keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Velmun suuri päivä

Tänään koitti suuri ja tärkeä päivä! Oli aika varmistaa, ettei pikkuisia kissoja yllätysmomenttina ilmestyi ruokakuntaamme ainakaan tässä vaiheessa lisää. Helpointa oli siis kolmen kahdeksankuukautisen pennun kanssa leikkauttaa se leikkaamaton kolli. 

Näin myös tapahtui. Velmuhan inhoaa autoilua. Ei protestoi kopassa olemista eikä jos auto on sammuksissa ja hän kopassa, mutta se hurina. Matkaa siis tehdään Velmun komean laulun säestämänä, hih! Se on sikälikin oudon kuuloista, että tämä poika juttelee yleensä vain kurisemalla ei juuri koskaan naukumalla. Takaisin palasimmekin sitten lähes hymyileväisen pojan kanssa. Oli saanut jotain troppia, joka kuulemma tekee hieman hilpeäksi.

Kotona ei sitten malttanut ollenkaan ottaa rauhallisesti vaan kun minä ruokottomassa tilassa olevaa tiskiallasta ryhdyin raivaamaan koneeseen niin pojuhan siihen ilmestyi tapansa mukaan


Velmuahan ei vesi pidättele. On ihan tavallista, että menee noille suurille tuplavesikupeille ja upottaa etutassut sinne kainaloita myöden ja sitten alkaa kroolaus. Toki siinä kastuu sitten kaikki muutaman metrin säteellä.

Poika ei malttanut alkuun levätä lainkaan vaan piti saada parikin annosta ruokaa ja päästä vielä muutaman kerran vadille niin sitten tunnin parin päästä jo näytti hieman rauhallisemmalta


Tosin nytkin tätä kirjoittaessa keittiön altaasta kuuluu taas kilinä. Velmuuuu....
Katsotaanpa huomenna kun kipupiikin vaikutus lakkaa ja ollaan toisenlaisten troppien varassa, hih!


7 kommenttia:

 1. Yleensähän kissat ei tassujaan kastele. Raisu on kyllä tuo ihana Velmu

  VastaaPoista
 2. Kiitos muruset, hassu on poika vesihinkunsa kanssa:)

  VastaaPoista
 3. Velmu on meidän Epun sielunveli, ihan selvästi. Vettä rakastava ihana kissapoju. Epulla on patiolla kesäisi oma uima-allaskin (peuvati) missä saa rauhassa kuumina päivinä lätiköidä. Toivotaan että Velmu-poika on huomenna jo ihan entisensä ja kipuja ei tule. Meillä ei ainakaan kukaan leikatuista pojista ole koskaan poteneet päivää kauempaa tuota operaatiota.Halit kaikille karvakamuillenne ja erityisesti urhealle pojalle. Viikari ja Eppu lähettävät tsemppiterkut ; ) Sama kokemus on heilläkin käytynä.

  VastaaPoista
 4. Voi Velmu kultaa-on kyllä persoonaa ja ulkonäkoä Nuorella Herralla ! -rakkain Terveisin täältä Etelä-Pohjanmaalta Maija ;Melissa -ja Namine Kisut sekä Misty Chow-Chow Nallekoira! :)

  VastaaPoista
 5. He want to wash the pot ;o)

  Have a nice weekend!

  VastaaPoista
 6. Vaikuttaa siltä, että Velmulle kävi kuten Sulolle. Sisäinen pentu tuli takaisin!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.