tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kesämielellä

Me ollaan täällä Emppusen kanssa ihan kesämielellä:)

Vanha herra 13v. on siis sopeutunut maalaiskotiinsa hienosti ja tänäänkin pyöri tuolla takapihan nurmikolla lähes hurmiossa. Sisään tahtoo sitten taas joskus iltahämärissä kun masua rupeaa kurnimaan.

 
 
Emppu on kesämielellä tällä tavoin ja
 

 
minä sitten kutimien ja väripadan äärellä.
 
Väripadalta ei ole kuvia, ei kovin kuvauksellista hommaa se, hih!
 
Selkä on vieläkin melko hellä ja arka, mutta sain ystäväkullalta ensiapua siihen vyöhyketerapian keinoin, kiitokset sinulle M. Eiköhän se tästä siis lähde paranemaan. Yritettävä vain liikkua sen mukaan mitä pystyy, jotta lähtee paranemaan kunnolla. Ainakaan paikoilleen ei voi jäädä, se on selvä juttu. Loma kuitenkin siis aloitettu sairaslomalla nyt alkuun. Lomaahan se on sekin, eikös?
 
Ihanan ilman kera lähettelen lämpöistä kesämieltä teillekin kaikille!
 

4 kommenttia:

 1. Emppu on niin mussukka! Rapsutukset hänelle ja kaikille muillekin karvaisille! Sinulle aurinkoista viikkoa ja paranemista selälle!

  VastaaPoista
 2. Lomaa on lomaa!!! aivan sama millä nimellä :-)) ja minä olen jo tosi utelias uusista tuontanosta, hih. Pitäisinkö päivystää koneen ärellä???

  VastaaPoista
 3. Ihmisen pitäisi osata kanssa ottaa noin rennosti kuin kisu. Paranemisia selän suhteen. Minulla vaivaa kanssa selkä, mutta vaiva on pahempi nyt nivusissa kun ei meinaa kävelemään päästä kuin ihan hiipimällä.
  Odotan kanssa innolla niitä värjäyksiä, kun ovat niin kauniita.

  VastaaPoista
 4. Ihania kesämieliä ja -tekemisiä:) Öljykriisikin löysi tiensä perille ja värit olivat todella kauniit. Kiitos:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.