keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pieni suuri ilo

Meillä on ollut tuolla eteisessä paketissa uusi parisänky odottamassa kokoamista jo varmasti yli vuoden! Häpeän jo myöntää tämän asian, mutta monen asian summa, ettei ole toteutunut. Nyt sitten tämä oma selkäepisodini poiki Miehekkäälle motivaation purkaa vanha ja koota tämä uusi.En voisi onnellisempi olla. Sänky on minusta kaunis. Tummaa puuta ja mustaa koristeellista metallia. Pohjalevyiksi tilattiin oikein tukevaa vaneria. Paksut, mutta napakat patjat ja tukeva petari ovat nyt muutaman yön nukkumiskokemuksella loistavat kerrassaan. Ei liian pehmeä, muttei liian kovakaan. Siis juuri sopiva.Ihana ihana sänky. Varsin pienestä asiasta siis suuri ilo!

Tyttärelläkin oli varsin vauhdikas aamu tänään koulukyydin muodossa!

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288512447789.html

10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon. Uusi sänky on loistava sijoitus selkäpotilaalle. Ryhdikäs uusi patja pitää rankasi paremmin kuosissaan. Sänky on tosi tärkeä jos on selkäongelmia. Onneksi osasitte ennakoida ja nyt kun hätä oli suurin oli mistä ottaa :) Harvalla on moista yleellisyyttä kotona valmiina odottamassa. Uusi sänky valmiina eteisessä paketissa siis. Loistavaa ! Sänkysi näyttää kauniilta.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta sängystä! Tulipa nyt juuri hyvään aikaan, ehkä se loppujen lopuksi kuuluikin koota vasta nyt... Napakkuus kuulostaa ihan täydelliseltä! Ja omien sanojesi kannustamana aloin tänään jumpata vatsalihaksia vuosien tauon jälkeen, minäkin kun aika kehun miten hyvä selkäni on. Ei se kyllä oikeasti edes ole, vaan väsyy istutushommissa ja kivienpyörityksessä nopsaan ja pieni lisäapu vatsan puolelta tekisi varmasti hyvää. Aion nyt yrittää pitää tästä uudesta hyvästä päätöksestä kiinni, kiitos sinulle kun asiasta muistutit vaikka en ole tietenkään siitä kiitollinen, että sinulla on kipuja. Pikaista ja pysyvää toipumista!

  VastaaPoista
 3. Hyvä sänky ja patja ovat kyllä tärkeitä! Ihanaa, että saitte nyt kaiken keskelle piristykseksi uuden sängyn.

  VastaaPoista
 4. Meillä jää aina juuri tuo tärkein asia hoitamatta, sänky ja hyvät patjat. On se kumma että tärkein asia missä vietämme eniten aikaa elämässä, on se jota lykkäämme. Männiköllä on liian lyhyt sänky ukolla, joten laitoin patjan alle vanhoja täkkejä niin hänet jalat tulevat laidan yli. Kun tulee vieraita poistan ne täkit. Petauspatjan jos ostaisi, sellaisen korkeamman niin olisi ukon parempi nukkua. Ehkä me se jonain päivä ostetaan....ehkä:)

  VastaaPoista
 5. Hyviä ja Ihania unia teidän uudessa sängyssä!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis sängynpääty!

  Mie harmeilen, kun en koskaan ehdi ajoissa varaamaan noita ihania lankojasi vaan aina, kun käyn katsomassa niin juuri ne, jotka mie haluisin on jo varattu. Voivoi. Ehkä miuta vielä lykästää:)

  VastaaPoista
 7. Oi kamala, onneksi kaikki lapset pääsivät ulos autosta ajoissa! Uusi sänky on kaunis, toivottavasti selkäsi tykkää siitä :) / Snyysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta Sny:) Itsekin kuulin tuosta vasta kun neiti tuli koulun jälkeen kotiin ja kertoi. Onneksi - olisin varmaan muuten ollut pelosta soikeana.

   Poista
 8. Lokoisia lepohetkiä uudessa sängyssä, toivottavasti selkä tykkää hyvää oikeen kunnolla tuosta. =)
  Onneksi tyttäresi selvisi säikähdyksellä.
  Tulipas postia ja voi luoja kun se ilkiö on hurmaava, kun siitä vielä raskis tehdäkkin jotain. ;D

  VastaaPoista
 9. Kaunis sänky ja hyvä että saitte sen nyt kasattua. Toivottavasti selkä nyt leppyisi.
  Enkeleitä on selvästi koulumatkalla mukana!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.