torstai 31. maaliskuuta 2011

Malttia, kuumaa teetä ja mustikkakeittoa

Pahoitteluni pitkästä radiohiljaisuudesta! Kuten ehkä arvaattekin, tauti minut sitten kaatoi kuitenkin. Keuhkoputkentulehdus ja ensimmäinen antibioottikin meni vaihtoon sillä ei ottanut pysyäkseen vatsassani. Uutta siis putkeen ja taas katsotaan. Kuluneen viikon on Miehekäs pyörittänyt taloutta, minä olen pitänyt huolta peitostani. Eilen taisi olla ensimmäinen päivä lauantain jälkeen kun ylipäätään pystyin syömään jotakin vähän. Siitä voineekin päätellä huimauksen määrän nyt kun yritän pystyssä liikuskella.

Tänään olen hörpytellyt mustikkakeittoa ja kuumaa teetä. Tärkeä kaverini nenäliinapaketti siinä takavasemmalla sievässä asennossa myös. Tänään ei myöskään ole enää kuumetta, joten jospa se tästä taas.


Ulkona oli ainakin niin ihana auringonpaiste, että hiivin pyjamahoususillani tuonne ulos ja nappasin pari kuvaa siitä ihan portaiden likeltä.

Ensin sieltä löytyi the big cat in the sunshine


Eikös näytäkin ihan oudon väriseltä poika?

Vasemmalta löytyi Repe, myös auringosta nauttimasta.Portaat taitavat olla mukavan lämpöiset nyt.

Oli siellä myös hetken päästä tämmöinenkin - syyllinen!Yritti ryökäle lennättää Kustia, mutta ihan puihin meni sillä katti vain törötti paikallaan:)Kustia ei yksi Anni taida pelottaa. Hiukan korviaan mutristeli ja häntää huiskasi, muttei muuta. Valtsulta olisi koira saanut jo viisipiikkistä kirsuunsa. Voi tuota meidän umpiluutamme.

Hangelle kun katsoo, niin kevään kimallushan se sieltä jo pilkottaa. Siis hus koko talvi ja taudit, kiitos!Psst. mitäs on maailmalla tapahtunut? Olen ihan ulapalla.


9 kommenttia:

 1. Kyllä tässä jo voiton puolella ollaan:)

  VastaaPoista
 2. Onpa mukava kuulla, että tauti on jo voitetun puolella! Pikaista paranemista, niin pääset nauttimaan enemmänkin auringon suloisesta lämmöstä. Kisut on niin suloisia nautiskellessaan keväästä pitkän pakkastalven jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. Ei maailmalla ole mitään tapahtunut.
  Ihanat kissapojat aurinkorannalla!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että olet elävien kirjoissa:) Onkin ollut jo ikävä!
  Ihania karvalapsia kuvia taas:)

  VastaaPoista
 5. Pikaista tokenemista taudista, onneksi kevät lämmittää :)

  Jätin muuten johdatuksellasi kahvin (taas) pois juomavalikoimasta, pakko vaan kai uskoa, ettei se käy mulle. Jos sääki ni määki...

  VastaaPoista
 6. Mari: Tuo tämänpäiväinen auringon kuullotus antoi kyllä jo vahvan viitteen kevään tulosta:)
  Saila: Se on kyllä hyvä, että pallo on vielä akselillaan;D Katzit osaavat kyllä ottaa rennosti.
  Lila: Jep, ei minua niin vain lannisteta:)
  Vee: Tsemppiä vaan sinullekin kahvilakkoon. Ainakin minulle tuo on tuonut paremman olon, reuma ei kiukuttele samaan malliin. Tämä tauti varmaan olisi tullut kahvista riippumattakin;)

  VastaaPoista
 7. Paranemisia täältä lähetetään karvaisten kaverien kanssa! Ota nyt kuitenkin rauhallisesti toipumisaika, ettei tule takapakkia...
  Täällä nuorimmainen aloitti kuumeilun tänään, eipä kuumeiltu vielä paljoa ollakkaan.
  Hyvää ja toivottavasti aurinkoista huhtikuun alkua!

  VastaaPoista
 8. Voi Ei, tuo tauti on kaatanut jo niin monia tänä talvena. Koeta levätä ja parantua.
  Meillä kuuluu olohuoneesta Jääkiekkoa, pakenin tyttären koiran kanssa makkariin lukemaan. En tiedä kuuluuko muuta maailamlla, kun ei näe TV:tä.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.