lauantai 4. heinäkuuta 2015

Etelänmatkaaja moi:)

Pahoittelut pitkistä päivitysväleistä. Kroppaa krenkkaa ja kaikenlaista muutakin kiirettä.

No - tässä päivänä eräänä pakkasimme Kuopus Kepposen matkaamme ja ajaa hurautimme etelään. Ihan siis niinkin kauas kuin Hankoon.Nämä kaikki kuvat ovat Casinon rannasta meren ääreltä. Vietin alta kaksikymppisenä useammankin kesän ja muutoinkin viikonloppuja Hangossa ja se on kyllä mainio kesäkaupunki. Lähdimme päiväreissulle ihan jo siksikin, että kotona tahtoo lämpötila kohota yli kolmenkymmenen coolerista huolimatta eikä se ole ainakaan minulle ollenkaan hyväntuntuinen olotila. Nautimme matkasta ilmastoidussa autossa ja pysähtelimme monta kertaa pitämään taukoja ja syömään. Vielä ennen Hankoon saapumista perheen miehet käväisivät rintamamuseossa  ja sitten taas matkaamme jatkoimme perille Hankoon.Tuossa kalliolla oli mukava levähtää hyvä tovi ja katsella purjealuksia, joita siellä täällä keikkui. Harmikseni minulla ei ole kameraani vielä kunnollista pitkän matkan putkea, joten en saanut kuvia niistä.

Sitten kun olotila tuntui sopivan elpyneeltä käännähdimme ja lähdimme hissuksiin samoilun jälkeen kohden kotia. Meillähän ei matkaa Hankoon ole kuin hitusen päälle 100km. Ihan sopiva siis tällaisille päivän lyhyille road tripeille. 

Matka oli sikälikin mukava, että siinä pelkääjän paikalla istuskellessani sain vaiheessa olleet sukat melkein valmiiksi. Pian siis niistä tarkemmin. 

Koetetaan nauttia näistä ilmoista vaikka kuumaa onkin sillä eihän näitä nyt tällä erää luvattu pitkään. 


4 kommenttia:

 1. Oi mitä kallioita. Kelpais tuolla kesähelteellä olla eikä sen etelämmäksi kaipaiskaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä niin taas viluttaa kun helteet loppu. Onneks on noita villasukkia mitä saa vaikka useammankin parin päällekkäin ettei jalat palele. Minä kun olen semmonen vilukissa.
  Hienoja kuvia, vetävät vertoja oikein "etelän" kuville.
  Jokos minä kehuin nuo sun Hiirose emännän sukat, kun ovat niin mun väriä kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kauniita maisemia ei voi muuta kuin ihailla näiltä korkeuksilta kuvista vain :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.