lauantai 15. elokuuta 2009

Saparoflunssa?!

Vai mikä lie töpselitauti on nyt sitten iskenyt? Neiti Nökö ja minä olemme aivan kamalassa lentsussa. Onneksi kuumetta ei ole, joten tuskin noita edellä mainittuja nyt sitten kuitenkaan on.

Räkää kuitenkin on riittänyt niin, että niin kärsä kuin puoli naamaakin ovat turvoksissa oikein kunnolla. Olipa kiva viettää miehekkään kanssa leppoisaa hotelliviikonloppua. No, ei sovi valittaa, tilannehan voisi olla huomattavasti pahempikin. Mitä sitä nyt yhdestä nuhasta mahdotonta numeroa tekemään.
Neidin Lollipop-sukatkin kuitenkin sain valmiiksi. Lanka on itse koolattua Nallea. Perushuttua jälleen kärjestä aloittaen.

Ilma on upea ja kylällä vietetään elojuhlia, en vain taida viitsiä sinne tämän näköisenä vääntäytyä, tuolla jo pohjanmaalta alas tullessa ihmiset väistelivät metrien päästä, pelkäävät rassukat joka puolella saavansa sen oikean ja pahamaineisen taudin.

Minullekin tupsahtivat nyt sitten Sny:ni tiedot. Olenkin jo käynyt blogissaan vakoilemassa ja nuuskimassa tai siis nuuskin ennen kuin hajuaistini hävisi jonnekin. Onneksi tässä on nyt hiukan tätä rauhoittumisaikaa, ennättää hyvin tutustua hiukan taustoihin ja sitten ensi kuussa ihan täysi rähinä päälle.

Nyt taidan lähteä saunan lämmitykseen ja pöpöjen häätöön. Nauttikaahan viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.