lauantai 23. tammikuuta 2010

Tättähäärä häärää

Niinpä niin, paremmin en voisi lauantaita kuvailla. Olen nukkunut ihan luvattoman pitkät yöunet, 16 tuntia eikä tehnyt edes tiukkaa. Olisin vielä hiukkasen pidempäänkin voinut nukkua, mutta Kuopus Kepponen oli eri mieltä. Esikko onkin tukitädillään, joten ei tämä muutoin mahdollista olisi ollutkaan. Herättyäni olenkin sinkoillut ympäri kotia, saamatta silti mitään kovin näkyvää aikaan. Johtuu lähinnä siitä, että kaikki hommat vaativat valmistuakseen enemmän aikaa kuin yhden päivän.

Olisin kuvannut tähän postaukseen ihanaisen huivin, jonka Neiti Nökö sai, mutta neiti otti lähti pyjamabileisiin eilen ja huivi on muassaan siellä. Ei siis kuvia siitä vielä vielä. Värkkäilin sitten turhautuneena blogin parissa, kaipaan jotakin uutta enkä ole vielä keksinyt mitä se uusi voisi olla. Sitä odotellessa poistin bannerikuvan ja blogipohjan, laittelin tilalle yksivärisen. Katsellaan sitä nyt hetken aikaa sitten, kunnes jokin idea päähäni pälkähtää.

Puikot suihkivat tällä hetkellä poltetun oranssia Cool Flammea, arvaattekin varmaan mikä siitä on tulossa, no Wham Bam tietenkin. Ne nyt vain ovat niin vastustamattomia, helppoja pieniä välipalatöitä, jotka eivät vaadi paljoa lankaa. Paksuilla puikoilla lähes aivotonta työtä, aivottomalle neulojalle, heh!

Palaan hääräilemään, muistakaa tekin levätä ja kerätä voimia tulevan viikon varalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.