sunnuntai 31. elokuuta 2014

Velmu saapui!

Ihanan aurinkoista sunnuntaita kaikille.

Me olemme viikonloppuna perjantai-lauantai-akselilla tehneet pitkää reissua Seinäjoen kautta hieman pohjoisemmaksikin. Tämän matkan tarkoituksena oli hakea Velmu-kulta uuteen kotiin.

Sain tuolla kesällä aiemman epäonnisen pentuepisodin jälkeen Lumiruusulta vinkin pörröpennuista ilman kotia ja siihen vinkkiin päätimmekin heti tarttua. 

Nyt onkin syytä varoittaa herkimpiä lukijoita lukemattomista pentukuvista sillä niitä piisaa ja tulee riittämään.

Saanko esitellä:

Velmu Aleksander, noin 11 viikkoa! Hän ja sisko ja veli syntyivät 17.6.2014 eli Velmu taitaa olla viikon nuorempi kuin meidän pentumme.Koska Velmua eikä meidänkään pentuja ole vielä rokotettu niin Velmu on toistaiseksi Neiti Nökön hellässä huomassa eri huoneessa. Huomenna suuntaamme eläinlääkäriin piikkiä saamaan koko koplalle. Eli siis emme edes tutustuta Velmua Patuun ja Ellaan sillä hehän lähtevät ylihuomenna uusiin koteihin ja kun se on tapahtunut niin sitten voimme hyvin hitaasti ryhtyä kissoja toisiinsa totuttamaan.


Tämä murunen matkusti vienosti naukuen koko viiden tunnin reissun uuteen kotiin etelä-suomeen. Perillä sitten hetimiten maistui uudet muonat ja vesi sekä pikaisesti toilettiin. Eikä ongelmia siinäkään. 


Yön Velmu oli nukkunut Nökön kainalossa ja nyt tänään sitten on riehuttu ja keksitty kaikkea kivaa. Neiti Nökön huone on siis käännetty ympäri, hih! Tämä poju on niin ihmisrakas ja kova kehräämään, että olen ihan ihmeissäni.


Niin ja kuten kuvista voi huomata, on hän melkoinen pörröturkki. Emokissa oli sellainen puolipitkäkarvainen tumma harmaatiikeri. Kaunis kuin mikä, joten eihän lapsosistakaan voi yhtään sen vähemmän ihania tulla. Mutta enpä ole tainnut rumia kissoja nähdäkään, olivat sitten minkä näköisiä tahansa.


Tässä sitä ollaan murkinalla. Hyvin maistunut heti alusta asti.Tässä ihmetellään omaa kuvaa ja heti tökittiin mooonta nenunjälkeä peiliin.


Ja leikkihän se on pienen kissanpojan työtä, uggh!

Niin ja samaan aikaan seinän takana uinaili Pipsa-kulta aivan taju kankaalla ja tietämättömänä uudesta kissakaveristaan.


Minun on kyllä pakko sanoa, että me olemme niin onnekkaita. Lämpöinen kiitos Lumiruusu sinulle ja Pirkolle. Saimme kuin saimmekin pörröturkkimme ja nyt meillä onkin sitten ilo seurata niin Neelan, Pipsan kuin Velmunkin kasvua ja heillä riemu leikkiä ja kasvaa yhdessä.

Ihana sunnuntai!

25 kommenttia:

 1. Ihana pikkuinen!
  Mulle tuli kyllä (kissa) vauvakuume, pörröistä pikkusita katsellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mammutti:) ei näitä pentusia oikein koskaan voi vastustaa;)

   Poista
 2. ai että tuo Velmu on söööööööööötti ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnetään - ihan on hiipinyt ja rymistänyt meidän kaikkien sydämiin:)

   Poista
 3. Ilo on meidän puolellamme kun tiedämme että Aleksander sai todella hyvän ja rakastavan kodin :) Kaiki pennut olivat tosiaan kovia sylittelemään ja nukkuivat mielellään ihan kainaloisena :) Ihanaa kuulla että olette turvallisesti perilä ja Velmu A: on jo noin mukavasti kotiutunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme tosiaan olleet ihan ihmeissämme Velmun upeasta luonteesta ja huikean nopeasta kotiutumisesta. Helmi-mammakin ottaa ihan suht tyynesti uuden vauvelin. Pelle sähisee, muttei muuta onneksi. Taitaa ressu itse pelätä Velmua enemmän kuin Velmu häntä, mutta onneksi Velmu väistää sähisijää ja siten ei mitään pahaa pääse tapahtumaan.

   Poista
 4. Onnittelut uudesta supersöpöisestä perhenjäsenestä. Nimi Velmu sopii hyvin, ilme on kovin velmumainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja:) Samoin olemme ajatelleet. Koko nimeä tulee käytettyä kun toinen jekkusia tekee;)

   Poista
 5. Voi miten ihana Velmu !
  On ne vaan kissan pennut sööttejä,meidän Pesonen on jo 2-vuotias iso rontti .
  Tulossa varmaan villi -viikko ,kun pennut pääsee tutustumaan toisiinsa.
  Tyttik.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on tosiaan Velmu ja niin ihana luonne:) Meiltä lähtivät tosiaan kaksi pentua uusiin koteihin ja nyt on Velmu Neelan ja Pipsan kanssa päässyt tutustumaan ja oi sitä leikin autuutta kun mennään peräkanaa.

   Poista
 6. Voi miten mahdottoman suloinen ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Velmu kiittää:) terkkusia Sulolle;)

   Poista
 8. Ihana uusi tulokas! Onnea perheenlisäyksestä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista:) hän on sulattanut sydämet täysin.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiittää tää ja toivottaa kohoavaa kuumetta;)

   Poista
 10. Ihania kissakuvia täällä! Velmusta on varmasti paljon iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mervi:) On kyllä melkoinen vilpertti hän;)

   Poista
 11. ♥ hän on ihan mahdottoman söpö! tekisi niin mieli omaa kissaa, eilen just tyttärienikin kissoja ihanilin :)

  VastaaPoista
 12. ..siis : ihailin :) tulikohan nyt oikein :)

  VastaaPoista
 13. Voi mitä kuumetta levität. Kyllä osaa olla pieni suloinen. Meidän "Pampukka-kisu", 13v alkaa nyt vasta tulla hempeämmäksi vanhemmiten kun oli ekan kymmenen vuotta niin omapäinen ja häijy ettei tosikaan.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.