lauantai 4. kesäkuuta 2011

Soi soiseli soi

Tänään on eri puolilla Suomen maata kaikunut suvivirsi ja hyvä niin. Ainakin henkilökohtaisesti olin jo aika uupunut tuohon kouluvuoteen. Ei vähään aikaan taistelua läksyjen teosta eikä neuroottista vahtimista vaatteiden suhteen, huh ja puh!

Myös kummityttösen lakkiaisia juhlittiin tänään. Niin kaunis nuori nainen ja niin järkevät ja viisaat ajatukset. Onnen potkusia sinulle elämäsi varrelle! Niin ja tuplapotkuja pääsykokeisiin, jos ei tärppää nyt niin sitten ensi kerralla. Ei stressiä siitä.

Unohdin tuossa Tallinnan postauksessa esitellä erään aivan ihanan lahjan, jonka sain ystävältä rakkaalta . Hän oli tällaisen teettänyt minulle.


Juttelimme tuossa taannoin ja manailin tarvettani kauniille ja salonkikelpoiselle avainkaulanauhalle, jota käyttää hamepäivinä töissä. Ja kas, mitä tapahtuikaan, sain tällaisen äärettömän kauniin nauhan. Olen niin onnekas omistaessani tällaisia ystäviä, kiitos kaunein.

Värisormeakin on kolottanut taas vaihteeksi:


suomenlampaan sukkalankaa sekä merinosukkalankaa

Rubiini ja Farkkutyttö pyrähtivät tuonne myyntisivulle.

Pihallakin on taas niin mukava vaellella ja räpsytellä kameraa
Tuoksu tässä sireenipensasaidan edessä oli suorastaan huumaava!

Nyt keittelemään teetä ja nauttimaan lauantai-illasta. Nauttikaa tekin omastanne.


2 kommenttia:

  1. Upean helminauhan olet saanut. Upeita myös nuo lankasi ja kukkasi.

    VastaaPoista
  2. Taas kovin kutkuttavia lankoja! Samoin ne edellisetkin eli sum summarun: sinun lakkasi ovat aina hienoja. Silti en ole vielä siitä sinun edellisestäkään vielä neulonut niin, että vähän himmailen ostohaluja...Itse asiassa ajattelin mennä tänään ulos kerimään sen vyyhdiltä kun on niin ihana ilma!

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.