tiistai 25. tammikuuta 2011

Hääohjelmia ja imukuppeja

Tuli tässä ehtoona eräänä jokin näistä hääohjelmista ja sitä siinä keittiöstä käsin isommalla porukalla tiirasimme sivusilmällä. Eihän sitä nyt töllöä voi mennä suoraan olkkariin katselemaan, mitä vielä. Siellä vietettiin häitä satuteemalla ja meistä kaikista kumpikin hääparin osapuolista oli – köhöm – hiukan hönön oloisia. Varsinkin tuo kaveri oli aika monotonisen kuuloinen ja tuijotti keskustelukumppaniaan autuaan rävähtämättömin ja zoomina tuijottavin silmin. Anteeksi nyt vain kovasti sulho, en tarkoita pahalla, mutta kun..

Miehekäs herkesi minulta kysymään: ”Mitäs tuumaisit jos mäkin sua tälleen tuijottasin?” Tuli välittömästi mieleeni vessan imukuppi ja minä sitä trööttäämässä Miehekkään tuijottavaan naamaan. Nyt kuulkaas en voi katsoa kumpaakaan tyrskimättä, Miehekästä sen paremmin kuin imukuppiakaan ja molempia tarvitaan.

JK. Minne voivat kadota kaikki kylpypyyhkeet ja sukat? (Tämä nyt ei liittynyt mihinkään mitenkään, heh )
Tää lähtee etsimään...


4 kommenttia:

 1. Sillä aikaa kun minä olin tänään kuntopiirissä, oli mies katsonut tuota samaa ohjelmaa. Heti kotiin tultuani sain pitkän selostuksen siitä, miten sulhanen oli - köhöm- aivan omanlaisensa. Rupesi niin naurattamaan, kun luin tän bloggauksesi. Tiesin heti,että sama ohjelma oli tehnyt teihin kumpaankin vaikutuksen, jos niin voi sanoa.

  VastaaPoista
 2. Anna: Hih, jep jep ja arvaa repesinkö, kun samainen ohjelma alkoi uusintana melkein heti kun tämän julkaisin:)

  VastaaPoista
 3. Määkin kattelin sitä ohjelmaa, ja häpesin itteäni kun arvostelin tuoretta pariskuntaa. Mä en ihan oikeesti kestäs samassa huoneessa tollasen monotonisen miehen kanssa. Aivan kauheeta! Liekö edes oikeustoimikelpoinen? (Anteeksi :( Onhan se hyvä jos rakkautta riittää kaikille.)

  VastaaPoista
 4. Nöpöstiina: minäkin yritin itselleni selittää, etten suinkaan pahalla tahdolla moiti, en vaan myöskään kestäisi:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.