tiistai 6. marraskuuta 2012

Seikkailu kissakaupassa ja muuta krääsää!

Kuinkas moni arvaa mistä kaupasta kysymys?

Tavarataivaassa olen tänään vieraillut fysioterapeutin lisäksi, jolta sain arvokkaiden ohjeiden ja neuvojen lisäksi myös kätevän tarttumavarren. Jostakin syystä nyt kun ei oikein pystyisi mitenkään mitään poimimaan lattialta, tuntuu ihan kaikki sinne valahtavan. Mikähän siinäkin on?

No, mutta koska minulla oli kuskina tuo ihana Miehekkääni, niin kierrätinpä hänet sitten tosiaan Kissakaupan kautta ja tämmöistä sieltä tarttui käpälääni.


Pakko mainostaa ja kehua. Ollut ihan paras käsirasva ikinä. Ei tahmaa ja imeytyy huikean nopeasti. Edullinenkin on. Vinkiksi myös kerrottakoon, että kyseisestä kaupasta löytyy ainakin tällä hetkellä myös erittäin edullisia bambusukkapuikkoja. Itseltä on uupunut kokoja 3-3,5mm ja niitäpä tarttuikin mukaan.


Merkki minulle outo, mutta hinta ei ole paha, joten otinpa kokeiluun.

Citymarketista sitten mukaan haalin jotain, mitä en voinut vastustaa eli suloisen teepakkauksen purkkeineen. Ei varmaan tarvinne arvata, että purkilla oli aika suuri osuus ostopäätöksen syntymisessä.


Bookysta puolestaan rantautui pitkästä aikaa neulekirjakin.

Tämä


 Sisällysluettelo näyttää tältä


Vaikuttaa heti alkuun erittäin selkeältä


Ohjeistus riittävän tarkalta vaikuttavaa


Kuvitus myös oikeinkin hyvää


Kysymys enää kuuluukin, että milloinkas ryhdyn kokeilemaan? Kaiken lisäksi pidän perinteiseen tapaan monella puikolla tekemisestä. Mutta eikös sitä pitäisi olla avoin uusille asioille, joten täytyy antaa ainakin mahdollisuus tällekin.



11 kommenttia:

  1. Tuon teejutun olisin minäkin ostanut tuon purkin vuoksi. Tuo kirja on tosi mielenkiintoisen oloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä sitä sortuu tämmöisiin, mutteivät onneksi olleet kalliita.

      Poista
  2. En kyllä tiedä mikä kauppa on kyseessä mut kivat on ostokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Esikko on aina sanonut Säästöpörssiä kissalogoineen Kissakaupaksi ja on jäänyt minulle siitä omaan käyttöönkin. Nythän nuo ovat kaiketi samaa ryhmittymää Tokmannin kanssa.

      Poista
  3. Mukavat ostokset olet tehnyt! Minullakin on joku samantapainen kirja ollut jo viime talvesta tuolla hyllyllä. Koskakohan siitä toimertuisi sukkia kokeilemaan. Tuntuu minustakin aika kummalliselta tuo kun on tottunut sukkapuikolla aina sukan tekemään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopas muuta, sitä on niin tapojensa orja. Minä ainakin:)

      Poista
  4. En osaa arvata mistä kaupasta on kyse! Mutta samaa teepurkkia hiplasin pitkään ruokakaupassa :-D Onnistuin kyllä takomaan päähäni, että minulla on jo nyt osa ihanista peltipurkeista kaapin kätköissä varastossa kun niitä on liikaa eikä ne edes mahdu mihinkään nätisti esille! Mutta kyllä tekis mieli palata ostamaan se purkki silti...
    Toivottavasti kipusi hellittää ja elämä palautuu raiteilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli Säästöpörssi:) Pidetään tosiaan peukkuja, että nopsasti alkaa kuntoutuminen.

      Poista
  5. Ihana teepurkki <3 käspaikka teema on kyllä hieno! Löytyisköhän noita meidänkin cittarista? Ja mistähän täältä päin löytyisi tuota käsirasvaa?! Nyt olisi kova tarve nopeasti imeytyvälle ja tehokkaalle kosteuttajalle.. ensimmäiset puikko viillot on sormissa jo!

    Halvat on myös puikot, jos on hyvät, niin kannattaa hamstrata :)
    Vaikka tuon kirjasen kanssa ei sukkiksilla kohta ole virkaa kun kaikki
    syntyy loopilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös:) varmaan kaikissa Cittareissa uskon. Siinä tulee mukana kahta Liptonin teetä minttuista vihreää ja Forest Fruittia muistaakseni. Maukkaita ovat minusta molemmat.

      Juu, saapa nähdä kuinka minun käypi sukkien tekotavan kanssa:)

      Poista
  6. Hei. Minä sitten myös ostin samaisen teepurkin, se oli ihan pakko saada! Olen myös huomannut, että käsivoiteilla on suuria eroja.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.