perjantai 14. toukokuuta 2010

Sukat on sillä makkaralla..

Voi sentään mitä sainkaan Mammutilta! Nöyrin mielin kiittäen sen vastaanotan ja käyn miettimään minne ja kenelle/keille sen eteenpäin lahjoittaisin. Tehtävä on hyvin vaikea.
Tänään olemme viettäneet päivää ostoskierroksen merkeissä. Lapset kasvavat kuin pajukko konsanaan ja kaikki kesävaatteet ovat pieniä. Jotakin pitäisi ennättää ommellakin sillä eihän tuo lompakko kaikkea kestä sentään ostaakaan. Jospa työntäisin nenäni tuonne kangaskaappiinkin kohta ja kaivaisin Pirkko Pfaffin naftaliinista.

Päivän rankan jaloillaan olon jälkeen oli mukava päätellä muutama lanka ja sujauttaa uudet Seeprasukkaset jalkaan.


Huomaatteko, olen ihan sävy sävyyn kopio-Crocsieni kanssa, hih! Lanka on Opalin Regenwald-sarjan Seepraa. Puikkoina bambuiset 2,5mm:set.


Tosin jokin vika näissä jaloissani on, kun eivät pysy sievästi rinnakkain ollenkaan ja varretkin heti makkaralla. En selvästikään ole hieno rouva ollenkaan. Puutarhakalusteetkin kaipaisivat jonkinlaista huoltoa, ihan selvästi.


Toisaalta myös muumimukini rimmaa kalusteisiin ja miksei myös sukkiin ja kenkiin. Kyllä sitä nyt ollaan niin sävy sävyyn, vähänkö olen pollea, heh!

Ja eikun jatkamaan varjohullutusta, siis nuo muut ovat siinä oikeassa eli Kesäyön hullutuksessa , minä pidän omaa varjosellaistani ja yritän saada keskeneräiset samalla valmiiksi, mutta annan itselleni luvan aloittaa uusia mielin määrin. Eikös ollut loistoidea? 


2 kommenttia:

  1. Ihanat seeprat!
    Sovit hyvin tuomaroimaan sukat jalassasi Suomen pelejä ;)

    VastaaPoista
  2. TeSa: Oi kiitos, erotuomarina täällä saakin jo kotijoukoissakin olla, joten hoituisi kyllä muutkin pelit:)

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.