lauantai 7. helmikuuta 2015

Perheen tytöt

Siis kissaperheen:)

Tyttöset kokoontuivat äidin lähelle ja voi sitä hellää huolenpitoa puolin ja toisin. Tässä kohdin Helmi vain seuraili rauhaisasti tilannetta.


Meillä lauantaita vietään varsinaisella sairastuvalla sillä olemme koko perhe pahassa flunssassa. 

Kissojen kopla sen sijaan on aivan entisellään. Meillä se menee niin, että tytöt riehuvat ihan heikkopäisenä ja pojat seurailevat tilannetta hämillään. Ovat siis paljon rauhallisempia luonteeltaan kuin tytöt. Hassusti siis sukupuolten mukaan jakautunut. Onkohan muillakin niin? 

Flunssa ei sitten omalla kohdallani riittänyt vaan selkäni kiukustui liiasta makoilusta ihan tosissaan ja vanha selkävaivani ärhentelee niin, että pelkään kohta joutuvani uudelleen osastolle. Kaikkeni olen nyt kyllä sille tehnyt. Täällä kotonakin huikean kipulääkearsenaalin kera tassuttelen ympäriinsä kuin levoton sielu, mutta ihan vain siksi, etten istuisi yhtään liikaa. Venyttelen myös sen minkä tuo nyt vain sallii. Jospa se tästä tokenisi vielä eikä ihan totaalisen pahaksi menisi.

Aiemmin lupaamaani kissaesittelyä kyllä jatkan jahka vain ennätän, mutta nyt ei koneella istuskella liikoja, joten hiukan myöhemmin sen pariin. 

Leppoisaa lauantaita teille lukijani ja tervetuloa myös uudet lukijani:)


5 kommenttia:

 1. paranemisia koko perheelle ja varsinkin siun selälle. kisuset ehtii kyllä esittelemään paremmalla selällä. ihana tuo kuva.

  VastaaPoista
 2. Söpöläiset!
  Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 3. Suloisia kissoja! Toivottavasti selkäsi tokenee kotikonstein ja pääset pian taas normaaliarkeen!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.