lauantai 29. tammikuuta 2011

Harmaata ja haukotuksiaPahvilaatikkopaavomme, herra harmaa eli Kosti. Tämä laatikko saavutti suosion välittömästi keittiöön tultuaan. Sitä ei saa vietyä roskiin koska siitä on muodostunut kissojen (kerros)talo. Siinä nukutaan välillä kolmekin päällekkäin. Kuvaa ottaessa vain Kosti sattui olemaan sisällä.

Minun lauantaini on sujunut hyvin pitkälle samanlaisissa merkeissä. Haukotuttaa, mikä lie sitten syynä sillä olen nukkunutkin oikein hyvin. Väri-ilottelun keskellä tekee välillä mieli tikuttaa hyvin neutraaleja ja harmaita, kuten nyt vaikkapa teräksen harmaata sukkaa miesväelle. Kakkossukan alku koossa 46, puh ja huh!


Kyllä se tuosta valmistuu joskus, kesken myös toiset identtiset koossa 39. Ollaankos kohta ihan samikset, hih!

Mystinen asia on sitten myös säännöllisesti hukkaantuvat tavarat. Kuten nyt vaikkapa kameran laturi. Ei löydy mistään ja tilasin uuden kamerani akkuun sopivan netistä sillä oli halpa eikä varakappale haittaa, kun tuo alkuperäinen joskus löytyy. Tuli nopsasti ja minä akkua lataamaan, ei lataudu. Hyvä, etten jo soittanut kauppaan, että vikaa vikaa laturissa - kunnes keksin koittaa akkua toisinpäin ja kas - johan toimii. Tunsinpa taas itseni ihan blondiksi!

Nyt kaffekupposen ääreen ja saunan lämmitystä pohtimaan. Mukavaa lauantaita kaikille.


5 kommenttia:

 1. Saunassa täälläkin käyty:) On niin rauhallista kun yksi pesueesta on maailmalla!
  Kyllä on sukilla kokoa! Mulla kyllä menis aikaa ennenkuin valmistuis;)
  Ihana kissojen kerrostalo, hih! Ei sentään Anni sinne itseään tunge?
  Ihanaista viikonloppua sinulle ystäväni:)

  VastaaPoista
 2. Ei ole Anni vielä ainakaan yrittänyt, hih! Juuh, en tahdo jaksaa minäkään tuon kokoisia muusta kuin seiskaveikasta isoilla puikkosilla.

  Samoin sinullekin, muista levätä:)

  VastaaPoista
 3. No eihän nyt kukaan insinööri tosissaan edes suunnittele sellaisia latureita joihin saa akun väärinkin päin???! Selvästi insinöörin vika siis.
  Voi kissoja ja pahvilaatikoita. Minun kissat silppuavat niitä myös, niinpä imuri pitää kaivaa säännöllisesti esiin (mikä onkin oikeastaan ihan hyvä asia, sitten kun saa imuroitua).

  VastaaPoista
 4. Laatikkokissat on jotenkin niin söpöjä ja ehkä hivenen säälttävän näköisiä... Meillä on tosiaan yksi laatikko työpöydällä ja toinen keittiön pöydän päässä, Soodi niissä enimmäkseen nukkuu. Sonffi kyllä laatikoista tykkää, mut sen täytyy mukana touhuta joka asiassa, joten ei siinä kissa ehdi makoilla... Toi laatikoiden silppuaminenkin on jännä juttu, Jakke aikoinaan laatikot pisti palasiksi äkkiä, nyt Soodi silppuaa, mut Sonffi ei ole yhtään puraissutkaan.
  Hyvää viikonalkua!

  VastaaPoista
 5. Saila: Hassuja laatikoihin tuntuvat olevan vähän kaikki tuntemani kissamaakarit:)

  Mammutti: Niin, vähästä se ilo tuntuu karvakaverilla välillä tulevan:) Meidän eivät ole ainakaan vielä pureskelleet. Poskia kyllä hieroskellaan noihin kulmiin.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.