sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunnuntain nuhanenä

Täällä on keskitytty lekottelemaan ja dippaamaan. Huolimatta tosi nuhaisesta olosta sillä olen päättänyt, etten anna tautien haitata arkea yhtään enempää kuin laki sallii. Todella sitkeitä tuntuvat kyllä pöpöt nyt olevan ja joka puolella on sairaita ja puolikuntoisia ihmisiä, joten ei noita oikein kunnolla pääse väistelemäänkään.

Täälläkin saatiin roima annos lumisadetta eilen ja maisemat näyttävät nyt tältä


Iltahämyinen kuva, taivaanrannassa kajasti kaunis puna, mutta sitä en kyllä saanut kuvaan taltioitua.


Sinne ne marjapensaat taasen lähes hautautuivat lumeen, voi ressuja.


Portaat näyttävät tältä, saa siis mennä aika kieli keskellä suuta tuon jääkerroksen kanssa. Miehekkään piti lähteä päivystyksenä auraamaan eli täytynee puhua kauniisti Kepposelle, josko nakuttelisi jäät irti.

Oikein leppoisaa ja rentoa sunnuntaita teille kaikille. Minä taidan mennä peiton alle ja napata kirjan kainaloon, pitkästä aikaa.

7 kommenttia:

 1. Olen tuossa säätiedotetta katsellut ja se lumi tulikin etelään. Meillä ei ole yhtään satanut. Täällä mie olen viimeviikon yskinyt, nyt tuntuu että alkaa tokeneen:)Paranemisia sulle:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä ei saatu lunta tännekkään, mikä on ihan hyvä.

  eikä onneksi ole kyllä noita pöpöjäkään pahemmin näkynyt (koputtaa päätä)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Kyllä se taas tästä nollakeliksi muuttuu ja lumi lähtee sulamaan :-)

  VastaaPoista
 4. Pöpöjä myllää nyt monen kotona. Meilläkin miesväki toipumassa kuumeisesta flunssasta - saas nähdä sairastunko sit minäkin.........

  VastaaPoista
 5. Pikaista toipumista ja rentoja hetkiä kirjan kanssa!

  VastaaPoista
 6. "Kevät keikkuen tulevi",on tämä kevät tosi metkaa aikaa, sunnuntai aamuna oli pakkasta-18 ja päivällä helli aurinko, tänä aamuna pakkasta-20 ja nyt-6 ja sataa lunta, joskos se sitten sulattaisi sen vanhan lumen pois?... Ihanan sininsen hyssy kuvan olet saanut napattua:) Kisusi ovat aina yhtä suloisia:) Aurinkoista kevään odotusta sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.