tiistai 4. elokuuta 2009

Haimoon Mannerheimintiellä!

Voi hyvä jysäys sentään! Enpä ole moiseen törmännyt kuin tänään. Valtatie 25:lta on pätkäisty tie poikki ja ohjattu kiertotie piskuisen kylämme läpi. Siellä nämä ajoneuvoyhdistelmät ja loputtomat jonot nyt suhaavat tuhatta ja sataa keskellä mutkaisia teitä. Hiukset pystyssä ajelin Haimoontien kautta kotiin tänään, en olisi tullut mokomaan sekasotkuun jos olisin tiennyt. Ajavat itselleen outoa tietä hirmuista ylinopeutta eivätkä uskalla ajaa riittävän lähellä tien reunaa. Siinä sitä sitten kohtailtiin toisiamme hipoen, itse kun ei enää reunemmas päässyt tieltä putoamatta. Tämän päivän saldo on yksi tieltä pudonnut rekka, vain vaatimattomasti typpeä kyytinään.

Huomenna taidan ajaa kirkonkylän kautta Moksiin ja sieltä kotiin. Onneksi tänne Jumalan selän taakse pääsee useampiakin reittejä. Ugh - olen puhunut!

3 kommenttia:

 1. Sähän taidat sitten olla melkein mun naapurissa. Joo kyllä tota 25 on harmiteltu jo pitkään. Röykkä meni ihan tukkoon kun ne laitto sieltä kiertotien. Kiitoksia jussisukkien kommentista. Ne istukin kun valettu ukkoni jalkaan.

  VastaaPoista
 2. Oliskohan se ollut niin, ettei tuota harmia kestä kuin viikon verran? Röykän kiertoa oli kuukauden, mutta näin olin viime viikonloppuna lapuista lukevinani, kun ajelimme mökiltä kotiin päin Hanko-tietä.

  VastaaPoista
 3. Teppana: Kappas, niin taidetaan olla melkein naapuruksia;) Sitä mekin taivastelimme aiemmin sitä Röykän kiertoa, siellä kun tulee usein kaupassa käytyä.

  Pelagia: Jep, huomen aamulla pitäisi taas päästä rauhassa köröttelemään. Taidetaan täällä maalla olla totuttu tähän rauhalliseen liikenteeseemme;)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.