maanantai 5. joulukuuta 2011

Ensilumen kunniaksi...

...Arvonta!

Juups, teitä lukijoita tupsahtelee koko ajan lisää. Olenpas minä siitä iloinen, tervetuloa vain matalaan, mutta värikkääseen majaani. Ajattelinkin teitä ilahduttaa arpomalla käsinvärjättyä lankaa.

Eli

Arvon kaksi vyyhtiä ( siis kaksi palkintoa) itsevärjäämääni sukkalankaa 150g/390m.

Miten sitten osallistua arvontaan?

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja siihen yhteystietosi jollakin tavoin, että voiton sattuessa kohdalle sinut tavoitan:) Edit. Nimimerkkikin tietysti riittää, pääasia, että sinut voi yksilöidä ja huhuilla sitten tarvittaessa:)
2. Anna kommentissasi minulle värivinkkejä uusiin värjäyksiin, niitä ei ole koskaan liikaa.
3. Kerro mitä värejä tahdot omaan palkintovyyhtiisi mahdollisen voiton napsahtaessa kohdalle.

Arvonta-aikaa on ensi sunnuntaihin 11.12.2011 klo 18.00 saakka. Onnea kovasti arvontaan!


Ja miksikö ensilumen kunniaksi? Kyllä, saimme viimeinkin kauan odotetun ensilumen maahan nyt iltapäivällä. Saapa nähdä kuinka pysyvää tuo on, mutta neiti Nökö riemuitsee ja juoksee koirulin kanssa pihalla ympäriinsä. Tuli kuulemma jouluinen fiilis heti kertaheitolla, hih!

Niin, olen koko viikonlopun vain dippaillut ja dippaillut, ihan pää suorastaan kiehuen ideoita, värejä ja kaikenlaisia luovia juttusia. Kotona sen sijaan en olekaan saanut juurikaan mitään aikaan, mutta ehtiihän noita, eikös:)?

Tällaisia padasta tupsahti ja koko ajan tupsahtelee vain lisää, liekö olen aivan höyrähtänyt?


Nyt nauttimaan kuumasta teekupposesta, flunssa ryökäle minua yrittää korventaa.

62 kommenttia:

  1. Taas kerran aivan ihania värejä! :D Itse tykkään ja käyten eniten semisolideja värjäyksiä, vaikka toisiinsa sointuvat monivärisetkin ovat usein kovin vietteleviä. Kumma kyllä, en ole vielä oikeastaan missään löytänyt täydellistä persikka-vyyhtiä!

    Jos arpa-onni osuu omalle kohdalle, eniten käyttöä näkevät violetit ja vihreät langat.

    ( alarwyn (at) gmail.com )

    VastaaPoista
  2. Ihania värejä toden totta jälleen! :)
    mut tavoittaa mun blogista.. (en viitti tähän jättää mailiossaa)
    Sä oot niin paljon jo tehny :D että loppuu ehdotuksetkin kesken..:) jotain jäänsinisiä/"hopeisia" sekoitettuna muihin talvisiin sävyihin tuli mulle mieleen..:)

    Itselle kelpaavat kaikki värikkäät langat oikeastaan, violetin vaaleita sävyjä ei paljoa varastoista löydy... enkä kyllä tiedä miksi :D mutta sellainen vaaleanlila/vaaleanharmaa/vaaleansininen olisi aika "jäätävä" ;) musta ei langassa viehätä..:D

    VastaaPoista
  3. Kaikki värit ovat ihania, mutta eniten silmääni viehättävät kaikki punaisen sävyt. Jos voitto siis osuisi kohdalle, niin jonkinlainen punainen olisi toiveena.

    VastaaPoista
  4. Osaat niin kauniisti värejä sävyttää! Keltaoranssit ja punasävyiset ovat ihania!

    VastaaPoista
  5. Ooh, oletpas dippaillut taas monta ihanuutta!
    Mä toivoisin värjäyksiltäsi semisolideja vyyhtejä, semmosia voimakkaita värejä. Ja mikäli arpaonni suosii, niin juurikin ne semisolidit voimakkaat värit puhuis mulle eniten.

    VastaaPoista
  6. Ihania värejä taasen!
    Niin vaikea kaikkien näiden värjäämiesi lisäksi ehdotella, mut ensin mieleen tuli turkoosi-syklaaminpunainen yhdistelmä ja siitä sitten mieleen syklaaminnpunainen-mintun vihreä, tai jos liian ärtsy, niin sammaleen vihreä. No niin, ensin ei tule mitään mieleen, mut kun alkaa kirjoittaa, niin nyt tulis enemmänkin...
    Toiveväriä en laita, sillä jos onni sattuisi potkaisemaan, niin toivoisin sen väristä, kun padasta nousee.
    Flunssa täälläkin kaataa Mammutinkin ja räntäkuuro osui meillekkin, muttei maahan jäänyt.

    VastaaPoista
  7. Ihania värejä taas silmänilona =) Turkoosi olisi kiva värinä, sillä jostain kumman syystä ystäväpiiri kaipaisi turkooseja lahjoja ;) Mutta itselleni jotain lämminsävyistä esim. oranssi, punainen, keltainen ja tietenkin lila =D

    VastaaPoista
  8. Minä taas pidän ruskean sävyistä. Suklaanappi, suklaasilmä. Mutta ennen kaikkea rakastan kaikkia sinisiä. Erityisesti tumma sininen on makuuni, mutta muutkin käyvät.

    VastaaPoista
  9. Sinä osaat kyllä yhdistää värejä kauniisti. Minuakin miellyttävät semisolidit värjäykset. Ja jos arpaonni suosii, niin jotain violettia saisi langasta löytyä.

    VastaaPoista
  10. Kauniita värejä. Minä pidän vihreän sävyistä

    VastaaPoista
  11. Ihania värejä, kaikki käy kunhan on punaista:). Kirjoittaa nimimerkki "Blogiton59"

    VastaaPoista
  12. Tykkään punaisen sävyisistä langoista.

    VastaaPoista
  13. Kauniita värjäyksiä taas : )

    Jos arpaonni suosii, tykkään ruskean ja vihreän sävyistä, ehkäpä ripaus oranssia mausteeksi ...

    VastaaPoista
  14. Murrettu oranssi-vihreä yhdistelmä tai violetti-keltainen ...muut vastaväriparit voisivat olla hauskoja, suht pitkällä liu-ulla

    toiveena ruskan värejä: murrettua vihreää, ruostetta, oranssia

    -ruskanlehti-

    VastaaPoista
  15. Kauniita lankoja olet taas padasta nostanu :)

    Kannaattaa kokeilla rohkeest ihan outoiki värei keskenää. Voi yllättää ilosesti.

    Itse olen värien suhteen kaikkiruokainen, joten jos arpaonni minua suosii, minut saa ylättää värityksellä.

    VastaaPoista
  16. Taas on niin ihania värejä että.. :)

    En ole ihan koko blogia selannut läpi, mutten ainakaan ole törmännyt esim musta-fuksia-valkoiseen lankaan, voisin kuvitella sen olevan varsin ihana.

    Mikäli arpaonni sattuisi suosimaan jotakin turkoosi tai pinkkisävyistä lankaa varmaankin ottaisin mielelläni vastaan :)

    cyberesque@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Iiiihhhh!!!! Ihana arvonta! Ihan pakko osallistua. Sun värjäykset on aivan mahtavia, tämänkin postauksen kuva on niin herkullinen.

    Hm... Sä olet värjännyt niin monenlaisa lankoja, että on vaikea keksiä mitään vinkkejä enää sulle....

    Mutta miten olis suklaanruskea-viininpunainen? Sellainen sais mun sormet ainakin syyhyämään.

    Jos sattuu, että onni kerrankin potkaisee, minä rakastan tummia, lämpimiä värejä. :)

    VastaaPoista
  18. Ehdottomasti mukaan arvontaan :) Värjäyksesi ovat ihania. En osaa sanoa mikä väriyhdistelmä vielä puuttuisi, mutta violetit varataan ekana, vain olenko vain niin hidas?

    VastaaPoista
  19. Täällä ilmoittautuu yksi suht uusi lukija arvontaan mukaan. Jostain syystä minulla on menossa keltainen kausi - en ole oikein koskaan aikaisemmin pitänyt kyseisestä väristä. Ja tarkemmin vielä semmoinen oljenkeltainen-okra-yhdistelmä olisi nätti. Tai miten olisi joulun kunniaksi joulunpunainen-harmaa?
    Jos arpaonni suosii, yllämainittujen lisäksi kelpaa melkeinpä mikä väri vaan, paitsi sinisestä en erityisemmin pidä.
    -puikkotiikeri- (rav.)

    VastaaPoista
  20. Minä onnellinen omistankin pari sinun värjäämiäsi vyyhtejä. Ne, niin kuin kuvankin langat ovat kauniita. Jos saisin toivoa, niin punaisen ja lilan sävyt olisivat mieleeni =) Osoitteeni varmaan löydätkin, ainakin huhuilemalla blogissa.

    VastaaPoista
  21. Oi että taas ihania lankoja!

    Oranssi-keltainen, punakeltainen ja punainen-viininpunainen vois olla herkkuja

    Jos onni potkii, niin kaikki muut yhdistelmät ovat tervetulleita paitsi siniset

    VastaaPoista
  22. Oijoi mikä arvonta! =) Kaikki sun värjäykset ovat todella herkullisia. :)

    En tiedä oletko jo valmiiksi näitä tehnyt mutta... valkoinen ja kirkkaan punainen (=candy cane tuo mulle joulun!) ja viininpunainen, tummanvihreä ja valkoinen on toinen minusta jouluinen.
    Sit ei jouluisia ruskee-harmaa-vihreä (tummina kaikki) ja punainen ja kirkkaan oranssi.

    Mie lämpeen syssyisille ja jouluisille väreille. =)

    Ja voi teitä onnekkaita tuon lumen kanssa! Toivottavasti tännekkin saapuisi ja maailman ihanin joululahja olisi saada luminen joulu <3

    VastaaPoista
  23. Mukaan kisaan. Ja vielä pitäisi tehdä ehdotuksia, kun muutenkin niin ihania värejä.Mutta se täydellinen kelta-oranssi/vihreä/ruskea-yhdistelmä olis makee.Ja jos kohdalle kalahtaa, niin kunhan ei ole sinistä, eikä sekään ihan pois suljettu ole ;))

    VastaaPoista
  24. Ihania vyyhtejä! Jos onni potkii, niin eniten pitäisin punaisista sävyistä. :)

    VastaaPoista
  25. Semisolidi harmaa ja -ruskea löytäisivät minun lankalaatikostani kodin itselleen :-) jos tavallisesti niin huono arpaonni nyt sattuisi minun kohdalleni, niin niitä ottaisin palkinnoksikin.

    VastaaPoista
  26. Tykkään noista sun värjäilyistä kovasti. Tällä hetkellä ehkä tykkäisin jostain joko semisolidista harmaasta tai harmaasta, jossa on erilaisia sävyjä lähes mustasta vaaleanharmaaseen. Mutta voisi sanoa että melkein mikä vaan kelpaa paitsi siniset ja kananpojankeltaiset...

    VastaaPoista
  27. Sulla on aina niin kauniita lankoja täällä dippailtuna! Usea kerä näihinkin sormiin on onnistunut tarttumaan. (juuri muuten sain yhdet sukat ja rannekkeet langastasi valmiiksi) Mitä uudempi kerä sinulta käsiini eksyy, sen tyytyväisempi olen o;).Yleensä olen niin punaisen perään, mutta kirkkaat keltaiset/oranssit värjäyksesi ovat herättäneet uusia ihastuksia totta tosiaan! Nyt tuntuu että vetäisi joku lime/kirkas vihereäkin kun sieni..
    Värisi insipiroi vaikka niitä ei aina omaan koppaan saakkaan. Kiitos sinulle, jokainen dippailusi inspiroi arvaamattomin tavoin!

    VastaaPoista
  28. Ooh mikä arvonta :D
    Intoa puhkuen mukana! Sä olet tainnut värjäillä jo liki kaikki mahdolliset yhdistelmät, mulla mieleen tulee (yllätys) Sellaiset wanhan ajan joulun värit: paria kolmea harmaata, tummaa punaista, ehkä ripaus pellavaa ja kermanvalkoista...mmm...

    VastaaPoista
  29. Taas niin mahtavia värejä on noussut padastasi!! Tykkään sun rohkeista ja välillä yllättävistäkin yhdistelmistä, ihanan pirteää!!

    Leijonankeltainen-ruskea yhdistelmä voisi olla kiva, lime-keltainen, turkoosi-okra ja pinkki-violetti.

    Jos arpaonni suosisi, niin tykkäisin violetin sävyistä, turkoosista ja vaaleanpunaisesta, tai sitten jotain ihanaa kirkasta sekoitusta :)

    VastaaPoista
  30. Ihana ihana arvonta. Kaikki postauksen värjäykset ovat suorastaan herkullisia, osaat selvästi ihan kenenkään sanomattakin iskea värihermoon.

    Postauksen kuvasta tykkäsin erityisesti yläriviltä toisesta vasemmalta, kaksi vahvasti erisävyä ja silti niin suloisesti yhdessä! Samanlaisia yhdistelmiä ehdottaisin. Ja kieltämättä juuri sellasia haaveilisin jos niin hyvä tuuri kävisi että arpani nostettaisiin.
    Siinä tapauksessa yhteyksiin pääsee blogin kautta.

    VastaaPoista
  31. Vau, siun arvontaan on aivan ehdoton pakko osallistua!

    Värivinkkejä..hankala kysymys. Melkein mikä vaan kirkkaan ja voimakkaan värinen, jossa on turkoosia ja sit muita värejä, ne on aina kiintoisia.

    Mikäli olisin voittaja, palkintovyyhtiini kuuluvat hopeanharmaa, keväänvihreä sekä sitruunankeltainen.

    VastaaPoista
  32. Oi miten kauniita värejä. Sinisen ja vihreän eri sävyt miellyttää. T.LV

    VastaaPoista
  33. Ihania värejä taas!
    Mä en oikein tiedä mitä sulle voisi ehdottaa, kun melkein kaikkea on jo näkynyt... Ehkä ruskeaa voisi olla enemmän...
    Mulle kelpaa ihan mikä vain, kunhan siinä ei ole sinistä. =)

    VastaaPoista
  34. Ihania värejä taasen!
    Semi-solideista tykkään kai eniten, värimaku vaihtelee kovasti. Nyt miellyttävät eniten lämpimät ruskean sävyt ja vihreät ja violetit ja punaiset ja ja ja ... =)

    VastaaPoista
  35. Sun värit on kaikki mieluisia, mutta punaiset on mieleeni eniten.

    VastaaPoista
  36. Kauniita lankoja jälleen. Minulla on turkoosi kausi päällä, joten esim. mustan ja todella kirkkaan turkoosin yhdistelmä olisi mieluinen.

    VastaaPoista
  37. Voi miten kauniita värjäyksiä jälleen! Värivinkkejä en osaa antaa, olet jo värjännyt niin paljon ihania yhdistelmiä.
    Jos arpaonni suosii, niin jotain lilaa, sinistä tai vihreää vois kokeilla:)

    VastaaPoista
  38. Vautsi, miten hienoja värejä taas kerran. Olet kyllä taitava! Mä toivoisin lisää intensiivisiä hieman murrettuja värejä, semisolideja. Ja jos arpaonni suosii mua, niin toivoisin jotain semisolidia lankaa, väreinä jotain sektorilta keltaoranssi-ruskea-myrkynvihreä (murrettuja sävyjä). :)

    VastaaPoista
  39. Ihanan värisiä lankoja,muutama niistä kotiutuukin meille :) Miten olisi marianne-värit puna/valkoinen tai sitten kirkas oranssi/keltainen. Ja jos onni suosii,niin punaista tai keltaista lankaa :)

    VastaaPoista
  40. Ihania värejä taas olet keitellyt! Kaikki on niin herkkuja:D Mun mieluisat värit on musta,oranssi ja valkoinen.

    VastaaPoista
  41. Kauniin värisiä lankoja. Mie tykkään enempi yksivärisistä langoista, joissa sävy vaihtelee hyvin hentoisesti. Viininpunaisen sävyt miellyttää tällä hetkellä eniten. Muutoinkin punasävyt sitä kirkkainta punaista lukuunottamatta. Kirkkaan sininen ja keltainen on ne, jotka kierrän kaukaa. Murretut sävyt miellyttää muutoinkin enemmän.

    VastaaPoista
  42. Ihania värejä! nykyisin neulon kaikenvärisistä. Pikku tyttö-lapsenlapset ovat opettanee minun kestämään vaaleen punaista, pinkkiä, violettin sävyjä.

    VastaaPoista
  43. Arvonnassa mukana tottakai! Näin pimeään vuodenaikaan silmä etsii kirkkaita ja iloisia värejä: punaista, keltaista, ruohonvihreää... Lämpimät punaisen sävyt ovat mun juttuni. :)

    VastaaPoista
  44. Mukaan arvontaan myös! On vaikea antaa vinkkejä värjäykseen, kun värit ja niiden yhdistelmät ovat jo nyt niin kauniita.
    Jos onni potkaisee, niin vihreä ja punainen olisivat hyvä yhdistelmä. Sinisestä en ole vielä tähän ikään oppinut ttykkäämään. ;)

    VastaaPoista
  45. Arvonta, jeee!

    Sun värjäykset on tosi ihania. Mietin, että mites olis joku pinkki-petrooli. Petrooli-turkoosi.

    Jos osuu omalle kohdalle niin keltaiset, pinkit, oranssit, vihreät on pop!

    VastaaPoista
  46. Tähän vuodenaikaan voimakkaat värit on kivan näköisiä.
    Ja jouluvärinä vihreä-punainen, hopea ja kulta yhdistettynä muihin jouluisiin väreihin.
    Mun padasta nousi tänään terrakotta-harmaa ja syklaaminpunainen. Piti tulla kyllä puna-harmaa, mutta yllätyksiä tuppaa aina tulemaan näin värjäyksen alkutaipaleella ;)

    Ja jos onni potkii...mun väri on vihreä.

    -Nonna-

    VastaaPoista
  47. Jes, arvonta! Sulla on kyllä niin ihanat värjäykset ja hyvä värisilmä!

    Miten olis joku monivärinen lanka, ei kuitenkaan sateenkaaren väreissä, vaan ehkä kolmessa, "yllättävässä" värissä? Sellaisia, mitä ei olisi ihan heti osannut toisiinsa yhdistää :)

    Jos voitto sattuu kohdalle, mulle sais laittaa jotain voimakasta väriä talvea piristämään :)

    VastaaPoista
  48. Ihana arvonta, ehdottomasti mukana!
    Miten olisi musta-violettia raitaa tai vihreää ja violettia?

    Jos satun olemaan onnettaren suosiossa, värini on yllättäen violetti.

    VastaaPoista
  49. Kyllä onkin ihanan värisiä padasta pulpahtanut.

    Routa tuossa ehdottaakin tuota vihreää ja violettia jota itsekin mietin hyväksi yhdistelmäksi; toisena voisi testata "mintun"vihreää ja vaaleanpunaista.

    Jos onnetar suosii niin värillä ei väliä, kun valintaa on niin vaikeaa tehdä.

    minut ehkä parhaiten tavoittaa osoitteesta Siiseli2004@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Arvonta ihanaa, minäkin haluan mukaan.
    Toi edellä ehdotettu mintunvihreä-vaaleanpunainen vois olla jännä yhdistelmä

    VastaaPoista
  51. Osallistun toki arvontaan, väreinä ehdotan turkoosi-ruskeaa, nuo värit kolahtaa ainakin meikäläiseen kovasti!

    Ja toki näemme viikon kuluttua :) Käykä sinulle sunnuntai?

    VastaaPoista
  52. Kivoja väriyhdistelmiä voisi olla keltavihreät ja punavihreä. Toisaalta olisi hauska nähdä,miltä vaikkapa sinioranssi näyttäisi:)
    Minulle kävisi mikä tahansa vihreään viittaavaa vyyhti.

    VastaaPoista
  53. Kauniit värit langoissasi.
    Kevään lempeät vaal.pun ja vaal.vihreä puhuttelee.

    VastaaPoista
  54. TUPSAHTIPAS IHANIA VÄREJÄ PADASTASI

    arvontaan mukaan minäkin

    VastaaPoista
  55. Ohoh, onpa täällä paljon osallistujia, eikä se ole ihmekään. Lankasi ovat namuja! Teet niiiin ihania värejä, etten osaa yhtään sanoa mitä väriä sinun muka pitäisi vielä tehdä... tai no, nytpä keksin, ja tämä liittyy kysymykseesi toiveväristä mahdollisen voiton sattuessa kohdalle. Tuossa ylärivissä keskellä on niin ihana lempeän vihreän-kellervän sävyinen lanka, missä on aika samantapaisia mutta silti toisistaan erottuvia sävyjä. Luulisin tykkääväni eniten sellaisesta neuleesta mitä tuosta tulee. Eli samaa valööriä ja vierekkäisiä sävyjä yhdessä vyyhdissä, jos tajuat mitä tarkoitan.

    VastaaPoista
  56. Oi, ehdinpäs vielä osallistua ihanaan arvontaan. Väriterapia kaikkien värien kanssa on välillä tervetullutta.
    Eniten minua lämmittävät punaisen eri sävyt, vaaleasta syvään punaiseen.

    VastaaPoista
  57. Ihania nämä sinun langat. Niitä katselee yhtä mielellään joka kerta! Tuskinpa minä uusia värisävyjä sinulle keksin mutta jokin karkinvärinen piristää aina ja olisi mukava nähdä millaisia sukkia tulisi sellaisesta keltainen-pinkki-minttu-sininen sekoituksesta :) Minä tykkään kaikista punaisen sävyistä, pinkistä varmasti eniten.

    VastaaPoista
  58. Hei!
    Syksyn murretut sävyt ovat minulle parasta silmäkarkkia. Murrettu vihreä, punainen, keltainen ja ruskea, kaikki mätsäävät ihanasti keskenään. Myös ukkosmyrsky rintaman sävyt harmaasta pikkuhiljaa tummenevaan savunsiniseen miellyttää silmääni.
    Värjäämäsi vyyhdit ovat ihanan herkullisen väriset. Jos arpaonni sattuisi suosimaan niin ylärivin oikealta toinen ja vasemmalta toinen miellyttävät minua eniten juuri näistä väreistä. Oikealta toinen on oman pukeutumiseni lempivärejä ja vasemmalta toinen muutoin vain huutelee päästä paijattavaksi.

    VastaaPoista
  59. Sinun värjäykset ovat aina niin pirteitä ja kauniin värisiä! Ehkäpä uutena yhdistelmänä jotain kasari-tyyliä, pinkki-minttu-keltainen,saako neonvärejä onnistumaan???? Jos onni potkaisee niin toivoisin jotain lilaa tai punertavaa, toivoo Tiinaliisa

    VastaaPoista
  60. Sinulla on aina niin kauniita värjäyksiä, että paha tässä on lähteä neuvomaan. Pinkki-ruskea sävyistä tykkään itse kaikkein eniten. Ja sitten niistä keltainen-oranssi sekoituksista. Ihania.

    VastaaPoista
  61. Varsinaisia kaunokaisia kaikki värjäyksesi. Värivinkkejä hmm... Jotkut hempeät pastellit ehkä? Itseäni puhuttelevat eniten semisolidit, murretut ja luonnonläheiset värit mutta toisaalta kun väri on kaunis niin sitten se on kaunis, ihan riippumatta siitä mikä väri se oikeasti on :) .

    VastaaPoista
  62. Vieläpä ehdin osallistua.

    Kauniita ovat kaikki dippailusi, mutta ehdottelen vaikka violetti-vaaleanpunainen-harmaa-yhdistelmää, lime-murrettu vihreä-musta-yhdistelmää.

    Jos onni potkaisee arvonnassa, niin saat lähettää mulle lankapalkinnon yllärinä :)

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.