sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Raukeutta väreillä


Minun sunnuntaini on rakentunut pirteän raukeuden ympärille. Olen saanut nukkua riittävästi ja syönyt järkevästi voimaannuttavaa ja terveellistä ruokaa. Pitkästä aikaa tuntuu, että olen pirteä - ihan outo tunne, virtaa puntissa!

Kosti on ottanut rennosti, jahdaten välillä viinirypälettä lattialla. Vahingossa puraisi sitä ja irvisti, sitten mäiskäisi sen menemään ja taas perään tappamaan sitä. Ei uskoisi tuota yläpuolella olevaa kuvaa katsoessa tuon katin roikaleen sellaiseen kykenevän.

Värejä löytyy uudesta sukan tekeleestäni, jälleen..


100% merinoa tuo, tulee pehmoiset sukat ihan kotikäyttöön ja unisukiksi.

Tänään jäin ihan miettimään värien ihmeellistä maailmaa hetkeksi. Olen joskus nuoruusvuosina haksahtanut ja käynyt CMB-värianalyysissä, jonka perusteella olisin viileä kesä. Kuten kaiketi suurin osa meistä suomalaisista. Mutta, mutta : jostakin syystä olen aina kaihonnut lämpöisten ja hehkuvien värien perään. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän piittaan moisista analyyseistä. Se mikä tuntuu hyvältä ja näyttää peilistä kivalta saa ratkaista.  Tuntuu kuin en saisi kyllikseni väreistä, imen niistä energiaa ja voimaa. Onneksi niitä on olemassa, olisi kauheaa jos kaikki värit katoaisivat.

Toisaalta, myös harmaa ja kaikki upeat sen sävyt ovat myös niin herkullisia. Outoa, eikös?

Värikylläistä sunnuntaita teille kaikille. Minun sunnuntaini jatkuu väripatojen äärellä. Yllätys?

4 kommenttia:

 1. Kauniit värit ja kivan eli hyvän näköinen kierre tuossa langassasi.
  Hienoa kun tunnet voivasi oikein hyvin, toivotaan, että tunne jatkuu myös tulevalla viikolla.

  VastaaPoista
 2. Ihanan väristä lankaa, lämmittää kivasti talvella. Värit ovat todella tarpeellisia. Huomaan, että minun ja myös muiden elämässä on värikausia. Myöhemmin huomaan, että niihin on liittynyt myös jotain isoja muutoksia tms. elämässä. Ikäänkuin alitajuisesti hoitaa itseään väreillä.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita väreja ja ihana tuo raukea kissan katse.

  VastaaPoista
 4. Hei sinulla on tunnustuksia sivullani, olet sen ansainnut, hae omasi pois ja jatka omille kavereille :) Maiju Männiköltä

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.