keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Semmoista!

Ensin tuossa mietin, että viitsinkö tulla ruikuttamaan, mutta sitten totesin, että tämä minun blogini on kattaus kaikilta elämän osa-alueilta. Satunnaisesti sitä, satunnaisesti tätä eli tässä sitä ruikutusosastoa. Tässä vaiheessa on vielä mahdollisuus vaihtaa sivua;)

Kaksi viikkoa sittenhän kipuilin kurkkuani ja sittemmin menikin ääni. Onneksi tuo palasi, mutta yskän ja nuhan toi tilalle. Kun tuossa oli 16. päivä tullut potemista täyteen ja kasvoja särki jo melkoisen mojovasti painelin työterveyteen. Lääkärismiehen mukaan aikamoiset ektoplasmat killuivat tuolla rööreissä ja kuurinhan tuo kymmeneksi päiväksi mukaan antoi.  Nyt olen troppia vedellyt kolme täyttä  päivää ja ääni hävisi tänään lähes kokonaan uudelleen. Röörit saa tyhjentää ikivihreästä säännöllisesti. Jospa se tästä taas tokenisi.

Mitäs muuta sitten iloksemme? Miehekkään auton etupyörän ripustus petti ajossa ja rengasressu taittui sinne alle. Onneksi vauhtia ei ollut paljon ja näyttäisi siltä, että pääsimme säikähdyksellä pahimpien pelkojen ja kustannusten suhteen. 

Eilen sitten itse tulla töröttelin Viivi-biilillä kotia kohden kun takarengas tyhjeni. Onneksi sain auton ihan lähellä olevalle bussipysäkille. Siinä apujoukkojani odotellessani, pultit nimittäin olivat niin tiukassa, ettei niitä minun kipukätösilläni todellakaan auota, porhalsi paikalle teiden ritari ja vaihtoi sitten renkaan suit sait sukkelaan. Jotta kiitos vaan sinulle tuntematon, et huolinut palkkiota vain kiitoksen ja minä lupasin pistää hyvän tilaisuuden tullen kiertämään. Ei tämä yhteiskunta sittenkään ole niin paha paikka. 

Nyt sitten keskityn lankojen vyyhditykseen ja kähisen vähemmän seksikkäästi vain harkiten. Mutta kyllä täällä ihan elossa ollaan eikä radiohiljaisuus pysyväksi ole tarkoitettu.

Nautitaan siis kauniista kuvista ja kesän hedelmistä.


Ihania ja terveitä kesäpäiviä tilaukseen tästä eteenpäin!

12 kommenttia:

 1. Ompas tapahtumia ollut kerrakseen, toivottavasti pääset kesäflunssasta erilleen. Onnea om ollut matkassakin teillä tien päällä. Teiden ritarit ovat hyvä avun antaja, joita ei välttämättä joka paikassa löydy. Hyvää juhannusta sinulle kaikesta huolimatta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tästä taas iloksi muuttuu:) Oikein hyvää juhannusta sinullekin ArmiL

   Poista
 2. oi voi, onpas sinulle huono tuuri!! luin riivien välillä jotain mielenkiintoinen... onko tulossa dippilaariin täydennystä?? tykkään niin kovasti sinun väreistä :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tämmöistähän se usein on, että samaan aikaan kaatuu monenlaista niskaan:( mutta tosiaan, ensi viikon alkuun yritetään saada dippilaarille pieni erä tuota ihanaista bfl-sockia ennen kuin heinäkuussa hiukan lomaillaan.

   Poista
  2. o-oooh, mitäkö minun tili siihen sanoo??? heinäkuussa minäkin olen "lomalla". Kotona ollaan ja minun vanhemmat ovat tulossa. aaaapuva!!!

   Poista
 3. No voi vitsi miten on ollut vastoinkäymisiä, kyllä sopiikin hiukan valittaa. Toivotan kuitenkin oikein mukavaa juhannusta ja aurinkoisia ilmoja.

  VastaaPoista
 4. Hoidahan Zelda itsesi terveeksi! Toivotaan että ab-kuuri puree ja muutkin vastoinkäymiset loppuvat tähän ja voitte nauttia juhannuksestakin.

  VastaaPoista
 5. Voi sinua! Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
 6. Olen myös todennut, että vielä elämme "ritariaikaa" :D Miehet kuulemma mielellään auttavat naista auton ongelmissa, sanoivat jotkut! - Toivottavasti saat itsesikin kuntoon ja nautit juhannuksesta! Aurinkoa sinne!

  VastaaPoista
 7. Ihana kuulla, että ritareita on vielä :)

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Paranemista ja Ihanaa Juhannuksen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.