keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Liiaksi energiaa kenties?

Niin, jos edellisessä postauksessa huokailin väsymystä ja saamattomuutta niin tällä kertaa on pakko runoilla hieman päinvastaisesta. Meillä nuo kaksi pienempää kissaneitiä ovat ihan älyttömiä energiapakkauksia ja lempeästi todettuna oikeita pahantekijöitä. Ovat myös opettaneet monet noista kelmiyksistään Velmulle. Esimerkkinä juuri ovien avaamiset.

Mutta, ihmettelin tuossa hetki sitten lattialta löytyviä kumin palasia. No, syy tai oikeammin syyllinen on tässä?


Nimittäin Pipsa ja siskonsa myös, jotka ovat näemmä keksineet, että ikkunan karmeista on kivaa repiä tiivisteitä irti ja järsiä niitä sitten pieniksi palasiksi joka paikkaan. 

Nytkin tuo sintti istuu siellä ikkunan alla ja tuijottaa suljettua luukkua kaihoisasti. 

Tuosta kuvasta huomaa toisenkin asian, joka kuuluu meidän arkeemme. Karvaiset verhot nimittäin. Suosin kissankestävyyden takia pellavaverhoja ja niihin ainakin tarttuu hanakasti niissä pyörivien kissojen karvat.

Toinen pahanteon uhri näyttää sitten yhä pahemmalta.


Vyyhdinpuuressuni. Sitä on näemmä mukavaa pureskella paremman tekemisen puutteessa. Tässä yhteydessä ei kannata edes laskea kuinka monta laturin- tai jonkin muun laitteen johtoa on pureskeltu poikki. Voi näitä termiittejä! Kuitenkin niin rakkaita:)

Lähden taas paimentamaan laumaani.

6 kommenttia:

 1. Otin juuri samanlaiset lilat pellavaverhot pois olohuoneesta ja puolesta välistä alaspäin olivat meilläkin ihan karvaiset. Ihanat verhot mutta imevät kaikki kissankarvat kuin magneetti. Pienet tihutyöt pitävät omistajat virkeänä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania pikku tuholaisia, ihan kuin meidän Hilmakii (joka täyttä jo maanantaina 3 vee!). Ei noille voi olla vihaisia!

  VastaaPoista
 3. Kissakarvoja siellä, kissankarvoja täällä, karvoja suussa, nenässä, ruuassa, joka paikassa. Poika valitti kaupassa, että miksi kaikki tuijottaa, johon vastasin: ne ihmettelee kumpiko olet; iso kissa vai pieni poika! Pojan musta paita oli imenyt itseensä yhden kissan verran karvoja. Ja meillä ei ole kuin se YKSI riiviö. Toisinaan hän on kuin ihminen, juttelee fiksusti, availee ovia ja käyttäytyy asiallisesti ja sitten se toinen puoli; ihan aivoton, ei minkäänlaista aivotoimintaa. Jekyll ja Hyde-kissa!
  tiinaliisa

  VastaaPoista
 4. Hih, hassuja nuo kissat:D Kissan karvoja löytyy varmasti joka kodista jossa kissoja on, kuten meiltäkin. Meidän kissa kuopus on ihastunut minun puisiin sukkapuikkoihini, aina tilaisuuden tullen järsii niitä.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.