lauantai 28. heinäkuuta 2012

Sellainen lauantai

Täällä rypistellään viimeisiä rippijuhlajärjestelyitä. Loppusuoralla siis ollaan. Siivouksen ohessa oli pakko päivittää neulenurkkanikin ja katsokaas minkä söpöliinin minä Anttila Storesta hiukan alle 7 eurolla nappasin mukaani.


 
Kori on suuri ja siinä on silmää kovasti miellyttävää brodyyriä ja rusettia ja ja.. luvattoman monta keskeneräistä työtäkin, höhöö.
 
 
Kunnollinen valaistus ja lähellä vyyhdinpuutkin, turvonneen nilkankin saa aina tarvittaessa pallille yläasentoon kuten eilen illalla, dääm!
 
Mitäs muuta täällä onkaan tehty? On aavistus dipattukin, huiskaisin sinne myyntisivulle ne. Samoin kuin itselle tarpeettomat kirjatkin.
 
Tyttären huomista kampausta on harjoiteltu, ei kuulemma olekaan kiharat hänen juttunsa. Minusta kyllä olivat kauniit.
 

Suoristusraudalla harjoittelimme. Tytsillä tuota tukkaa kyllä riittää, huh! On korjattu juhlamekkoakin hiukan istuvammaksi, meinasi tipahtaa päältä yllättäen.

Meillähän on siitä erikoinen tilanne, että molemmat vanhemmat lapsukaiset konfirmoidaan tänä kesänä. Esikko jo siis alkukesästä ja Neiti Nökö sitten huomenna. Molempia juhlimme sitten huomenna. Katsoimme viisaimmaksi näin. Lapset itse toivoivat näin, joten ei siinäkään sitten harmitusta synny.

Ihana ilma tänään, toivottavasti huomennakaan ei ihan niitä kiukkuisia akkoja sataisi.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

7 kommenttia:

 1. Oivallinen kori, noitahan tarttee joka paikassa:)

  Suloiset kiharat olisivat, jos tyttärelle vain kelpaisivat.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa juhlapäivää teille huomiselle :)

  VastaaPoista
 3. Upeita rippijuhlia ja onnea konfirmoiduille =) Mekin menemme huomenna rippijuhliin, veljen pojista vanhin on juhlakaluna.

  VastaaPoista
 4. Hyviä juhlia teille ja toivottavasti sää pysyy aurinkoisena! Ihanat kiharat tyttärelläsi tuossa kuvassa! Ihan kateellisena katselin :) Ja tosi siisti neulenurkkaus sinulla. Minä juuri katselin meidän räjähtänyttä olohuoneen nurkkaa jossa kaikki kyjy työt ovat sekaisin ja lupaan joka päviä siivota sen sitten huomenna...

  VastaaPoista
 5. Mukavia rippijuhlia ja paljon onnea konfirmoiduille sekä äidille myös :) Kauniin korin olet löytänyt!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista juhlapäivää teille! Kaunis on tuo kori:)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti juhlapäivä oli aurinkoinen! Onnea rippilapsosille!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.