maanantai 21. joulukuuta 2009

Värikylläisyyttä kätösissä



Tuossa reilu puolitoista viikkoa sitten Neiti Nökö kysyi kauniisti, tekisinkö tumput hänelle. Luonnollisestikaan ei moista pyyntöä voinut evätä. Lankaahan minulla kyllä riittää, mutta eipä tuntunut löytyvän mitään mieleistä juuri siihen hätään. Niinpä sitten poikkesin kotikylän pikkuisessa lankakaupassa pikakierroksella ja sieltä tarttui kahtakin eri lankaa mukaan. Ensimmäisestä sitten valmistuivat nämä tumppuset. Kuvakulma on hiukan hassu, näyttävät suhteettoman pitkiltä, kuten myös peukalot. Se voi kyllä johtua myös siitäkin, että tein näihin intialaisen peukalokiilan, pidän siitä kovasti ja istuu nätisti käteen. Aavistuksen ovat neidille isot, mutta käteen nuo kyllä heti jäivät. Tilaaja lienee siis tyytyväinen.

Lankana näissä siis käytin Sandnesin Palettea, joka kyllä erehdyttävästi muistuttaa Novitan Puroa. En edes yrittänyt täsmätä väriraitoja ja vaikeaa se kyllä olisikin ollut. Pienet nöttöset jäivät kahdesta kerästä jäljelle.



Täällä lomalaiset ovat aloittaneet viimeinkin joulusiivouksen, hitaasti mutta varmasti on mottomme.  Pipareita ja torttuja paistellaan ja yritetään edetä rennoin ottein sen kummemmin stressaamatta.

Lämpöisin ajatuksin



2 kommenttia:

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.