sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sunnuntai ja sunnuntaiolo

Tänään on tosiaan ollut ihan koko päivän sunnuntaifiilis. Olen siis ottanut äärimmäisen lötkösti. Kaksi edellistä yötä on mennyt kipuillessa jumittunutta rintarankaa ja nyt yritän sitä saada laukeamaan relaksantilla ja tuhdilla kipulääkecocktaililla. 

Kusti-kultanen kiteyttää kyllä kaikki lötköt sunnuntaifiilikset ihan kympillä, eikös?


Olen kyllä niin onnellinen, että poika on näin hyvin toipunut. Hirmuisen hyvin myös sopeutunut tähän sisäkissan elämäänsäkin ja hyvä niin. Ainoa ero entiseen Kustiin on, että tämä nykyinen on varsin kranttu ruokailija, hih! Taisi häkkikuukausinaan tottua gourmetherkkuihin ja siitä nyt sitten tutaan.

Nyt voisi keittää kupin teetä ja sitten ryhtyä harkitsemaan unten maille menoa.

Ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin lukijani.


7 kommenttia:

 1. Hyvää ja kivutonta uutta viikkoa!
  On niin mieltälämmittävää, miten olette pitäneet Kustista hyvää huolta <3

  VastaaPoista
 2. Auts, kuulostaapa kivuliaalle olotilalle. Toivottavasti jo helpottamaan päin...

  Parempaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti jumit helpottaa... yhden selkäpotilaan vuoksi minä nukuin soffalla viime yön, ennemmin siirryin siihen kuin herätin unissaan juoksevan. =)
  Kusti kyllä osaa ottaa rennosti!

  VastaaPoista
 4. Kustin ruokavalioon voi vaikuttaa sekin, ettei ole ulkona liikkeessä enää niin paljon, ei siis silloin kulutakaan niin paljon. Haleja ja rapsutuksia teille molemmille :)

  VastaaPoista
 5. Sama firma täällä, hirveä jumi päällä eikä tunnu mikään helpottavan. Ehkä se tästä jossain vaiheessa taas. Kusti-muru on kyllä tuossa kuvassa niin sunnuntai-fiiliksellä kuin olla voi! Hän on kerrassaan ihana!

  VastaaPoista
 6. Kustilla on oikea sunnuntaifiilis ♥
  Kissat ovat kyllä metkoja. Kun kerran saavat jotain parempaa ruokaa, niin ei huonompi enää kelppaakkaan. Osaavat vaatia laatua =D

  VastaaPoista
 7. On ihana lukea, että Kusti on toipunut näin hyvin. Mua alkoi (taas) itkettämään meidän kissan kohtalo. Sillä hetkellä (yöllä, puhelimitse kerrotun tiedon varassa) se piikki tuntui ainoalta oikealta ratkaisulta, nyt kaduttaa. Kustilla on hyvä 'äiti'. <3

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.