tiistai 28. joulukuuta 2010

Sarjassamme eläinkunnan höpötyksiä: Juustosieppo!

Mikäs se sellainen oikein on? Annan pienen vinkin: tummanruskea tabby?kuvioinen, talvisin liki 12-senttiset karvat ja muhkean alusvillan omaava pörröturilas. Se istuu aamiaispöydässä tuolisi vieressä ja vaanii pöydälle sijoitettua juustoa. Testattu on, että loikkaa kevyesti liki puoleentoista metriin pienenkin siivun saadakseen. Sellainen sieppo se meidän Kusti-boy. Yrmeän näköinen kaveri, mutta harhaan menette mikäli luulette hänen yrmendaali olevan luonteeltaan. Vielä mitä, pehmopallero, joka rakastaa tulikuumia pattereita, välillä oikein hirvittää, että käristyy koko kattimaakari. Rakastaa myös sylityksiä ja antaa pyöritellä miten päin vain tahtoo. Eikä tuo juustoa liian usein saa, ei oikein terveellistä kissoille se.

Tässä minä yritän estää lankapaketin matkan maailmalle


(Pahoittelen erittäin hämäriä kuvia, välillä tuo karvakansan kuvaus on hyvinkin haasteellista)

Pikkupentuna Kusti oli oikein hoikkeliini poika, jolla kyllä oli melko pitkät karvat, mutta suhteellisen harvat. Sittemmin on pörhiintynyt oikein kunnolla eikä kaiken tuon karvamäärän alla suinkaan ole ollenkaan niin pullea. Erikoisosaaminen ketarat levällään selällään nukkuminen. Milloin ei sitten olla selällään niin muutoin vaan täysin takussa ja makkaralla sekä kärttyisenä räpsyvistä salamavaloista. Katse sen kertoo: "Häipykää!"Mukavaa joulun jälkeistä elämää kaikille. Minä yritän parannella liian suklaan syönnin aiheuttamat näppyläni.6 kommenttia:

 1. Ihana Kusti-körrikkä. :)

  Ja semmonen pssst: neuloin sukat värjäämästäsi Tildasta. Olen ihan myyty. Onneksi mulla on vielä toinenkin vyyhti sun värjäämää sukkalankaa. <3

  VastaaPoista
 2. Ai että on ihana kissa. Tommosen mä haluun seuraavaks. Näähän on Villen valitsemia ja sen kissoja. Kivoja ovat mutta eivät mitenkään erikoisen lutuisia tms.

  VastaaPoista
 3. Voi mikä poika, ihana!
  Mukavaa joulun jälkeistä elämää! Liian lyhyt oli joulun aika tänä vuonna, en kaipaa sitä hössötystä vaan vapaita;)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana Kusti <3 Tulin heti katsomaan, kun näin postimerkin kokoisen kuvan kollinmötikästä Männiköllä-blogissa. Olen ihan heikkona pitkäkarvaisiin poikiin. Itselläni on pienessä profiilikuvassani näkyvä Ransu. Entinen Viljoni nukkui myös selällään ketarat levällään. Ransukin välillä. Onkohan se jotain karvaturkin tuuletusta? Lyhytkarvainen Mustini nukkuu useimmiten ihan "normaalisti". Onko Kusti siperiankissa? Minusta tuli Kustin instant-fani!

  VastaaPoista
 5. Tiina: Kusti selvästi kiitteli kovin:) Ihana kuulla, että pidit Tildasta.

  KristiinaS: Kissat taitavat kaikki olla omalla tavallaan ihania, jopa ne kaikki ärrinmurrinmörrikätkin:)

  Lila: Poju kiittää ja mää myös. Veit jalat suustani, olen manaillut miksen anonut enemmän lomaa tähän väliin:)

  Saila: Ransu on tosi upea, samoin Musti. Kun tarkemmin mietin niin meilläkin lyhytkarvat köllivät enemmän normiasennossa ja turrit sitten miten sattuu.

  VastaaPoista
 6. Voi vietävän suloinen karvaturri! Kyllä kissat vie sydämen. Toivotan oikein hyvää ja onnellista tulevaa vuotta Sinulle ja perheellesi (karvattomille ja karvaisille)!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.