torstai 19. heinäkuuta 2012

Ei niin minkäänlaista keskittymiskykyä?

Herää tässä epäilys, että liekö tullut lomavilli vaiko huuhahullutus?

Aloituksia ja keskeneräisiä siellä täällä. Sen punaisen huivinhan varmaan muistattekin. Se on reunuksissa nyt ja valmistuisi ihan suit sait sukkelaan kunhan neuloja vain malttaisi siihen tarttua jossakin välissä.


Eihän nyt sentään toki näin reipas ole tämän talon neuloja, vaan hänellähän on toiselle käpälälle päivänkakkarasukat tekeillä (valmiusprosentti näissä 51% kepeästi arvioiden) ja toiselle sitten liukuharmaat krouvimmat räpylänlämmittimet (näissä mennään vasta 25% valmiuden suhteen).

Luulitteko, että se oli sitten siinä? Ehei - jos nyt ei muistella niitä viimevuotisia KYH-varjotöitä, joita on krrhhmm.. aika monta kesken, niin löytyyhän tästä näiden keskeneräisten vierestä vielä sortumuksen tuloskin. Nostalgia-sukat Miehekkäälle. Tassuttelin aivan pahaa-aavistamatta Prisman lankahyllyn läheltä ja ihan vain pikkuisen vilkaisin sinne suuntaan. Jotenkin ne olivat sitten siinä ohikulkiessa loikanneet kärryyn. Siis ne neljä Nostalgia 7 veljestä kerää ja muutama Nalle värjäyspuuhiin (niin siis mikä dippausloma?).

Koska vahinko oli jo tapahtunut - en voinut vastustaa kiusausta aloittaa yhdestä Nostalgia-kerästä sukan vartta, ihan vain nähdäkseni minkä näköistä pintaa siitä tulisi.

Kas, tämmöistä


Miellyttää kyllä, ainakin minua kovasti ja nämä olivat kivasti 100g kerissä. Puolustuksekseni kerron, että vain kahta väriä ostin, muut jätin sinne kauppaan.


Näitä reilun kaupan ruusuja tarttui aiemmin viikolla matkaani. Väri oli niin huumaava, että katsoin ansainneeni kunnon ruusukimpun päivääni piristämään. Oli pakko laittaa ne talteen myös tuonne banneriinkin, jo valmiiksi tulevaa syksyä valaisemaan.

Ihanan aurinkoista kesäiltaa teille kaikille, nauttikaahan kesästä.


20 kommenttia:

  1. Kauniin värinen Ruusu, aivan tulen värinen.
    Et ole ainoa jolla on keskittymisvaikeuksia neulomistöiden kanssa. Lankoja olen kyllä hamstrannut, ainaostana sain pojalle siis jo aikuiselle kunnon mihen sukat Novitan Raidasta. Annoin ne innokkaasti hänelle että jäi kuva laittamatta omaan blogiini. Pikkaiselle olen juuri saanut lapaset Alloeverasta Novitan, peukaloita vailla valmiit.
    Mutta ei sitä kesällä kerkeä, syksyllä sitten neulomme ahkerammin, eks Jeh?
    Mukavavia päiviä sinne naapuripitäjään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa se tästä taas asettuisi ajatus saralleen. Mukavia päiviä teillekin sinne Männikölle:)

      Poista
  2. Ai sielläpäinkin lankakeriä, jotka hyppäävät väkisin ostoskärryyn ??? ;)

    Minä olisin tykännyt mieluummin, että Novitan uutuudet olisi ollut 150 gramman kerissä: varsinkin miesten sukkiin joutuu nyt ostamaan kaksi kerää ja sit jää taas nysäkeriä pyörimään.

    Kauniita ruusuja! Tuota väritystä ruusuissa oli meillä aikoinaan tytön rippijuhlissa paljon ( oranssi ja keltainenko hänen värejään "number one" ?)

    Neulomisinspis täällä hakusessa - notkun van koneella tai huuhailen olemattomia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ilman lupaa hyppäsivät;) Meillä Miehekäs tahtoo 43 jalkaansa sukkiin niin pitkät varret, ettei tuo 150g kerä ole yleensä riittänyt.

      Poista
    2. Selvällä suomella piti tämäkin lukea, ennen kuin itse hokasin. Minunkinhan pitää olla tyytyväinen siis 100 gramman keriin.
      Nimittäin, kun aloin asiaa nyt sinun sanomanasi miettimään, niin käytännössä jännään riittääkö lanka miehen sukkiin ( kun on aina niin eri verran metrejä kerässä) ja käytännössä usein laitan jotain toista lankaa sinne tänne kaveriksi, jotta varmasti riittää.

      Eli kiitos juohautuksesta - nyt osaan asiaa miettiä fiksummin ;)

      Poista
  3. Mä alan olla kateellinen tosta startitis-tai-mikä-lie-hullutus-viruksesta. Sitä kaivattais tännekin! Mutta ehkä syksyllä sit.

    Ruusu tosiaan valaisee! Kummasti sitä alkaa jo miettiä tulevaa syksyä. Huomasin juuri että illathan ovat jo aika lailla pimenneet, eikä tuntunut edes pahalta. Paitsi hieman kansallisluopiolta kyllä. Kunnon suomalaisen velvollisuushan on rakastaa kesää ja hellettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki ajallaan:) Ehkäpä nämä hieman ei niin kesäiset ilmatkin ovat tehneet sen, että ajatukset kääntyvät jo syysiltoihin.

      Poista
  4. Wautsi, komean värisiä ruusuja. Tulee Villasukka mieleen...
    Ja ihan kivan näköistä tulee Nostalgia-langasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa taisin minä osittain ajatella siellä kaupassa..huokaus sentään
      Tämä Nostalgia on kivemman tuntuista neuloa kuin nuo normi seiskaveikat, toivottavasti on kestävyydeltäänkin parempaa.

      Poista
  5. Kiva että langat hyppii kärryihin melkein huomaamatta, ainakin jos vähänkään hiljentää siinä lankahyllyn kohdalla.
    Kauniit ruusut, olet saanut niihin oikein tulen hehkua kuvatessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aavistuksen ulkoa hohtava ilta-aurinko korosti tuota väriä, mutta ovat kyllä reaalinakin aikamoisen värikylläisiä. En ole moisiin ennen törmännyt;)

      Poista
  6. Ruusut kuin tulenliekit. Kauniit todella =D
    Ihana nostalgiaväri puikolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita tosiaan, eivät kyllä kovin kestäviä tällä kertaa;) hyvä syy hakea uudet tilalle:)

      Poista
  7. Mulla on töitä kesken, ja NIIN paljon tuolla kutkuttelis avaamaton Nostalgia ja upea Sadetanssi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienen pidättäytymisen jälkeen lankakerien korkkaaminen on vain vielä mukavampi hetki, eikös;) mutta iloinen juttu, että postipoika löysi ripeästi perille.

      Poista
  8. Eeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii! Nyt mä en voi mennä enää kauppaan, kun toi Nostalgia just ton värisenä on ihan just mun ja miekkosen värinen! Täytyy käydä ruuatkin ostamassa jostain pikku-Siwasta, ettei näe edes vilaukselta... Täytyy kyl tunnustaa et ehdin ostaa uutta vihreetä Raitaa uunituoreena, kun myyjä viel koitti sovitella lankahyllyyn tilaa... Mun piti ihan kysyä, et saakos tommosen paketin avata sun kärryistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, joo - nyt on pakko kiertää kaikki isommat kaupat. Mutta hei, meillä ainakin tuossa naapurikylän pikku-Siwassakin on nykyään heti kassan lähellä lankahylly. Varo vain, voit joutua takavasemmalta yllätetyksi;) Ja ei muuta kuin minun kärrylle vaan;)

      Poista
  9. Ihania lankoja, ihania ruusuja.. Hyvää kesäsunnuntaita!

    VastaaPoista
  10. Hei!
    Minulle tuli haaste ja päätin napata sinutkin siihen mukaan. Sivuiltani löytyy kysymykset. Toivottavasti tykkäät vastailla. Jään innolla odottamaan.
    Kiitos ihanasta blogista. Sieltä löytyy kaikkea kivaa näin tuoreemmallekin käsityön harrastajalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset lämpöiset Tikuzin:) pitääpä poiketa blogiisi katsomaan.

      Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.