torstai 30. kesäkuuta 2011

Ötökkävaroitus, hih!

Juoksentelin taas pihamaalla ja häiriköin luontokappaleita. Enpä tiedä mikä tämä otus on, mutta heilutteli minulle uhkaavasti pitkiä tuntosarviaan.


Myös karviaisia saadaan hiukan myöhemmin kesällä - nams!


Ruusunnuppukin vielä löytyi, suurin osa jo kuivahtaneita ja kukkineita. Tämä yksinäinen vielä sinnittelee



Viikko on ollut ihan liian hektinen - huh! Onneksi olen huomisen pekkasella. Jospa vaikka saisin tätä Kyjy # 8 eteenpäin. Näistä on tulossa Pillars Socks:t (Ravelry-linkki)



Ai niin, päivitin myös lankojen myyntisivun:)

Ja nyt nykertämään kyjy-töitä. Oikein nautinnollista kesä-iltaa.

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesä ja kärpäset

ja kaikilla kaveri meillä sanotaan. Ei virallinen versio - tiedän, mutta näin meillä, hih!

Annikin taitaa olla samaa mieltä sillä kärpäs-Eetvartti käytti otsaansa kiitoratana, hävytön otus. Muutoinkin tuolla turkilla tukalat oltavat niin vielä kärpäleet kiusaa, mrrh..


Muutoinkin karvainen kansa on ollut tällaisena hellepäivänä tavallista voipuneempia



aamusella Kostikin oli vielä silmät virkeänä, mutta kun töistä iltasella palasin olivat molemmat veljekset täysin roikoteltavassa kunnossa ja veteliä



Punnitsimme muuten huvin vuoksi nämä sankarit ja kumpikin painaa hilkun vaille 6 kiloa. Kosti on korkea ja iso, mutta hoikkaakin hoikempi ja veljensä pienempi, mutta muutoin tuhdimpi.

KyJy-työt etenevät, mutta hitaasti kuten hiukan viikonloppuna jo ounastelinkin. Kiirettä riittää eikä puikkoihin ennätä yhtä tiiviisti tarttua kuin viikonloppuna.

Tuosta kolmen puikon päättelystä tuolla edellisessä postauksessa ainakin Pirena kyselikin. Minä teen tuon aina tällä ohjeella  ja onkin kätevä ohje, helppo kuin mikä.

Uusia lukijoitakin oli tullut, tervetuloa vaan teille lämpimästi.




maanantai 27. kesäkuuta 2011

Hyvän ystävän sukat

No niin, ensimmäinen KyJy-työ on valmis!


Dear Friend´s Socks/Kyjy 1

Silmukoita: 56, puikot 2,5mm alumiiniset
Koko: 38 noin
Lanka: Itsevärjätty Nalle 100g/260m väri Dijon Rose 1 (menekki 76g)
Aloitus 24.6 ja valmiina 26.6.2011

Nämä menevät tosiaan ystävälle ja hän saa ne lähiaikoina omakseen.

Olen kovasti tykästynyt kolmen puikon päättelyyn sukan kärjessä, siitä tulee niin paljon siistimpi näin


Ja eikun uusien aloitusten kimppuun:)




lauantai 25. kesäkuuta 2011

Ensimmäinen


Ensimmäinen KYJY-aloitus on jo hyvällä mallilla. Toinenkin sukka aloitettu heti tuohon edellisen perään.


Enkä myöskään malttanut edetä joka toinen päivä-rytmillä aloitusten kanssa vaan aloitin kaksi muutakin työtä heti eilen ja tänään. Tämä lähinnä siksi, että viikolla voi olla työn vuoksi niin kiirettä, ettei jaksa tai ehdi ajatellakaan aloituksia.

Meidän Kustimme on ottanut uuden reitin sisältä poistumiseen, keittiön ikkunasta on hyvä hypätä. Onneksi malttaa sentään vielä ovesta tulla:)



Tämä kaveri taas ei ole meihin kovinkaan tykästynyt



Syynä ikävät ihmiset, jotka ovat laittaneet tiukalle ruokavaliolle. Vähärasvaista vain neidille nykyisin. Turhaa on ollut anovasti tuijottaa ruokapöydän vieressä pitsaa tai mitään muutakaan. Johan siitä nyt hienompikin neiti murjottamaan alkaa ja surkeaksi muuttuu. Vähät niistä sorjemmista linjoista tai paremmasta terveydestä, taitaa tämä katse kertoa.

Tämä jussi on edennyt ihan tässä kotosalla vain ja näin jatketaankin. Miesväki tekee heinähommia ja töitä ihan kuin arkenakin. Tätä se siis on tämä maanviljelijän luksuselämä, hih! Illalla lämmitetään sauna ja mieleni tekisi kaivaa ompelukone esiin vaan ehkä jätän sen sitten myöhemmäksi. Nyt taas tikuttelemaan. Oikein ihanaa juhannusta teille kaikille!



perjantai 24. kesäkuuta 2011

KYJY:n starttaus!

No niin, nyt se odotettu päivä on sitten koittanut! KYJY alkaa. Perustin tuonne sivupalkkiin KYJY-listan ja kuten huomaatte se ei ole lähes alkua pidemmälle suunniteltu saatika tehty. Aion nimittäin mennä hyvin rennolla otteella. Olen kyllä katsellut langat ja puikot tuonne jo omaan laatikkoonsa valmiiksi, mutta saattavat vielä ennen aloituksia lennosta vaihtua.

Ensimmäinen työ on nyt kuitenkin pohdittu ja tästä itsevärjätystä kerästä aion startata.


Tästä tulee ystävälle sukat. Ihan kohta luon silmukat. Esikko vietävä ennätti jo kerää purkamaankin, tarvitsi purjekoneelleen kuulemma vetoköyden. Mrrrh - näpit irti langoistani, niih!

Sukkia tulee varmaankin aika paljon ja muutama huivi, mutta muuten sitten katsastelen mitä eteen osuu ja mistä innostun. Katselin tuossa kalenteria, että joka toinen päivä pitäisi tehdä minimissään aloitus ja hiukan päälle viikko olisi keskimäärin aikaa saada aina työ valmiiksi. No, katsotaan kuinka lähtee etenemään, varsinkaan tällaiselta hitaalta nautiskelijaneulojalta eivät ohuet sukat välttämättä viikossa valmistu. Mutta kuten sanottu, katsellaan - ilman sen suurempia paineita.

Nyt sitten nautitaan KYJY:stä ja leppoisasta juhannuksesta.

Oikein hauskaa jussia teille kaikille!




torstai 23. kesäkuuta 2011

Vyyhtiset maailmalle

Taannoisen arvonnan jälkeen on pata sitten lupaukseni mukaisesti porissut ja tämännäköisiä vyyhtejä sitä sitten voittajille lähti matkaan. Uskallan nyt kuvaa tähän jo laittaa, koska käsittääkseni tänään ovat perille saapuneet.

Tämä tässä meni Kristalle


Lanka nimeltään - yllätys yllätys - Krista!

Tämä puolestaan matkusti Inkerille 


Inkeri kertoi pitävänsä punaisen sävyistä. Myös tämä tuli nimetyksi saajansa mukaan:)

Mukavia neulomishetkiä ja paljon inspiraatiota teille molemmille!


keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Vähänkö on..


..ihana muki - niin ollaan Haisulin kanssa samikset, että! Tällaisia emalimukeja oli paikallisessa City-marketissa. Tätä en voinut vastustaa vaan koriinhan se päätyi ja kassalle. Liekö on pakko hakea vielä muitakin, kääk!


..ja vähänkö on hurja saalistaja tässä alla, liekö tupajumit työssään tuolla kivijalassa vai mistä lie kyse, kun poika sinne päin vaanii ja tuijottaa.



PS. Toivottavasti ette täysin hämäänny ulkoasun muutoksista, kaipaan hiukan raikkautta ja selkeyttä taas.

Ulkona on vieläkin ihan upeista upein auringonpaiste. Ihanaa.





maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kesäpäivän kunniaksi

esittelyssä kaikki sateenkaaren värit pastelleina


Nonparell

merinonylonsukkalankaa ja aika unelman pehmoista, nams:)

Pakko vielä kiusata yhdellä kissakuvalla myös sillä repesin hilpeydestä eilen illalla löytäessäni Kostin tästä asennosta, kuin joku olisi asetellut herran tuohon, hihii..


Aika höpö kattiherra ja kovia Annin hampaissa kokenut Tikru-ressu.

Anteeksi vähäsanaisuuteni nyt on riennettävä kauppareissulle ja ulos vielä nauttimaan hetken kauniista säästä.

Upeaa alkanutta viikkoa teille kaikille.


sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Sadepäivän iloja

Tällaisista sadepäivistä kuten tänään on ollut, on ainakin minulle aina suuri ilo. Tulee huseerattua "oikein luvan kanssa" sisällä kaikkea pientä ja suurta piiperrystä. Keräilin kaikkia jämälankanöttöset ja oikein kerijälaitteella ne keritsin, mutta ennen kuin ennätin ne tähän aikomaani koriin laitella oikein sievästi, oli sinne jo tupsahtanut ensimmäinen kerä. Tämä kerä vain oli niin suuri, että täytti korin jo lähes kokonaan. Sain minä ne nöttösetkin sinne sitten myöhemmin päivällä, kun herra malttoi paikastaan luopua.



Siivosimme Neiti Nökön kanssa olohuonetta ja verantaa ja veimme sinne jo osan kukkasista. Älkää katselko kukkasiani kovin säälivästi, vasta perustan uudelleen kasvistoani. Esikko on aiemmin aina riipinyt kaikki kasvini ja vasta tänä keväänä olemme alkaneet päästä yhteisymmärrykseen siitä, että niiden on parempi antaa kasvaa rauhassa. Kaikki ovat siis varsin rujossa paranemis- tai kasvuprosessin alussa. Hyvä niistä vielä tulee, uskotaan niin.


Vyyhdittelin myös viikonlopun värjäyksen, näyttää kovin synkältä valon puutteesta johtuen. Tummin sävy on tummaa ruskeaa, ei mustaa. Sitä suomenlampaan ohuempaa sukkalankaa tämä.



Tuossa neulomon reissulla jo mietiskelin seuraavaa tempausta, kun niin moni siitä puhui ja houkutteli ja eilen sitten päätin ryhtyä pohdinnoista tekoihin. Liityin siis KYJY:yyn


Tässä tempauksen idea: (lainattu suoraan tuolta KYJY:n blogista)

* Aloita yhteensä 24 uutta työtä aikavälillä 24.6. - 10.8.2011.
* Viimeinen valmistumispäivä on 24.12.2011.
* Jokaisen työhön on käytettävä lankaa vähintään 50 grammaa TAI 250 metriä

Siitäpä johtuen sitten piti lähteä lankavarastoa penkomaan ja kas tässä jo osa töihin aiotuista langoista odottelemassa ja koska tykkään lähennellä neuroottisuutta lankakeräsissä, niin menin keritsin ne kaikki jo valmiiksi helpoiksi keriksi keritsijälaitteella. Tai no yksi vielä keritsemättä, mutta kyllä sekin vielä samanlaiselle kerälle päätyi kuin kaverinsakin tuossa vierellä:)



Vielä muutama kerä pitäisi keksiä, mistä aloittaisi ja muutama idea myös, mutta yllätys ei liene se, että sukkia valmistunee melkoisen monet, jokunen huivi on myös aikomuksessa, ehkäpä kämmekkäitä...hmm. Pitänee mennä tsekkaamaan vielä Räveltämön suosikkini myös, josko sieltä lisäideoita löytyisi. Ensimmäinen aloitus on onneksi jo selvillä, joten paniikkia ei päässe syntymään, ainakaan heti alkuun.

Ja mikä hauskinta tässä koko tempauksessa, tuolta löytyi myös iso joukko kivoja blogeja lisää. Täytyneekin lähteä niihin nyt tutustumaan ja keittämään kupponen teetä.

torstai 16. kesäkuuta 2011

Herrain elkeet

Jälleen pieni välipalatyö eli kännypussi. Tällä kertaa miehekkäämpi malli ja tämähän suuntasi velipojalleni. Ilmeisen mieleinen sillä killuu jo työhousujen vyölenkissä. Totesi pussin saatuaan: "Ainakaan kukaan ei luule, että mä olen tän tehny". Tässä lankana seiskaveikkaa grafiitinharmaana sekä itsevärjättyä tummanpunasävyistä.


Loman jälkeinen työviikko on ollut kyllä erittäin työntäyteinen, olen säntäillyt pää kolmantena jalkana. No, kyllä sitä taas jaksaa, sen verran rentouttava tuo lomaviikkoni oli ja onhan se loppuloma kolme viikkoakin vielä tulossa.

Ai niin, pakko laittaa näytille kuva Mösjöö Yrmystä, hih!


En viitsi lähteä arvailemaan mitä herran mielessä liikkui linssiin katsoessa..

Mukavaa torstaita taas!


keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Onnea onnea, monta kiloa!

Naps, se on poikki nyt! Nimittäin osallistumisaika arvontaan.

Jätitte niin monia sydäntä lämmittäviä kommentteja, että olen suorastaan häkeltynyt. Lämmin kiitos teille kaikille!

Kaivelin netin syövereistä satunnaislukugeneraattorin ja läpsäisin sinne luvut 1 ja 48, 48 siksi, että yksi osallistuja on tuolta sähköpostin puolelta, hän ei saanut kommenttiaan läpi. Ja mitäs se generaattori sitten luvuksi antoikaan....



Voittaja on kommentin numerolla 36 jättänyt Krista! Et ollutkaan Krista laittanut väritoiveitasi. Laitahan minulle toiveesi sähköpostilla (tuolla yläkulmassa oikealla) ja samoin tietysti yhteystietosi niin saat vyyhtisi oikeaan osoitteeseen.

Ja koska olin niin iloinen mukavista kommenteistanne, päätin arpoa myös toisenkin toivevyyhdin ja sen voittikin sitten puolestaan



Numerolla 4 kommentin jättänyt Inkeri. Oikein kovasti onnea sinulle! Inkeri tulee saamaan vyyhdin, josta löytyy punaisen sävyjä. Lähetätkö sinäkin minulle yhteystietosi, jotta saadaan vyyhti värikylvyn kautta uuteen kotiin.

Ihanaista iltaa kaikille!

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kauneutta ympärilläni

Käenkaalin samettisen pehmoiset lehdet..


Hyönteisten jo osin popsima ruusun kukka, täydellinen väri..


Lankavyöry, jonka jälkeen oli ...


pakko dipata vielä kerta kiellon päälle.


Jollakin tapaa niin nautinnollinen myös tämä sadetta enteilevä ilmakin. En pistä vastaan, kuumassa toimistossakin on miellyttävämpää näillä ilmoilla.

Muistakaahan myös arvonta. Vielä ehtii!


sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Huh hellettä

En kyllä muuta sano. Mutta en kyllä valitakaan koska miehet tuolla pellolla ahkeroivat monin verroin kuumemmissa olosuhteissa.

Minä palloilin tuolla ulkosalla ja pitkin pihoja. Löysin aivan upean harakankellon ja pakkohan se oli taltioida kuvamuistoihin.


Löysin myös nämä herkulliset kaivurikuskit


Ja vyyhditin narulta kuivumasta Tumman Paahdon



Suomenlampaan nylonvahvistettua sukkalankaa 100g/350m

Olen yrittänyt nauttia tästä viimeisestä vapaapäivästä ja letkottanut reporankana. Väripata minulla kyllä porisee kaiken aikaa. En voi vastustaa sen kutsua.

Muistakaa osallistua arvontaan!


lauantai 11. kesäkuuta 2011

Arvonta!

Ajattelinpa julistaa kävijälaskurissa lähestyvän huikean tasaluvun kunniaksi arvonnan! Huomaattekos muuten tuossa ruusun kyljessä kököttävän herran:)


Osallistua voit jättämällä kommentin tähän postaukseen ja kertomalla mikä sinut saa tänne tulemaan visiitille:) Jätä myös itsestäsi minimissään nimimerkki, jolla sinut voi tunnistaa.

Palkinnoksi ajattelin arpoa vyyhdillisen suomenlampaan sukkalankaa (nylonvahvistettua) 100g/350m. Värjään vyyhdin voittajan toiveiden mukaan (värit, kuvioita tai muuta en räätälöi, hih), joten kerro tuolla kommentissa myös värit, joita onnen suosiessa tahtoisit vyyhtiisi.

Arvonta-aikaa on keskiviikkoon 15.6. asti. Suoritan arvonnan illalla töistä tultuani.

Onnea arvontaan!

EDIT.  Koska ilmeisesti bloggerissa on ajoittain ongelmaa kommentoida anonyyminä niin jos törmäätte sellaiseen ongelmaan ja haluatte osallistua arvontaan, niin laittakaa osallistumiskommenttinne sähköpostiini (tuolla oikealla yläkulmassa). Huomioin myös ne arvontaa suorittaessani:)


perjantai 10. kesäkuuta 2011

Hattivatteja ja nöttösten tuhousta


Tuhoan jämälankoja jälleen, kohta ryntään jämäkorille hakemaan lisää sopivan sävyisiä.  Tuo hellyttävä hattivattirasia (n.10cm) tuli napattua mukaan vain koska en voinut sitä vastustaa. Varsinainen harakka taidan olla koko akka, heh. Tästä tulee survival kittini. Toinen vastaava toimiikin jo teepussien kuljetuksessa työlaukussa.


Kirjakauppaankaan minua ei saisi koskaan päästää. Nytkin siellä oli kaikenlaista ihanaa. Kaikkea en edes kantanut kotiin astikaan.


Tuo vasemmanpuoleinen on ihan taskukirjakokoa ja houkutti jo siksikin, mahtuisi laukkuun helposti mukaan taikka käsityöpussukkaan, minne vain.. Sivuja on yli 350 ja kaikenkattavasti erilaiset mallineuleet tarjolla.

Tuota lintukirjaa kävin puolihuolimattomasti selaamaan koska Esikko rakastaa Kunnaksen kirjoja ja lintuja erityisesti.

Osuttuani loppusivuille ja tähän tekstiin alla oli päätös tehty, kirja muuttaisi meille.



Esikolle halusin pienen tuliaisen ihan siksikin hankkia, koska on viikon verran reissussa ja tuntuu, että on jo nytkin pikkuisen ikävä vaikka onkin mukavaa olla vain eikä juoksennella toisen perässä kärppänä koko ajan.
Kaipasimme myös uutta yhteisluettavaa. Tätä lukee jo itsekin ilokseen.

Meidät ja heinät kasteli kaamea kesäkuuro, pitäkää peukkuja, että niitetyt heinät ennättävät kuivua ennen seuraavia sateita.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

torstai 9. kesäkuuta 2011

Kesäinen lankatori


Jep - hermostuin taas tilanahtauteen ja siivosin värjättävien laatikot. Pukkasin siis ison kasan myyntisivulle

Ihana ilma on jatkunut ja tänäänkin heräsin ajoissa touhuilemaan. Pyykit kuivuvat suloisen tuoksuiseksi tuolla ulkosalla näillä ilmoilla. Luontokin alkaa olla huikeassa kukkeudessa. En kuitenkaan poiminut kameran linssiini noita virallisesti kauneimpia tällä kertaa vaan juuri nyt kiehtoikin hiukan rujommat kohteet.

Saanko esitellä, ahkeran kesätyöntekijän!



Sekä työnsä loppuun jo melkein saattaneen Haitulan



Kohta on singahdettava ruokakauppaan. Olin ajatellut tehdä valkosipuliöljyllä maustettua lohta vaan arvatkaapa muistinko sen lohen? Niinpä, pää taskusta ja uusi yritys:)



tiistai 7. kesäkuuta 2011

Tutkimattomat ovat hammasharjan tiet

Olen kuulkaas päivän jos toisenkin ihmetellyt mihin on sähköhammasharjani hävinnyt. Tänään sekin mysteeri sitten selvisi. Esikko! Oli mitä ilmeisimmin harjannut kaiken lapioista autonrenkaisiin sillä ja heittänyt sitten poloisen marjapensaan alle.. Tuli kuulkaas tälle emännälle uuden harjaosan vaihto aiemmin kuin luulinkaan.

On tämä aika yököttävässä kunnossa, älkää säikähtäkö:)


Ei meillä ainakaan elämä tylsäksi käy tuon sälperin kanssa, se on tunnustettava.
Eilen sain sitten vyyhditettyä myös tämän namusenkin.


Tabitha

suomenlampaan nylonvahvisteinen sukkalanka 100g/270m 

Tunnustan, että olen tämän lomaviikkoni alun kyllä tehnyt juuri niitä asioita, joista pidän. Vain ruokaa on valmistunut perheelle ja pyykkikone lauleskellut aika-ajoin. Aion kyllä näin jatkaakin sillä eihän tätä iloa nyt kestä tätä viikkoa pidempään ja loput sitten vasta myöhemmin kesällä.  Kyllä noita kotihommia ennättää ahkeroida sitten ensi viikollakin. Minua on nyt kyllä suosinut sääkin ihan kympillä, en voi kyllä valittaa ollenkaan.

Nyt menen upottamaan räpyläni värjäyskattilaan:)

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Välipalatyö pienelle neidille

Tuossa reilu viikko takaperin sain pyynnön tehdä pienelle ekaluokkalaiselle neulotun kännypussin. Eihän sitä tuollaista pyyntöä voinut vastustaa mitenkään. Aikuisten käyttöön olen yleensä tehnyt mieluummin pienellä lenkillä ja jousihakaa käyttäen kiinnityssysteemit, mutta tähän oli toiveena nyöri kaulalle. Saamansa piti ja niinpä viimeinkin sain aikaiseksi perehtyä icordin saloihin. Olen jostakin kumman syystä kuvitellut sen kovinkin vaikeaksi vaan vielä mitä. Ihan helppoa, kuin heinänteko konsanaan. Tätä älkää paljastako Miehekkäälle minun sitten sanoneen, hih!


Lankana jämäkeristä Wollmeisea ja omia sukkavärjäyksiä. Nappilaatikosta suloiset kukkanapit koristeeksi. Eikös ekaluokkalaiselle vielä uskalla tuollaiset pienet suloisuudet laittaa?

Toisella puolen eri värinen kukkanappi




Tässä kävi kyllä nyt sitten niin, että veljeni nähtyä tämän, tuli tilaus myös miehekkäämpäänkin versioon. Saamansa pitää.

Repe-katti tuolla pihalla köllötti ihan seljällään pusikossa. En vain hennonut herraa syvästä unesta kameran kanssa häiritä. Repeä on nyt pitänyt helliä ja pojan puolia muutenkin pitää sillä ilmeisesti se oli Valtteri, joka piti aiemmin hänen puoliaan ja nyt kun ei Valtsua enää ole, on Kosti ottanut asiakseen kurmootella Repeä aina kun vain tilaisuus vähänkin on. Mitähän tuolle keksisi? Kostia on komennettu tilanteista ja Repeä hellitty ja otettu erilleen ruokailemaan, että varmasti saa riittävästi, mutta olisiko vielä jotakin, mitä me ihmiset voisimme tehdä. Perimmäinen ongelma lienee se, että Repe on niin lempeä ja kiltti, ettei tahdo olla koskaan "johtajan" roolissa.

Ihana, ihana ilma. Mielikin nauraa ja hyrisee tällaisessa säässä.


sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Tyhmä Markkuko?

Kuulin tänään "hauskan" jutun Neiti Nökön kaverilta, joka tuli yökylään luoksemme. Käy siis samaa koulua Esikon kanssa ja kertoi seuraavaa:

Istuivat siellä juhlasalissa kaikki paikoillaan ja rehtori-Markku meni puhujapönttöön aloittaen puheensa ja heti sen jälkeen kuuluu hiljaisessa salissa Esikon kantava ääni: "Tyhmä Markku". Olenpa taasen oikein ylpeä äiti. Mutta on tunnustettava, että kyllä tuo pikkuisen pisti suupieliä nykimään.

Tänään taas heppaterapiassa totesi terapeutilleen tunnin alkaessa, että: "Viimeinkin, olen odottanut jo tunnin kauan"

Ei siis minkäänlaisia suotimia tällä lapsosella, huoh!

Se niistä kuolemattomista lausahduksista. Olen minä nitkutuksiakin saattanut valmiiksi. Nämä olivat muassani Tallinnan reissulla ja valmistuivat sitten eilen.





Tulipunasukat

Lanka: Itse värjätty 100% merinovilla 100g/310m
"Laulu tulipunaisesta kukasta"
Silmukoita: 64, kantapää 6+6, menekki 97g
Puikot: Alumiiniset 2mm
Koko: 39
Fiilis: Kyllä näillä komeasti tassuttelee:)

Vielä tahtoisin tunnistusapua teiltä kysellä? Taannoisella työpaikan Lammassaaren retkellä otin kuvan tästä kukasta. Tunnistatteko mikä tämä on?



Ihanaa aurinkoisen päivän iltaa!