perjantai 17. heinäkuuta 2015

Ei anneta säätilan häiritä

Tänä kesänä onkin ollut ei niin kesäiset ilmat. Mutta - ei anneta sen tosiaankaan häiritä.

Sateisina päivinä voi käpertyä lämpöiseen shaaliin sohvan nurkkaan ja ilman omantunnon supinoita neuloskella sukkaa. Itselläni ainakin monesti erityisesti kauniilla ilmoilla on hiukan huono omatunto jos silloin istun sisällä lukemassa tai neulomassa. 

Tänään on kyllä paistanut ainakin meillä, mutta siitäkin huolimatta taidan jakaa kanssanne eilisen sadepisarakuvan pihaltani. 


Siellä ne eiliset kaatosateen pisarat kimmelsivät.

Meillä elellään pikkuneitien (Neela ja Pipsa) sterilisaatioiden toteutusta. Maanantaina vien ensin Neelan operaatioon ja katson sitten miten pian perästä Pipsan. Neelalla tilanne on akuutimpi. Pipsa ei oikein vielä ole asialle lämmennyt. Niin  - ja onhan tuo sen verran kallista lystiäkin, että vien mieluummin erikseen. Erikseen myös siksi, että äitinsä oli hieman työläs toipilaana, joten tahdomme keskittyä yhteen potilaaseen kerralla.

Ai niin, pahoitteluni myös jatkuvista häröistä täällä blogissa. Yritin hieman ajanmukaistaa blogin banneriakin. Voi olla, että vielä jossain määrin jatkan, joten koettakaa kestää.

Mitä rentouttavinta viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Tutun näköinen kuva tältä kesältä. Olisipa metsänomistaja, koska puihin kasvaa pitkät vuosikasvut tällä kelillä.
  Onneksi ei sada lunta.

  VastaaPoista
 2. Sanos muuta enkuli:) Ollaan iloisia kaiken säätä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tästä kesästä täytyy yrittää nauttia säällä kuin säällä ja sama tunne minullakin; hyvällä ilmalla on huono omatunto kun kököttää sisällä.
  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin Päivi:) nautitaan viikonlopusta.

   Poista
 4. Aina kun vettä sataa pihalla oikein saavista kaaten totean tyytyväisenä että onpas loistava ristipistojeni ompelu sää :) Onnea pikkuisten operaatioihin..me käytiin viikko sitten Misty Chow chown virallisissa lonkka a kyynärpää kuvissa. Löytyi lievä lonkkavika ja ja alkavaa nivelrikkoa etujan kyynärpäässä.. Typykkä voi ihan hyvin nuo ovat nyt vielä lähinnä seurattavia asioita..

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.