perjantai 18. huhtikuuta 2014

Booooriiing...

...taitaa tuumia Kusti-boy:)


Olen kaiketi viime aikoina jakanut liian vähän huomioita herralle kun piti parkkeerata silitettävien korin päälle ja näyttää tältä.

Tottahan se tietysti on, että viime ajat olen opiskellut, raivannut kotia ja tehnyt päivätöitä. Ei sitä juuri ole muuta jaksanut kuin kaatua sänkyyn iltaisin. 

Onneksi nyt on muutama ylimääräinen päivä vapaata. Otamme koko perheen voimin rennosti emmekä ole laittaneet to do-listalle mitään. Tai no, minulla siellä on edelleen ne opinnot, mutta muuten ei mitään ylimääräistä.

On muuten äärimmäisen mieltäkin vapauttavaa ja avartavaa kun saa ympäriltään hiljalleen tavaraa vähemmäksi. Toki kaikenlaisen raivauksen ajan tuntuu olevan sellainen pysyvä kaaoskin kun koko ajan jotakin seulotaan ja järjestellään tai sitten pestään, silitetään ja hinnoitellaan tai vaihtoehtoisesti laitetaan  UFFin pusseihin. Tunnustan, olen hirmuinen hamsteri ja yritän vielä muuttaa tapani. Wish me luck!

Rentoa, aurinkoista ja leppoisaa pääsiäistä kaikille teille, jotka tänne satutte eksymään.

6 kommenttia:

 1. Oi, täälläkin on komea pääsiäiskolli!
  Iloista ja rentouttavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Kusti ymmärsi kuitenkin ihan oikeaan koriin mennä, silitettäviin:)
  Se tekee niiiin hyvää kun pääsee ylimääräisestä tavarasta eroon, toivotan sydämestäni onnea ja puhtia siihen hommaan. Iän karttuessa hamsterihormoni toivottavasti vähenee;)
  Oikein lokoisaa pääsiäisen aikaa koko pesueellesi!

  VastaaPoista
 3. Oikein rentouttavaa pääsiäistä teille! Ikävystyminen on hieno asia, tällaisia terveisiä ja pusu Kustille.

  VastaaPoista
 4. Minulla ei ole tähän ikään kuin karttunut tuo hamstrausvimma, nimenomaan lankoihin. Vaikka tiedän etten koskaan ehdi kaikkia neuloa ja siltikin on vaikea niistä osasta luopua. Olishan sitä niin paljon roinaa kun pitäisi luopua, mutta kun ei saa työn alle.

  VastaaPoista
 5. Tuo jos kuka ois oikeuttettu tylsyyteen, jätkä on murjottanu puoli vuotta kuution mittasessa
  häkissä ja tiedän Kustin ja se on todella kultainen kisu

  VastaaPoista
 6. Tuttua tuo rojun kertyminen. Ite aina välillä pääsen kiinni tavaran hävitykseen, se kyllä rentouttaa ja puhdistaa. Sitten taas homma keskeytyy ja taas romua kertyy... Huoh. Mä oon surutta vieny kaikki keräyslaatikoihin ja spr:lle lahjottanu, muuten tuun katumapäälle jos alan niitä säilyttelemään kirpparimyyntiä varten tms. Mukavaa kevättä, tsemppiä opiskeluihin ja toivottavasti kissanpentuja kohta saadaan ootella. :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.