maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa?

Niin, onkohan tässä tosiaan jo ihan kevättä rinnassa? Sillä tuli hiukan shoppailtua. Huruuttelin paikallisonnikalla lauantaina Helsinkiin ystävää tapaamaan. Historiallista reissussa se, että ihan ensimmäinen kerta, ettei ollut käsityötä edes mukana. Syynä tähän oli kyllä molempien käsien järkyttävä kipuilu ja turvotus, en voinut edes harkita puikkojen heilutusta tuolloin. Nauroinkin, että on kuin olisi nyrkkeilyhanskat kädessä, kaiken lisäksi oikean käden keskari oli jäykistynyt valmiusasemiin:) En kuitenkaan osoitellut sitä kenellekään, huolet pois, olin kiltisti.

Mutta ystävää on silti aina ihana nähdä ja ostoksia tehdä.

Neiti Nökölle hain Cubuksesta haluamansa kevättakin ja itselleni muutaman vaatekappaleen Flash:stä (vakiovaatettajani tuo). 

Suuntasimme tällä kertaa myös Oulunkylään Lankamaailmaan  ja sieltä mukaani hyppäsi Marks & Kattensin Linen-lankaa (100% pellavaa 50g/125m). Väri on upea tumma suklaanruskea. Ostin myös pitkään tunikaan ohjeen langalle. 


Kämmekkäitä varten mukaan tupsahti myös tuo Noron Silk Garden Lite-keräkin. Lila-ihanainen lupasi tehdä rähmäräpylälle kipeisiin käpäliin uudet lämmittimet, unohdin vain kerän tyrkätä hänen laukkuunsa ennen lähtöäni takaisinpäin. Onneksi posti kulkee.

KnitPron Cubics-puikkoja ostin muutamat, sopivat käteeni niin hyvin. Pari pehmovartista virkkuukoukkua, josko taas pitkästä aikaa tekisi muutaman salomoninsolmuhuivinkin. Kunhan nyt tassut ensin taas toipuvat.

Ennätin hätäisesti tuon ylemmän kuvan pihalla auringonpaisteessa napata, kun siihen singahti pari avustajaa


Pojat nauttivat niin auringosta, tuossa sammaleen päällä piti riehakoida ja pyöriä kuin väkkärät konsanaan


Kosti resunenä, sen siitä saa kun tappelee alvariinsa eikä ole riittävän nopea väistämään. Riidankylväjäksi nimittäisin tämän herran. Tai - sitten tahtoo Kalifiksi Kalifin paikalle, hih!


Kusti taas niin aurinkokissa kuin olla voi. Tulee myös hienosti Empun kanssa toimeen sillä on sopuisa eikä turhaan yritä rehvastella.

Lila myös yllätyslahjoi minua tällaisella ihanuudella


En harmikseni onnistunut kameroineni tallentamaan korukivien väriä ollenkaan, on todella upea tumma petrooli. Ihana rannekoru, kiitos kaunein.

Vaan kyllä sen aina tuntee jaloissaan kun on päivän mennä tepsutellut. Seuraava päivä tulikin sitten hipsuteltua hyvin varovaisin askelin vaan on se aina sen arvoista. Kiitos taas mukavasta seurasta Lila.




9 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan näköistä tuo pellalanka! Väri on niin nami, että. Ja voi noita poikia (tähän iiiso sydän).Onhan se nyt huippua pitkän talven jälkeen päästä aurinkoon köllimään, mikäs sen mukavampaa pienelle kissalle.

    VastaaPoista
  2. No onpa upea suklaanruskea pellavalanka, todellakin! Ja tietysti myös wannabe-Kalifi ja hänen sopuisampi kaverinsa ♥

    VastaaPoista
  3. Oi mitä ostoksia! Ja kissat ♥.

    VastaaPoista
  4. Ihanat ostokset, mulla on juurikin tuo suklaanruskea Linen puikoilla, tekeytyy tosin joksikin muuksi kuin tunikaksi ...Pikaista paranemista käsille, jotta pääsevät työntouhuun! Ja avustajia tosiaankin ;-)

    VastaaPoista
  5. :) hauskat langanvahtijat :).

    Olen tässä lähdössä kohta lankaostoksille, joten olipa hyvä tsemppaus lankuvien myötä :D.

    VastaaPoista
  6. Täytyy minunkin kehua kun se pellavalanka ON niin ihanan suklainen väriltään.
    Nopeaa paranemista!

    VastaaPoista
  7. Lääh, mikä ruskea tuossa pellavassa! <3 Ja ihanat assistentit.

    VastaaPoista
  8. Kyllä jäi kaivelemaan kun en itse ostanut tuota pellavalankaa... mutta jospa seuraavalla kerralla sitten :)
    Oli ihanaa nähdä, pian uusiksi. Eikös vain?
    Rentouttavaa viikonloppua sinulle kultaseni <3

    VastaaPoista
  9. Kylläpäs on suloisia kissoja!

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.