teille kaikille! Siellä ne räystäät jo alkavat tippua:)