perjantai 30. elokuuta 2013

Kusti-kultanen

Heti kärkeen pahoittelut hiljaiselostani. Se arki, se on kiireineen minua juoksuttanut ja lennättänyt. Välillä siis tärkeysjärjestystä määrittelevät enimmäkseen muut kuin minä, heh!

Yritin nyt iltasella hiukan kiireistä viikkoa nollata ja istuksin kahvini kanssa ulkona. Usein siellä ulkona ollessa, kömpivät nämä ulkoilevat kisumme jostakin seuraa pitämään. Niin nytkin.


Kusti on aivan upea luonne, niin lempeä ja kaikkien kaveri. No, ehkä ei kuitenkaan hiirujen yököttävästä saaliista päätellen porraskaiteella aamusella. Eikä pojun ulkomuodossakaan toki ole moittimista. Näin kesällä tämä sankari ei juuri muuta sisällä tee, kuin käy syömässä ja juomassa ja painelee takaisin ulos puskiin makoilemaan. Tämänkin pojan voi muuten pistää vaikka selälleen käsivarrelle ja rapsutella eikä ole moksiskaan. Tämä siis jos vain jaksaa kannatella sillä painaa yli 7 kiloa.


Tässä sitä taas taidetaan saalista tarkkailla. Hyvin siis hoitaa hommansa tämä apumies. 

Huomenna sitä sitten jolkotellaan junalla kohti Kokkolaa, miehekkään työauton vaihtoon. Siispä kutimia mukaan pakkaamaan, tiedossa on reilusti oivaa nitkutusaikaa mennen tullen.

Leppoisaa viikonloppua kultaset!

6 kommenttia:

 1. Nitkutusaika on varmaan mukavaa, vaikka saattaa muuten pitkä matka pitkästyttääkin.
  Kusti on niin ihana, blogistasi on lempeä luonne jo selvinnytkin. Eipä silti, fanitin lujasti myös terroristi-Kostia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, ainakin viisi tuntia tuo lienee Riihimäki-Kokkola välillä matka-aika. Kostia meilläkin on kaikilla kova ikävä vaikka hirmukonna aina aika-ajoin olikin. Nytkin huomaan haikailevani pitkäkarvapojan perään vielä tähän joukon jatkoksi.

   Poista
 2. Ihana Kusti.
  Meillä tänään illansuussa punkinpoisto pienemmältä kisulta. Sen pystyy pitämään hetken aloillaan, eikä raavi. Isommalta kissalta ei varmaan saisikaan punkkia pois. Se on niin voimakas ja häijy, vaikka toisaalta ihan herttainenkin kun sille päälle sattuu.

  VastaaPoista
 3. Kusti on niin komea Kolli että varmasti meidän Melli ja Nami rakastuisivat molemmat silmänräpäyksessä ,jos vaikka vain kuvan koneelta näyttäisin,hih ;)

  Edelliseen postaukseen vielä kommenttia ,että makrokuvaus bloggailussa ja elämänasenteena ovat minullekin tärkeitä-
  kun uskaltaa mennä tarpeeksi lähelle näkee selvemmin ja sellaista jota ei kaukaa ja kiireessä huomaakaan :)

  Minulle hidastamista opettaa nyt Chow Chow pentumme joka käyttäyy kuin Kiinalainen Filosofi.
  Misty voi istua ajattoman pitkään paikallaan ja vain havainnoida kaikki pienetkin muutokset maisemassa,ylitse lentävän kurkiauran,naapurin saunanpiipusta pöllähtävän ensimmäisen savukiehkuran lauantaina kello viisi tai tuijottaa vain kaukaisuuteen ylitse pelto lakeuden muinainen viisaus silmissään.
  (chow Chow on ainakin 5000 vuotta vanha koirarotu Kiinasta )

  Vaikka hän on vasta 5kk on hänellä harvoin jos koskaan kiire...ihana koira ! :)

  VastaaPoista
 4. Komea poika tuo Kusti tosiaan on. Ettei vaan ole vähän Ragdoll rotua joukossa jos niin retkottaa sylissä. Hyvä se on että on hiirestäjiä. Ihanaa neulontaretkeä... vaikkakin on tainnut jo kovasti olla käynnissä jo. =)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.