tiistai 20. elokuuta 2013

Sadonkorjuun aika

Taitaa pikkuhiljaa olla se aika kesästä kun puutarhasta pitäisi ryhtyä satoja keräilemään. Herukat ovat jo kypsiä, samoin pieni määrä kriikunoita taitaa valmistua. 


On niitä siellä vaikka Miehekäs muuta epäili. Maistoinkin jo muutaman - nams!


 Siellä puskien keskellä varomattomasti pyöriessäni onnistuin myös kesän ensimmäisen kerran polttamaan itseni nokkoseenkin. Auts!! Huikea tämä loppukesän kypsä tuoksukin tuolla pihamaalla.


Tämä nökönenä puolestaan minut pelästytti kun raakalankoja ryhdyin kuormasta purkamaan. Miten se minimimmi jo tuonnekin kerkesi? Onneksi langat olivat muovipusseissa.

Minulla on muuten tiedossa tiukka puoli vuotta tästä eteenpäin. Erikoisammattiopintoni ovat nyt edenneet siihen pisteeseen, että pikkuhiljaa alkavat näyttöjen rakentelut ja tutkintotilaisuudet täydellä teholla. Hui sentään mihin olenkaan kiireisen nokkani laittanut. Ei niinkään nuo itse näytöt hermostuta vaan tämä muutenkin ainainen aikapula. Organisointia siis ja suunnittelua olan takaa tiedossa loppu- ja alkuvuoden ajan. Saikohan niitä lisätunteja vuorokauteen jostain vielä tilattua lisää?

Kiitos taas kaikista kommenteistanne edelliseen postaukseen, olen hävyttömän laiskasti vastaillut, sen tunnustan, mutta jokaisen kyllä ilolla lukenut.

1 kommentti:

  1. Voimia kiireiseen elämänvaiheeseen!
    Hui, minulle nokkonen tekee pahimmat kutinat ja paukamat, pahemmat kuin yksiköön hyönteinen. Toivottavasti ärsytys paranee pian!

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.