perjantai 30. huhtikuuta 2010

Mulla on joulu!

Olo on kuin pikkutytöllä. Ihanan ihana paketti tulla tupsahti eilen hyppysiini. Katsokaas mitä se sisälsi! Herkullisen värisen Revontulen minulle. Värit ovat taivaalliset, kirjaimellisesti. Voi kiitos kaunein sinulle ystävä-kulta!Samassa paketissa tuli sitten tilaustuomisia Tallinnasta, ANY:n sukkalankoja ja ovat kyllä niin hellyttävän hempeitä, että tekisi heti mieleni uutta sukkaparia aloittaa vaan tässä kohdin on osoitettava mielen lujuutta ja tehtävä muutama keskeneräinen ensin valmiiksi. Lisänä olivat vielä toivomani puiset napit.Mutta - ei siinä vielä kaikki lainkaan. Tuo ystäväpien minut aina yllättää ja onnistuu siinä kyllä ihan kympillä tälläkin kertaa. Kässäpussi, jonne sujahtaa köh - yksi niistä keskeneräisistä. Aina vaan sai pakettia penkoa ja lisää mukavia juttuja kaivella, kauniita keraamisia nappeja ja itsetehtyjä silmukkamerkkejä. Jotkut ne osaa vaikka sitten mitä. Olen täysin mykistynyt tämän kaiken edessä. Ystäväni - sinä saat sen ansaitsemasi lämpimän halauksen pian kun tapaamme. Minä poistun takavasemmalle silmäkulmaani kuivaamaan.


Tässä vielä vähän lähikuvaa näistä ihanuuksista, oijoi!


Ja ennenkuin toivottelen vappuaaton tunnelmia, ei postausta ilman värjäystä. Värjäys päivässä pitää neulojan tiellä jne...hihii!


Ja nyt sitten sinne dipin sekoitukseen ja kenties jopa vappusaunan lämmitykseen. Klara vappen vaan kaikille!


7 kommenttia:

 1. Ollos hyvä vaan:) Kiva kun paketti yllätti positiivisesti;) Ne keraamiset napit on niitä Hanzan tekemiä ja Tallinnan risteilyllä antamia. Arvasin, että sinäkin niistä tykkäisit:)
  Isosti halitaan kun tavataan:)

  VastaaPoista
 2. Ihania olivat, kaikki! Varo vaan, niitä haleja;)

  VastaaPoista
 3. Millä väreillä olet noita lankoja värjäillyt? Ihania kertakaikkiaan. Minä vasta olen ajatuksen asteella noissa värjäyshommissa.

  VastaaPoista
 4. ymmärrän tunteesi kun noin ihanan paketin sait.Upea kertakaikkiaan olisipas minulla tuollainen ystävä (haahaa)

  VastaaPoista
 5. Pirena: Minä värjäilen Tinttamarellista ostamillani Ashfordin villaväreillä. Rohkeasti vain kokeilemaan, todella sydämen vievää hommaa.

  muslima: Kiitos:) Kultainen on ystävä.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.