sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kimuligaattori ja kaverinsa namigaattori

Olemme Miehekkään kanssa olleet hotelliviikonloppua viettämässä, ilman rakkaita lapsosia. Välillä tekee oikeinkin terää. Paluumatkalla sitten noudimme Neiti Nökön Vantaan perukoilta ja apuna oli navigaattori. Esikon poimimme sitten tuolta tukitädiltään Nummelasta ja poitsun kiivetessä autoon kuului takapenkiltä: teillähän on ollut kimuligaattori. Isänsä häntä sitten korjasi, etteihän tuo nyt kimuligaattori ole, niin seuraava ehdotus oli sitten jo lähempänä: namigaattori. Olkoon sitten jompikumpi - passaa minulle hyvin. Hyvät naurut ainakin saimme.

Seuraavakin hupijuttu on kanssanne vielä jaettava.

Istuimme eilen illalla paikallisessa Amarillossa syömässä ja viereinen pöytäseurue tai tarkemmin sen yksi jäsen vei kyllä ruokailusta suuren osan nautintoa. Nuori naishenkilö oli varmaankin hyvässä nousuhumalassa ja nauraa hekotti kolkon kantavalla koko ravintolasalin täyttävällä äänellä koko sen puolitoistatuntisen, jonka siellä söimme. Yritimme ottaa tuon huumorilla ja tänään sitten kotimatkalla hihittelimme, että nyt kun hohottajalla mitä todennäköisimmin on kaamea kanuuna ja hän istuu posliiniluuria halaten ja norjaa mongertaen, hohottaisimme hänen vieressään samalla volyymillä molemmat, hihii. Mielikuva oli kyllä hilpeyttä herättävä. Olenko ihan hirveä, ehkä, mutta ei ollut kivaa meilläkään eilen.

Loppukevennykseksi viikonlopun dippaukset uudesta Nallesta:

Aurinkoinen


ja

ViherrysAurinkoa ja iloa sunnuntaihinne. Tämä valo on niin virkistävää.


7 kommenttia:

 1. Herkulliset langat, jälleen! Mulla kanssa tuppaa välillä mennä "pikku piru" ajatuksiin, tiettyjen ihmisten aiheuttamien tilanteiden kanssa...
  Aurinkoista viikonalkua!

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo lasten sanat. Ja nuo langat ovat herkkuja molemmat.

  VastaaPoista
 3. Tämä valo on niiiiin ihanaa! Hehhee, voi vain kuvitella miten tämä valo vihlaisisi toisten lauantai-illan pilaajaa. Et ole kauhea, tai hmm... ehkä olemme kaikki kauheita :-D Ihanat langat, hui mitä houkutuksia!

  VastaaPoista
 4. Namigaattori pitää kaikilla lapsilla olla. Se varmaan kertoo missä on edullisimmat namit, tai sitt se tiputtaa namin päivässä nautittavaksi.

  VastaaPoista
 5. On se vaan ihana tuo teidän esikoinen:) Postia hälle laittelen heti kun saan aikaan ne aarteet!
  Ihania värjäyksiä taas olet lohtinut:)
  Ja vaikka teillä siellä ikävää seuraa reissussa olikin, niin kyllä se vaan hyvää tekee ilman muksuja jossain käydä, parisuhdekin voi heti paremmin:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on aivan ihania nuo sun värjäykset..kesällä ajattelin myös kokeilla kun ollaan maalla ja siellä on saunassa vanha kunnon valurauta pata

  VastaaPoista
 7. Mammutti: Aurinkoa sinunkin eloosi:)
  enkuli: aurinko auttaa tuomaan nuo niin kauniisti esille, kaikki sävytkin
  Saila: niinpä, eihän sitä kyllä voi ketään liiasta nauramisesta pois häätää:D
  Kristiina: Kelpaisi minullekin, tosin mun namigaattorini voisi aina tipautella herkkuja vyyhtejä, hih!
  Lila: Niinpä, lasten suusta sitä.. tosi on myös, että erinomaisesti virkistää aina.
  ertzu: Voi kiitos:) Ei kun rohkeasti vaan kokeilemaan.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.