perjantai 10. toukokuuta 2013

Iso tyttö ja toipilas

Täällä hoivaillaan miehuudestaan päässyttä Pelleä ja taisikin tulla kreivin aikaan sillä myös pikkuneiti Pissis taitaa olla ensimmäisessä kaipuussaan. Pelle on operaatiostaan huolimatta varmuudeksi evakossa yläkerrassa. Tietääkö kukaan onko vaara pennuista olemassa jos onnistuvat tässä vaiheessa yksiin pääsemään? Tarkoitus ei tietenkään ole näin tehdä, mutta jos pääsee huomaamatta livahtamaan?


Myös äitienpäiväkukat ovat levittäytyneet komeiksi niityiksi pihamaallemme. Noita on tuosta kuvauskohdastani katsoen silmänkantamattomiin joka suuntaan.


Minusta nämä ovat niitä kauneimpia äitienpäivän kukkasia.


Myöskin kevät  vai olisiko jo melkein kesä näyttää tulevan kuitenkin. Pensaatkin alkavat viimein herätä eloon.


Ai niin, dippilaarillakin on nyt sitten äitienpäiväviikonlopun kunniaksi -10% kaikista langoista.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä Pellelle toipumiseen! Oi että, puhkeavia lehtiä, tulin tänään mantereelle ja olen aivan äimänä, miten täällä puhkeavat puihin ja pensaisiin lehdet jo!

  VastaaPoista
 2. Olettaisin että ei ole enää "vaaraa", mutta en osaa kyllä varmasti sanoa. Ainoastaan sen että näin keväisin on todella paljon helpompaa asustaa leikatun kissan kanssa :)
  Miten ihana kukkaniitty <3 Mä olen joka vuosi aina yhtä lumoutunut valkovuokoista, ne on kauneimmat äitienpäiväkukkaset.
  -Bemu-

  VastaaPoista
 3. Valkovuokot ja äitienpäivä kuuluvat yhteen. :)

  VastaaPoista
 4. Jos miehuus on viety niin eikös lisääntymismahdollisuudet ole menneet. Onneksi nuo pojat paranevat hyvin nopeasti. Valkovuokot ehtivät sittenkin äitienpäiväksi.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.