perjantai 3. elokuuta 2012

Väripadalta päivää!

 
Juuh, siellä olen taas poristellut. Ihanaa ja vallatonta puuhaa! Pukkasin nämä laarin puolelle.
 
Ensimmäinen puolikas työviikko siis takana. Onneksi oli aloitus tällainen pehmeän lyhyt. Mukavaa taas töitäkin tehdä kuitenkin.
 
Surkeutta edustaa taas Repen poissaolo. Lähti reissuun taas juhannuksen jälkeen. Ilmeisesti koska ei tule juttuun Kostin kanssa. Tällä viikolla viimeksi naapuri kertoi nähneensä pihallaan. Tässä täytynee tosiaan varmaan ryhtyä vakavissaan neuvottelemaan naapurin kanssa, että ottaako omakseen. Heidän kolmen kissansa kanssa tulee ihan mainiosti toimeen. Pahaa pelkään, ettei suostu kotiin jäämään niin kauan kuin Kosti täällä on. Tämä meidän muu kolmikko taas tulee ihan kohtuullisesti keskenään toimeen. Sanon kohtuullisesti koska Empulla ja Kostilla on tämä jonkin sortin lievä rähinä päällä koko ajan. Mutta Emppu ei jää jalkoihin vaan antaa rettelöitsijälle takaisin tilanteen niin vaatiessa, joten tuosta en ole huolissani. Kusti-poju taas on kaikkien kaveri, kuin se kuuluisa karavaanari:)
 
Tähän lienee hyvä arkiviikko lopettaa ja ryhtyä viikonlopun viettoon.
 
 
 

7 kommenttia:

 1. Nams mitä upeuksia oot taas loihtinut! Harmi, että kissoilla on skismaa, eläinten kemiat on kyl yhtä vaikeita ko ihmistenkin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)

   Näin se on, nämäkin jo yli kolme vuotta sovussa jakaneet talon ja yhden joukosta poistuminen sitten saa aikaan uuden valtataistelun yhden päässä!

   Poista
 2. Voi Repe. :( Toivottavasti löytää vielä tiensä kotiin ja rettelöitsijät rauhoittuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivon, että Repe kotiin vielä tulisi. Tiedän, että väkisin en poikaa noiden kanssa saa toimeen tulemaan. Ihmisten kanssa kyllä tulee loistavasti toimeen, mutta Kosti ... huoh!

   Poista
 3. Upeita värjäyksiä! No voi harmi Repen kanssa. Kissatkin ovat omia yksilöitään. Meilläkin on kaksi kissaa samasta sisarusparvesta ja ovat kuin yö ja päivä. Toinen tulee kaikkien kanssa toimeen(vähän liiankin hyvin) ja toinen ei voi sietää vieraita ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, niin erilaisia voivat olla tosiaan:)

   Poista
 4. Harmitus, että Repestä on huoli. Toivottavasti tilanne ratkeaa parhain päin!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.