sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Reissussa kainalosulhasten kanssa:)

Olin jo aikaa sitten sopinut Lilan kanssa Tampereen kädentaidot-messuille lähdöstä. Sitten ryökäleen selkäni prakasi ja pelkäsin jo, etten sinne pääsisi. Kaikesta huolimatta seurasin tilannettani kotosalla ja koska minulla oli nuo kepit (kainalosulhaset) ja kiputilanne hyvässä hallinnassa, päätin uskaltautua messuille suunnitelmien mukaan perjantaina. Osittain myös siksi, että samalla tuli testattua omaa tämän hetkistä kuntoa. Tunti ja istumaan, tunti ja istumaan - sitähän se oli ja sinne yhteen mennessä alkoi messukunto ainakin minulla jo ihan ryytymään. Istuksin siellä kivimessujen penkillä huilaamassa. Eilinen ja tämä päivä on sitten ollutkin aikamoisen kipeä olo. VR:lle pointsit meidän liikuntarajoitteisten huomioimisesta, pääsin matalalattiavaunuihin ja vain muutama hassu porras matkan varrella. Onneksi Tampereelta ei ole pitkä aika matkustaa, mennessä Tikkurilasta Tampereelle ja tullessa Tampereelta Riihimäelle, josta Miehekäs ja Esikko minut noutivat sitten. Mutta oli kyllä kaiken kipeydenkin arvoista, ihanaa nähdä ystävää ja päästä pois neljän seinän sisältä. Tuo perjantai oli kyllä ainoa mahdollinen päivä näillä vermeillä sinne mennä sillä jo tuolloin oli aika ruuhka. En voi kuvitellakaan minkälainen on ollut silloin lauantaina ja sunnuntaina.

Muutamia tuttujakin näimme siellä, vilkutukset teille!

Ostoksia tuli tehtyä kohtuudella

Ensimmäiset ja enimmät hankinnat tulikin tehtyä Eiran Tukun osastolta.

Kookosnappeja, suuria ja niin vastustamattoman kauniita!


Ylempi on Kureyon Sockia ja alempi Silk Garden Sockia

Muut sukkalangat olivatkin sitten Langilta, aika namuja nekin.


Etukäteen oli tilannut pienemmät sukkaplokit suoraan haettavaksi Succaplokin osastolta. Tarttuihan sieltä sitten vielä toisetkin sukkaplokit lahjaksi ja myös Paavo-puikkomitta sekä vihdoinkin pitkään miettimäni tumppuplokit. Jospa saisin niitä tumppusiakin tehtyä tänä talvena ainaisten sukkien sijaan.


Puikkopiikoja osui sitten eräältä kauniita puutuotteita myyneeltä osastolta matkaan. Myyjää en kyllä harmikseni enää muista. Näitä olen yrittänyt useammastakin paikasta löytää ja nyt kun niitä siinä käsillä oli, heti oli ostettava.

Elvariltahan nappasin myös Hömelöpöllöset korviini, kuvaa vain ei nyt tähän ole. Ihanat!

Messuilta me sitten lähdimme keskustaan ja Hook-siipiravintolaan syömään. Tosin, muiden tuhotessa jättimäistä Party packiä, söin minä omaa fileannostani, siinäkin kyllä mittavasti syömistä. Sitten junaan ja kotia kohden. Ihana päivä, ihanaa seuraa ja hurjasti nähtävää. Puolet varmasti jäikin huomaamatta ja anteeksi kaikille tutuille, joiden ohitse mahdollisesti "porhalsin" kärsä pystyssä heitä sanomatta, ei tahallista suinkaan.

Seuraavat eivät ole messuilta, mutta tulin ostaneeksi tuolta Tausendschön iltä tällaiset Knit Pro Karbonz-sukkapuikot ja aivan unelmat käyttää. Sitten huomasin GetKnittedin sivuilla ilmoitusta, että jotakin ongelmaa näiden kanssa on ollut ja etteivät toistaiseksi myy näitä. Tosin minusta nuo heidän sivuillaan näkyvän ovat yksivärisiä mustia ja nämä minun tuollaisilla kirkkailla metallikärjillä varustetut. Onkohan noissa nyt jokin ero sitten? Ainakaan näissä minun puikoissani ei ole ollut mitään ongelmaa. Ihanat käyttää. Olisiko tuo nyt sitten hiilikuitua tuo musta materiaali, mene ja tiedä.


Ihanaista sunnuntaita teille kaikille!

30 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tuolla tulee kyllä melkeinpä paljousähky, eikö vaan;)

      Poista
  2. Kiitos seurasta ihanainen <3 Oli meillä mukavaa ja voin kuvitell miten poikki olit kun sulhasia mukanasi raahasit! Minäkin olin poikki!! Mutta uudestaan taas, eikös vain?
    Ihania nuo napit, onneksi en tullut kassalle kanssasi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin:) Uudestaan tietenkin perinteen mukaisesti ja tavoitteena mennä ensi vuonna eteenpäin ihan vain omilla jaloilla ilman sulhasia;)

      Poista
  3. Hyvä että pääsit messuille, kaniita löytöjä teit. Teillä on niin mukava perinne Lilan kanssa, Terkut Lilalle myös kun luet tätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen onnekas omistaessani Lilan kaltaisen ystävän:)

      Poista
  4. Kivoja löytöjä teit messuilta ja hatunnoston olet ansainnut, kun kainalosulhasten kanssa jaksoit kiertää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä oli ihan liian paljon houkutuksia:) mutta kivaa tosiaan myös.

      Poista
  5. Minä kävin messuilla lauantaina, kaikkea ihanaa tarttui mukaan ;) Pakettisi on jo matkalla, tulee maanantaina tai tiistaina :) / Snyysi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sny:) ihanan jännittävää odotella. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle:)

      Poista
  6. Upea saalis messuilta. Nuo napit ovat niiiin ihanat! Ja kauniinta värejä langoissa.

    VastaaPoista
  7. Vaikutta virkistävältä reissulta, olet sinnikäs kun uskalsit lähteä kainalosulhasten kanssa liikkeelle. Kivoja löytöjäkin teit siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä täysin kaiken jälkivaivan arvoista:) Ensi vuonna taas uudestaan kyllä!

      Poista
  8. Sinun lankaostokset, nami.

    ja siellä näkyy myös se sun aloitettu sukka :-)), kiva väritys

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sortumus maximus, hihh! Ihan ei näy oikein värit minun kuvassa sukassa, petroolimpi tuo turkoosi ja kullanruskeampi tuo ruskea, mutta tätähän se on tässä talven valossa täällä pohjolassa;)

      Poista
  9. Minäkin olin perjantaina osa ruuhkaa, eipä tultu törmänneiksi sentään! Kyllä siellä oli täysi työ jaksaa ilman sauvojakin, saati niiden kanssa, joten hatunnosto täältäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi tosiaan perjantai olla se rauhallisin päivä siellä:) ja varmaan ihan jokaisella tassut aika muusia päivän jälkeen.

      Poista
  10. Kyllä siellä messuilla olikin lauantaina aika paljon porukkaa! Mutta niiiin kivaa silti! :)

    Ihanaa viikkoa sinulle!
    inari

    VastaaPoista
  11. Ihania hankintoja oletkin tehnyt. Upeita nuo napit.

    VastaaPoista
  12. Kyllä ei Joensuun Taikasormet-messuilla ole ikinä noin ihania tuotteita. Lankoja ei nimeksikään eikä noita muitakaan lisäherkkuja.Ollaan sit vissiin liian syrjässä, niin ei myyjät tänne vaivaudu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitavat nämä Tampereen messut olla kyllä tosiaan Suomen suurimmat tämän alan? Meilläkään nuo Helsingin messut eivät mielestäni ole yhtä mukavat, Wanha Satama on melkoisen ahdas eikä sinne olekaan tullut mentyä ensimmäisen kerran jälkeen:)

      Poista
  13. Voi mitä ihania löytöjä, etenkin nuo napit on herkut. Mä en sentään keppejä tarvitse, sen verran olen selkää kuntoon saanut, mutta olet kyllä ollut aika rohkea kun sinne messuruuhkaan uskaltauduit! Mä jätin suosiolla väliin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei luonto antanut periksi vaikka olikin kyllä aika rankkaa:) Minulla nuo kepit on pakolliset tuon vasemman jalan tunnottomuuden ja tottelemattomuuden vuoksi. Ei jaksa könkkästä kahdeksikkoa lantiolla kieputtaen montakaan metriä;) Olenpa iloinen, että sinä olet saanut selkääsi paremmaksi.

      Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.