tiistai 20. marraskuuta 2012

Marraskuun paketti ystävältä

Nimittäinkin salaiselta neulesellaiselta:)

Ja on kyllä sanottava, että minun Snyyni on osannut koota kyllä niin minun näköisiäni paketteja, että ihmetystä herättää. Joudun tunnustamaan, etten ole yrittänyt selvittää kuka olet. Haluan säilyttää jännityksen loppuun saakka. 

Mutta katsokaas mitä ihanuuksia paketista tällä kertaa paljastuikaan:


Hurjan ihania juttusia!


Pehmoista ja herkullisen väristä Laurin villalankaa. Tämä on tekokuituvahvistettua, joten tästä saan vaikka miten pehmoisia sukkia. Välähti jo mielessä sellaiset hauskat raitasukat.


Lisäksi Novitan Joululehti. Oikeassa olit Sny-kulta, ettei minulle Novitan tilaajana tätä ole tullut ja useammankin kerran olen sen ostamista pohtinut. En vain ole saanut aikaiseksi. Siellä oli nopealla vilkaisulla jo useampikin ohje, jonka voisi toteuttaa.

Jälleen pitkällä ja mukavalla viestillä varustettu kortti, jonka kuvakin sulatti taas sydämen. Meillä myös täällä niin pimeää, kosteaa ja kylmää. Pikkuinen pakkanen ja vähän sitä valaisevan kaunista lunta, niin johan mielikin olisi hiukkasen virkeämpi heti.

Messuiltu on molemmat, eiköhän yritetä joskus sitten kohdatakin siellä jos samalle päivälle sattuu osumaan tulevaisuudessa, mitäs sanot:)?

Tuon kuvassa näkyvän namun suklaapatukan meinaan haukata kuuman teekupposen kanssa hetimiten ennen kuin lapsoset kotiutuvat koulusta ja ehtivät apajille.

Kaunein kiitos jälleen sinulle Sny-kulta. Olet kyllä onnistumut minut jälleen yllättämään niin iloisesti ja miellyttävästi. Sinullekin valoa, iloa ja voimasäteitä tähän syksyiseen talveemme.


19 kommenttia:

 1. Mahtavan paketin on salainen ystäväsi tosiaan koonnut sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kyllä olen Enya:) Minulla on upea Sny!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minustakin erityisesti tuo punainen lanka on juuri sitä täydellisintä tummaa punaista, jonka tiedän. Pitää jostakin löytää tuota sävyä lisää!

   Poista
 3. oi :-) mäkin haluan semmoisen pakettin :-))) Onko oma kulta joku yllätys minulle???

  VastaaPoista
 4. Kauniita lankoja, ja noistahan tekee monetkin sukat. Tuon lehden ostamista olen itsekkin harkinnut, siellä oli kivoja ohjeita.
  Ja väistämättä alkaa harkita uskaltaisinko kevään snyhyn mukaan, on ne niin upeita paketteja mitä te osalliset saatte. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskalla vaan Kati, on tämä vaan niin mukava tempaus ollut:)

   Poista
 5. Ihana lukea, että pidit paketista :) Vähän tässä päässä hermoilin tuota lankaa, mutta hyvä että oli mieluinen! Lehti on aivan ihana, itse loin heti silmukat lapasiin kun selasin eka kerran läpi. Raitasukat voisi olla ihanat tehdä! Itse rakastan raitoja ;) Ei sitten muuta kuin viimeistä pakettia suunnittelemaan, nyyh joko nyt loppuu tämä ihanuus... / Snyysi

  VastaaPoista
 6. Vielä lisäys, olisi tosi kiva tavata! Katsotaan ensi vuonna, josko treffataan Tampereella :) / Snyysi, jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan turhaan Sny hermoilit, niinkuin tuolla jo totesin lanka on unelman pehmoista ja kyllä tuttua ennestään, en vain ole tuota upeaa punaista mistään onnistunut löytämään näiltä seuduin. Yritetään tosiaan kohdata:) Halauksia sinulle.

   Poista
 7. Ihanan paketin olet saanut. Sinulla taitaa olla loisto-SNY!

  VastaaPoista
 8. Huikea paketti. Upean näköinen kortti :)

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Ei kun Snyyhyn vaan osallistumaan, on tämä niin mukava tempaus. Yhtä kivaa lähettää omalle Snyylle ja sitten taas vuorostaan odotella omaa pakettia saapuvaksi.

   Poista
  2. Mun piti juuri tänä syksynä osallistua, mutta se sitten unohtui. Täytyy alkaa seuraamaan kevään ajankohtaa. :)

   Poista
 10. Voi miten herkullisia lankoja!!
  Niin tuli jouluinen mieli :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.