perjantai 18. helmikuuta 2011

Aih!


Jep, iski ankara jännetupin tulehdus ja reumapolilla tuikkasivat kortisonipiikin tuohon. Ensimmäinen kerta kun sellaisen jouduin hakemaan. On  toki limapussin tyhjennyksen yhteydessä piikkiä ennenkin laitettu, muttei näin ihan pelkän tulehduksen vaan eipäs auta. Pahin turvotus laskikin jo tänään (eilen tuo tuikattiin), joten arvatkaapa poltteeeko tarttua taas tekeleisiin. Jos ihan maltilla vaan..

Kuvassa näkyy myös Esikon Löylynhenki-maskotti. Toi tuon minulle ja ryösti Lilan minulle tekemän saunatontun, nukkuu nyt sen kanssa yönsä ja minulla on vain tämä vaan onhan tuokin ihan hellyttävä ukkeli.

Olen myös kahvilakossa, viides päivä nyt ja toistaiseksi Rooibos maistuu ihan hyvälle.

Valtsu on meillä mamin kisu ja aina jossain liepeilläni sisällä ollessaan, on vain niin nopea, etten tahdo ennättää kuvaa napata


Höpö herra, kun on nälkäinen niin ryhtyy kiusaamaan Anni-parkaa terävine kynsineen.

Kusti taas norkoilee josko saisi juuston palan - edes pienen. En tiedä mistä tuo sen aina vainuaa milloin juusto on pöytään nostettu, outo kisu.


Täällä suunnitellaan värjäyksiä, kun ei kerran neulomista oikein pysty kunnolla harkitsemaankaan.

Nautitaan viikonlopusta kaikki.

JK. Oikein kauniit kiitokset teille edelliseen postaukseen ystävänpäivää toivotelleille.

8 kommenttia:

 1. Ihanalla Kustilla on valkoiset posket, juuri noita kohtia pussailen Ransussakin (paitsi jos se on juuri nuollut pehvaa :-D)
  Pikaista paranemista, ja iisisti, iisisti nyt...

  VastaaPoista
 2. Parantelehan itsesi kuntoon! Värjäily on varmasti sinulle juuri sitä oikeaa lääkettä tällä hetkellä:)
  Vai pääsi tonttunen unikaveriksi:) Pitänee tehdä sinulle joskus ihan oma tonttu:D
  Mukavaista viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Hehheh noita kissoja :). Kannattaa juu pitää vähän taukoa käden rasittamisessa...

  VastaaPoista
 4. Lepoa kädelle! Minulla on ollut myös jännetupentulehdus oikeassa kädessä 20 v sitten.. Nyt vihoittelee vain oikea niska. Sauna teki hyvää. Sinulle sauna voi pahentaa tuota tulehdusta, muistan että lämpö ei tee hyvää.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun tulit lukijaksi, ihan ekakerran olen sinunkin blogissa vaikka olen tuolla blokeissa surffaillut niin eipä ole osunut kohdalle:) On kivaa katsella, töitä joita te neulojat olette tehneet, kun itse en osaa neuloa muuta kuin sukkia ja lapasia. Ihania nuo kisut on, onko tuo pitkäkarvainen kisu Norjalainen metsäkissa?:) Pitää nyt malttaa lepuuttaa kättä, että taas saa sen täyteen iskuun;)Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. No voi itku, kun tuollaista vaivaa on, toivotaan että menee pian ohi, tiedän miten sinun sormet syyhyävät jo kutomisen kimppuun. Minä voisin ottaa puolestasi tuon vaivan, kun en kudo ja muutenkin niin flunssainen jo toista viikkoa, etten saa mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos teille kaikille, kyllä se räpylä tästä taas paranee.

  Saila: Eikös olekin pussailtavia nämä karvakuonot:)
  Lila: Kaikki neulomuksesi lähtevät parempiin "suihin", ovat niin herkkuja. Vaan - ällös huolehdi tuosta, enköhän saa sen vielä takaisinkin.
  Neferi: Ne tauot ovatkin vaikein paikka, mitä sitä käsillä tehdään jos ei neulota. Surffaillaan netissä?;D
  Askartelin itte: Minä puolestani ihailin hienoja korutöitäsi, ovat käteni eivät sellaisiin kyllä taida taipua. Kusti ja veljenä Kosti ovat käsittääkseni maatiaiskissaemon ja tuntemattomaksi (varmistus puuttuu) jääneen isän poikia. Molemmat pitkäkarvoja. Repe ja Valtsu taas punavalkoisia maatiaisia.
  Sarppu: Olet ihana, vaan ei toivota kellekään tämmöisiä:)

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti käsi on parantunut! Voi että Kusti on pehmeän ja pörröisen näköinen. :D

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.