perjantai 31. joulukuuta 2010

Triangeli

Nyt se sitten kostautui, puolikuntoisena ympäriinsä pyöriminen ja lepäämättömyys. Ympärilläni pyörineet tautipöpöt saavuttivat minutkin. Kun viimein suostuin menemään lääkäriin, olikin tuomio suoranainen pyhä kolminaisuus: poskiontelo-, keuhkoputki- ja kurkunpäätulehdus. Korvakin kuulemma turvottaa ja punottaa kiitettävästi.  Ääni on kiitettävän käheä ja antilooppia on tarjolla uudenvuoden cocktailiksi. Eilisen lääkärikäynnin ja apteekkireissun jälkeen lohduttauduin pistämällä hellaan tulen..


ja aloittamalla herkullisen, rauhoittavan harmaan .... ihanassa "isossa" tekeleessä killuu ihan yhtä ihana silmukkamerkki, jonka ystäväkulta lähetti.. tämän pitäisi olla valmis vuoden loppuun mennessä. Tiukille kyllä menee sillä olen nyt toisen hihan puolivälissä ja toinen vielä puuttuu kokonaan, mutta kyllä se tästä valmistuu.

Lohtukaverinani minulla on Valtteri-poika, mamin oma kurnuttaja ja Singeri.Vuosi 2010 alkaa olla viittä vaille valmis. Laskeskelin tuossa, että olen vuoden aikana tehnyt 20 kpl sukkia, lähes kaikki ohuista langoista, muutaman pipon tai muun tekeleen, 3-4 huivia ja nyt sitten loppuvuodesta tämä isompi "tekele". Kohtuullinen saldo, ottaen huomioon erilaiset rajoitukset matkan varrella. Värjäyksiä sitten onkin padasta porissut noin 180 vyyhtiä, hui! Onneksi osan voi aina pistää eteenpäin maailmalle.

Haluankin nyt vuoden vaihtuessa kiittää teitä kaikkia täällä vierailleita ja kommentoineita. Uusi vuosi ja uudet ja vanhat kujeet odottavat muutamien tuntien päässä. Sitä seikkailua kohden siis taas.

Juhlikaa turvallisesti, minun cocktailini jäävät näemmä aika heikoille tällä kertaa.12 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta Sinullekin! Täällä samanmoinen antilooppi-coctail varattuna :(

  t, TiiMa

  VastaaPoista
 2. Paranemista, hoida itseäsi nyt hyvin. Ihan kuin hellatulessa olisi taskurapu paistumassa;)

  Hyvää uutta vuotta, ja tulee se vuodenvaihtuminen ilman coctailejakin.
  Halit.

  VastaaPoista
 3. No voi vitsi mikä tauti, minulla oli syksyllä vastaava ja meni toipumiseen pari viikkoa, toivon sinulle pikaista paranemista. Olet ollut hurjan ahkera kutomisessa, on ollut ilo seurailla tekeleitäsi, kun itse en voi kutoa. Inspiraatiota ja kaikkea hyvää myös ensi vuodelle ja lämpimät kiitokset kaikista ihanista kommenteista blogissani ♥

  VastaaPoista
 4. Paranemisia sulle! Aika häijyläisen olet saanut kiusaksesi.

  Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon kiitoksia teille kaikille, kyllä se tästä taas elämä voittaa:)

  KristiinaS: Juuh - ei ole niin väliksi ne enemmät cocktailit sun muut. Tuleehan ne ilot ja muut mukavat ilman niitäkin, hih!

  VastaaPoista
 6. Paranemista. Toivotan halauksien kera Onnellista Uutta Vuotta.

  VastaaPoista
 7. Nauratti tuo antilooppi! Onnellista uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 8. Oikein pikaista paranemista!Otahan levon kannalta. Katsoin Repen kuvaa, että siinähän on alpakka selkä kameraan päin :).
  Mukavaa tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 9. Sinulla on paremmat coktailit näihin juhliin.
  Hyvää uutta vuotta sinulle.
  Huima värjäys saldo.

  VastaaPoista
 10. Onnellista vuotta 2011
  ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.