sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Aurinkoisella puolen kevättä?

Ihanan aurinkoinen sunnuntai! Tunnustan myös, että olen vakaasti aikonut pysytellä pyjamassa koko päivän ja touhuta vain niitä mukavia asioita, katsella jonkun ihanan elokuvan, hiukan herkutella ja hörpätä kupposen kuumaa jos toisenkin. Tietenkin on luettava muutama blogikin, ettei ihan kärryiltä maailmanmenosta putoa. 

Sen verran olin kuitenkin maailman menosta pihalla, että oli mennyt minulta ihan ohitse se, että Räikkönenkin oli mennyt voittamaan, jee! 

Hiippailin pihamaalla pyjamassa ja miehekkään isoissa saappaissa ja nappasin yhden hellyttävän kuvan iloksenne. Onneksi olin nopea, sillä kohta kuvan ottamisen jälkeen koko tienoon naapurusto näytti olevan lenkillä ja ei olisi ollut kivaa tulla yllätetyksi pyjamaisillaan lintulaudan alta.


Tämä lauta on jo tosi tosi vanha, mutta ihan toimiva aina vain ja alkaa olla niin kauniskin jo ajan tuomassa patinassaan, ettei tuota henno edes pois laittaakaan. Meillä hiippailee tässä talon ympärillä olevissa puissa vihervänsävyinen tikka. Tietääkö kukaan onko jokin sellainen oikeasti olemassa kuin vihertikka? En vielä ennättänyt kuukkelin pariin tuon asian kanssa, mutta kunhan olen utelias.

Posti toi loppuviikosta tällaiset ihanuudet Klikliltä minusta tuo ylempi on kuitenkin Spice Market eikä Single Malt, ei ollenkaan huono juttu se kuitenkaan, nami kuin mikä. Alempi on Ebenholz, jota tarvitsin vielä lisää erääseen ikuisuusprojektiini.


Tässä vaihtona menossa oleva 6ply-vahvuinen dippaus, joka pääsee matkaan jahka kuivuu.


Ihanaa, aurinkoista sunnuntaita teille kaikille siellä. Nauttikaahan valosta ja rennosta olosta. Tervetuloa myös uudet lukijat! En teille kaikille löytänyt blogia, jonne tulla vastavierailulle, joten jos sellainen on niin vinkatkaahan niin tulen käymään mielelläni.


22 kommenttia:

 1. Sanoisin että kyseessä on harmaapäätikka, meilläkin täällä Lopella niitä on, ovat melko harvinaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta: tein kuvahaun ja tosiaan, tuo se on, kiitos tiedosta sinulle:)

   Poista
 2. Hih, täällä toinen pyjama-fiilistelijä. =) Eilen illalla olin työkaverin luona kylässä ja tänään vaan naatiskellu, neulonu, surffaillu blogeissa ja syöny hyvää ruokaa ja snyni lähettämää cappuccinoa hörppinyt. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä päiviä tosiaan tarvitaan aina välillä, hih:) Ihanaa sunnuntaita sinullekin.

   Poista
 3. Kaupassa olisivat katsonut minua kumasti jos olisin tullut yöpaidassa... ehkä joku naapuri näki sinut ja sana kiersi nopeasti ja kaikki tulivat bongailemaan... se sinun näkemäsi "vihertikka", hihi

  mikä niminen lankavärjäys vilahti siellä kuvassa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, niinpä Jana:) Juu, lähitienoon bongarit kiikareissaan meitä piirittämässä!

   Tuo värjäys on kakkosdippaus tuosta Robinsonista Railwaynä.

   Poista
 4. Kauniita lankoja! Olisi ihanaa viettää sunnuntai pyjamassa ja tehdä vain sitä, mikä huvittaa - oikein unelmapäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vain unelmapäivää toteuttamaan,eikös:)

   Poista
 5. Minä googletin, ja näköjään vihertikka on olemassa, mutta erittäin harvinainen Suomessa. Kaunis kuin mikä! http://fi.wikipedia.org/wiki/Vihertikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat tosiaan Hepsi lähes samannäköisiä. Kuitenkin uskon tuon meillä liikkuneen olevan harmaapäätikan ihan tuon levinneisyystodennäköisyydenkin nimissä. Mutta tosiaan kaunis vierailija tähän talipalloille:)

   Poista
 6. Onpa ihana keväinen kuva! Ja mukavan kuuloinen pyjamapäivä :-) Oikein rentoa samanlaisen hyvää loppupäivää! Täälläkin ollaan nautittu auringosta oikein kunnolla, olo on lähes humaltunut ja nenä palanut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin kuvat ovat ihania muistoja ja niitä on kiva katsella myöhemminkin ja palata tilanteisiin takaisin:) Sinullekin mitä ihaninta sunnuntaita, hellihän sitä nenuakin;)

   Poista
 7. Harmaapäätikaksi veikkaisin. Tykkäävät liikkua haavoissa, onkos teillä niitä. Meillä harmaapäätikka tykkäsi yhtä pahaa kuin minä kun mies kaatoi pihasta komean haavan. Vain toinen meistä muutti kuitenkin pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin luulen. Meillä nämä pihan puut ovat suuria, vanhoja mäntyjä, koivuja ja vaahteroita. Tuo puu, jossa olen useimmin linnun nähnyt on suuri ja vanha hopeapaju. Kyllä minäkin pahaa tykkäisin jos isäntä meidän puita ryhtyisi kaatamaan, toki hyvällä syyllä sen tehdä saa, muttei kyllä muuten:)

   Poista
 8. Mullakin on ollut pyjamapäivä:) Tosin flunssa ja kuumeen takia. Voi miten ihania lankoja!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetahan parantua siellä, parempaa oloa uuteen viikkoon:)

   Poista
 9. Sinulle on haaste blogissani :-)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos:) ihanaa uutta viikkoa sinulle!

   Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.