torstai 24. helmikuuta 2011

Nami nami

Heips! Olen herkutellut taas väreillä.

Ensiavuksi raakalankatarpeeseen ostin jokusen kerän Novitan valkoista Tico Ticoa. Pistin sitten samantien padan porisemaan ja sieltä putkahtivat sitten nämä.Auringon määrä on vaivihkaa lisääntynyt ihan huomaamatta ja olenkin huomaavinani, että mielialani ja oloni ovat paljon reippaammat ja virkeämmät. Johtuneeko sitten kahvin juonnin lopettamisesta, kunnollisesta veden juonnista, riittävistä yöunista vai mistä, mutta pääasia, että näin nyt on. Ihanaa kerrassaan kuitenkin.

Siitähän seurasi nyt myös se, että loikkasin heti väripadan kimppuun höpönkiilto silmissäni. Se on kuulkaa menoa taas, voi kehveli.
6 kommenttia:

 1. Oi, sinä olet taas päässyt omaan elementtiisi:) Värjäriksi syntynyt <3 Ihania! Ja tosi kiva kuulla, että voit paremmin!
  Iloa loppu viikkoon sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta. :)
  Ja vyyhdit on ihania. Onneksi hamsterikuu loppuu pian. ;)

  VastaaPoista
 3. Mä tulen aina niin hyvälle tuulelle kun käyn täällä värejä katsastamassa, ensinnäkin, että joku tekee tällaista taidetta ja siksi, että värit ovat aina ilo vaativalle silmälleni ;). Haen tänään jonkinsortin lankaa ja yritän hiukan kutoa, ihan pikkusen vaan, ettei tule allergiaoireita.

  VastaaPoista
 4. Lila: Punastus, kiitos:) Pian pistetään elämä risaiseksi Wanhassa Satamassa.
  Tiina: En ikinä kykeni kokonaiseen kuukauteen harmstrausta, hattuani tai huppuani nostan teille, jotka kykenette.
  Sarppu: Tulinpa minäkin niin hyvälle tuulelle käynnistäsi:) Toivotaan, ettei tule oireita ja saat nauttia edes hetkestä neulomista.

  VastaaPoista
 5. Ihanaisia värejä olet taas taikonut. Oletko muuten koskaan saanut aikaiseksi oikeasti rumaa lankaa? :D

  VastaaPoista
 6. Heidi: Kiitos=) Olen kyllä saanut, muistan elävästi erään kukerruksenkirjavan, jossa oli jotakin etäisesti mudanväriä muistuttavaa ja haaleaa likaisenväristä liilaa. Sitä ei enää pelastanut muu kuin uitto grafiitinharmaassa, heh:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.