tiistai 26. maaliskuuta 2013

Mukihulluus?

Kuka muu tunnustaa potevansa tuollaista? Minusta meillä on jo riittämiin mukeja, mutta siltikään tämmöistä ja toista identtistä kaveriaan en pystynyt vastustamaan. Varsinkaan, kun nämä olivat tarjouksessa 2 euroa kappale. Ai mikä Vilen?


Esikko-kulta laukoi taas kuolemattomia kotilomalla: hän on kuulemma kaamea käkättäjä ja Pääsiäiskelmi. Lauloi koko matkan tukikeskukseen M.A. Nummisen äänellä täyttä kurkkua Radio Novan biisejä. Täytyy vain ihailla tuota välittömyyttä ja täysillä elämistä. Osaisipa sitä itsekin.

Hieman yrittää taas jokin pöpönen kurkistella minun suuntaani, ärr. - taidan antaa sille kyydit kuumalla viskitotilla. Siitäs saa - niih!

5 kommenttia:

 1. Viskitoti ihanasta turkoosista mukista saa varmaan pöpöt lähtemään ;-)
  Onpa kaunis! Joskus on vaikea vastustaa, ja miksi pitäisikään, mukithan on käyttötavaraa.. no joo, kyllähän ne vähän vie kaapissa tilaa.

  VastaaPoista
 2. Ihana muki! Minäkin tunnustaudun mukihöperöksi, Muumi sellaiseksi:)

  VastaaPoista
 3. Huh, onneks mä en ole mukifriikki. Muutossa pääsin eroon kaikista kummallisista mukeista mitä poika oli meille haalinut. Nyt ne on hänen kaapin täytteenä. Kyllä monet mukit on kauniita ja mieli tekis mutta aina löytyy jäitä hattuun ja mukit jää kauppaan.
  Oi voi, kyllä noi taudit sais nyt jo sut kiertää kaukaa, oot pitkään kärsinyt yhdestä sun toisesta pöpöstä yms. Sydämestäni toivon sulle tervettä pääsiäisen aikaa ja kevättä.

  VastaaPoista
 4. Tykkään kyllä mukeista mutta kaappeihin ei kertakaikkiaan mahdu :) Muumimukeja löytyy meiltäkin kiitettävät määrä. Sitäpaitsi olen niin lyhyt että kaikki käytettävät kupit ja kipot pitää olla 2 alimmalla hyllyllä ja ylimmäisten hyllyjen tavarat jää kutakuinkin käyttämättä :D

  VastaaPoista
 5. Ihana väri. Ihanaa Pääsiäisen aikaa Sinulle.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.