keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Petroolia kajastusta
Kylläpä olikin vaikea saada tästä oikeannäköistä kuvaa. Ei onnistunut oikein millään. Kuvitelkaa kuitenkin sellainen tumman petroolinturkoosin ja turkoosiin taittavan sinisen sekoitus. E10 nimeltään hän. Suomenlampaan sukkalankaa toiseksi viimeinen vyyhtini 100g/270m, hiukan on nylonia joukossa vahvuutta antamassa. Oi kehräämö, kehräättehän pian lisää kyltymättömälle värjärille:)

Ulkona on edelleen huikea valo, jopa niin, etten saanut kameran asetuksia kunnollisiksi tälle värille.

Eräs karvakuono on myös nauttinut letkeästä pihaelämästä:Ei ihan noin paksu ole tyttö miltä kuvassa näyttää, on niin kierteellä, että. Mutta kyllä eläimet nauttivatkin elostaan ja olostaan. Katzit lötköttävät pihan pusikoissa miten milloinkin, jopa selällään. Toivon totisesti, etteivät ilmat kovin kylmiksi enää palaisi.
8 kommenttia:

 1. Tuo lanka on niin kaunista! Haluaisin ostaa vyyhdin, ilmoita jos on kaupan!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Auli: Oi kiitos, laitahan viestiä kaupasta tuonne sähköpostiini:)

  VastaaPoista
 4. Ihanainen lanka! Kyllä lämpimät kevätpäivät on olleet ihania, eläimille, ihmisille ja luonnolle. Ykskaks puut alkoivat vihertää (tarkoittaa: pian pääsen koivunlehdillä värjäämään). Toivotaan kauniimpia ilmoja, mitä viralliset ennustajat ennustaa!

  VastaaPoista
 5. Petrooli on ihana. Samoin karvakuono :)

  VastaaPoista
 6. Kylläpä onkin ihana petrooli! Hih ja hauska nimi sillä:D Harmi kun Auli ehti ensin, olisin minäkin ollut valmis tämän ostamaan, juuri tuollainen minun värini. Mutta toisaalta olenhan saanut sinulta (ja saan) ihania värjäyksiä ostettua jo aika paljon. Mitäs minä kohta enää lankakaupoilla teen;)
  Kiva kuva Annista:) Kohta pienellä on kuuma kun kesä saapuu, vaan koiruli taitaa olla niin hassu, että kuumallakin painautuu jalkaa vasten mikäli vaan on se mahdollisuus;)
  Ihanaa torstaita sinulle, ihan pian jo näemme <3

  VastaaPoista
 7. enkuli: Voi kiitos=)
  Mammutti: Kiitos, jep pelkkää lämmintä vaan meille kaikille kiitos!
  Käsityönopettaja: Ihan selvästi karvakuono kuuli tuon, on sen verran rinta rottingilla tuolla:)
  Lila: Minulla taitaa olla takakoipi korvassa näitä nimiä miettiessäni, haluan vissiin olla erilainen nuori;) Huomenna nähdään!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.