sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Kaunis kuin prinsessa

Äitienpäiväni on alkanut suorastaan lupaavissa merkeissä. Lapset olivat hiukan siivonneet ja kakkuakin kahveineen on tarjottu. Kortteja monta ja ihan itse istutettu tuoksuherne itse tehdyssä keramiikkaruukussa. Yhdessä korteista luki: minun MAAILMAN paras äitini ja toisessa, että teen parasta kesäkeittoa ikinä ja että olen kaunis kuin prinsessa. Näihin kyllä takerrun mikäli joku silmäpusseistani tai ryytyneestä olemuksesta tulevaisuudessa huomauttaa, hih!

Kotijoukot ovat jo livenneet ulos kuka minnekin, minäkin kävin tarkastamassa vuorimännyn tilaa ja uudet kävythän sieltä jo esille puskee. Puuraukka on kärsinyt kovia vuosien saatossa Esikon käsittelyssä sillä yhteen aikaan poika kulki milloin minkäkin leikkausvälineen kanssa pitkin pihaa katkomassa ja leikkaamassa kaiken irti minkä vain sai. Mysteerisintä oli aina se, että mistä ihmeestä aina löysi sakset tai leikkurit sillä piiloteltiin niin intensiivisesti, ettei tahtonut yleensä löytyä, kun olisi tarvittu oikeisiin hommiin.
Tämä pörriäinen on puolestaan Kuopus Kepponen, joka on taas saanut pörräävän paholaisensa tallista esille.


Eilen keiteltyjen liemien tuloksia on kuivateltu ja lopulta siis myös kuvattukin (yllätys yllätys) ja aina vain nuo värien kirjot minut huumaavat. Todennäköisesti vastakin, en usko siitä parantuvani koskaan.


Näiden raakalanka taisi olla Nallea, sitä vanhempaa siis. Sopii paremmin kuin hyvin harjoitelmiini.

Ja nyt jatkamaan sunnuntaipäivästä nauttimista.

Kaunista äitienpäivää kaikille!


5 kommenttia:

 1. Ihania lapsia sinulla:)
  Kauniita värejä olet saanut taas aikaan!

  VastaaPoista
 2. :) Nauroin tätä lukiessa ääneen. Muistin kesäpäivän kun itse pesin kanoja mäntysuopavedessä... Aurinkoista uuden viikon alkua ja lämpöä odotellen;)

  VastaaPoista
 3. Lila:) Niinpä ja kiitos=)

  Pau:) Kanaparat, hihii! Aurinkoa sinunkin viikkoosi.

  VastaaPoista
 4. Ihania värjäyksiä! Olisi kiva tietää millä tavalla saat nuo sävyt aikaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Päivi:)Toistaiseksi ihan villisti jauheita sekoittelemalla, en ole edes vielä pitänyt kirjaa sekoitussuhteista, mutta varmasti pitäisi. Osaisin varmemmin tehdä mieleisiä uudelleen. Sen verran huomasin taannoin, että kun vaalean vihreään liemeen lisää hitusen mustaa, saadaan tulokseksi kuulasta vaaleaa oliivinvihreää;)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.