perjantai 13. heinäkuuta 2012

Lapset hupenevat:)

Juu-u, ihan tosi - meillä enää täällä vierihoidossa vain yksi lapsonen. Neiti Nökön ja pari muutakin "lievästi hysteeristä ja paniikkista " tyttöstä vein rippileirille aamusella. Kepponen saa siis istuskella yksinään äiskän polvella, hih!

Eiliseltä "iltakävelyltämme" Nökön kanssa otettu kuva. Valoisaa oli vielä iltakuudelta.


Ohdakkeet ovat jo aikalailla ylikypsiä kukinnassaan, mutta niitä on silti mukavaa kuvailla.


Tämän "rupinenän" me yhytimme sivukuistilta torkuilta, juuri ja juuri jaksoi raottaa silmiään.

 
Meillä on tämän ryökäleen kanssa ongelma. Nyt kun ovat jonkinlaiseen välirauhaan Empun kanssa päässeet, onkin Kosti ottanut Repsukan taas hyökkäysten kohteeksi. Sanokaas mitä tälle pahvipäälle vallanhimoiselle lurjukselle keksitään? Suloinen kuin mikä, mutta kohtelee Repeä huonosti kuin mikä, ei auta vaikka vanhempi kolliherra yrittää väistyä ja alistua. Ei riitä Kostille. Nyt Repe pitää pitkiä taukoja, ettei ilmeisesti uskalla tulla kotiin ja naapureissa on käynyt syömässä. Olen tehnyt näet tiedusteluja. Syöttää ei tietenkään saisi, mutta kun heillä on ruoat kissoille tallissa, jonne pääsee ulkokautta ja heidän kissansa ottavat sopuisasti ylimääräisen syömärin jaolle. Tämä meidän taas, jonka kanssa on sovulla Valtterin kuolemaan asti asustanut, ei sulattaisi mitenkään. Mikä ihme neuvoksi?
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia olette ottanut :)

  VOi Repe raukkaa =( Kuulin just et joku oli kun lemmikit oli käyttäyneet huonosti oli käyttänyt sumutinpullossa vesi-etikka sekoitusta.. Oli ilmeisesti toiminut ainakin tämän kyseisen tarinan kertojan kohdalla. Toivottavasti Kosti antaa Repen olla..

  VastaaPoista
 2. Onko teidän kissapojat leikattu ? Se ainakin rauhoittaa nuo riidanhaluiset kollit yleensä kun testosteroni ei enää niin määrää käytöstä. Meillä ainakin on aina asunut aikamoisia pasifisteja poikia monta vuotta neljäkin kerrallaan eikä ongelmia ole tullut. Repe parka , toivottavasti hän saa jatkossa viettää rauhallisempia päiviä. Soittele muuten eläinlääkärille. Sieltäkin saa yleensä hyviä neuvoja kun heillä on tuota tietotaitoa kisuliineista ihan työksi asti.

  VastaaPoista
 3. Voi harmi, tuo on kyllä ikävää. Toivottavasti jokin konsti löytyy, että Repekin saisi rauhassa asustaa kotona. :-/

  VastaaPoista
 4. Meillä on naapurissa nuori kollipoika, joka on leikattu. Meillä taas kaksi narttukissaa, vanhempi 11v ja nuorempi 4v. Tämä nuorempi pitää sen kollin aisoissa, mutta vanhempi kissamme juoksee heti karkuun kun kohtaavat. No siitähän se kolli vallan innostuu. Kyllä välillä karvat pöllyää kun ottavat yhteen. Luulisi että kissoillakin se arvojärjestys pelaa, mutta ei tässä tapauksessa. Meidän vanha neiti pelkää nuorta kollia mutta ei muita tämän alueen vanhoja kollikissoja.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset teille kaikille. Selvitys- ja salapoliisityöni kertoo nyt sen, että ainakin kolme naapuria on eilen ja toissapäivänä pojan nähnyt. Heillä kaikilla useampi kissa. Kissat leikattuja kuten meidänkin jokainen, mutta kuulemani mukaan siellä kissat ottavat Repen sopuisasti vastaan ja jakavat ulkona majailevat ruokalautasetkin hänen kanssaan. Se, etteivät naapurit tunnistaneet Repeä meidän kissaksemme todistaa mielestäni sen, että tämä on Repelle uusi reviiri. Minusta aiemmin liikuskeli tuolla päinvastaisessa suunnassa takametsäpelloilla ja ulkorakennuksissa. Pitää yrittää tuonne iltakävelyllä mennä ja huudella ja houkutella. Mehän tietysti pääsemme tuohon kissojen väliin sisällä, mutta tuolla ulkona ovat tietysti sitten ihan omillaan. Tosi tosi harmillinen juttu. Ilmeisesti Kosti hävisi arvotaistelun Empulle ja nyt pitää sitten hakea egolle kohotusta toisesta suunnasta.

  VastaaPoista
 6. Oikein kauniita kuvia. Ohdakekuva eteenkin =D
  Toivottavasti sopu löytyy typahan pikimmiten.
  Blogissani on sinulle leikkimielen tunnustus =D

  VastaaPoista
 7. Voi kurjuus, nuo ovat kissojen juttuja ja niille ei oikein voi mitään. Ystäväni toinen kissa muutti tuollaisen riitatilanteen takia pysyvästi naapuriin ja se sopi onneksi naapurillekin. Niin kuin ihmisetkään ei kissatkaan tule toimeen kaikkien kanssa. Toivottavasti sopu kuitenkin löytyy.

  VastaaPoista
 8. Voi noita kissojen valtataisteluita! Meillä piti etsiä Musti-Mammalle uusi koti, kun vanhin tyttäristä otti itselleen kuningattaren hommat eikä hyväksynyt enää äitiään - vallan vaihdos siis. Talven ajan jatkui nokitus tyttären taholta ja äitiMamma kulki pitkin seiniä ja alkukesästä piti Musti-Mammalle etsiä uusi koti, kun sitä rökitystä voinut katsella. Toivottavasti teillä tilanne ratkeaa helpommin.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.