torstai 22. elokuuta 2013

Täältä tulee Helmi Boo Boo!

Pienen kissaneidin elämässä tulee tämän tästä hetkiä, jolloin jotakin tehdään ensimmäistä kertaa.

Helmillä se ensimmäinen kerta osui vasta vuoden ikään ja oli laadultaan valjasulkoilua.

 Neiti sai ylleen uudet valjaansa, pinkit tietenkin ja sitten suunnattiin ulkosalle Nökön turvallisessa sylkyssä. Tarkasti piti zoomailla epäilyttävää ympäristöä.


Maahan laskettua piti pienen kissaneidin hiipiä masu maata vasten milli kerrallaan eteenpäin. Kunnes - paikalle saapui Kusti-kulta ja ihan kuin olisi kuiskannut rohkaisukuiskutuksia toisen korvaan sillä sen jälkeen...


neitonen jo uskaltautuikin hieman rohkeammin ympärilleen katselemaan ja pienesti jo kävelemäänkin. Mitä nyt häntä piti pitää turvallisesti tuossa kylkeä vasten.


Ja kun lopulta pelottavan pyrähdyksen jälkeen pääsi Nökön syliin takaisin niin johan oli elvistelyä tämä ojentelu joka suuntaan. Mitähän mahtoi tyttönen nähdä? Hauskan hassu kuva tämä.

Harjoituksia jatketaan, eiköhän se tästä tämäkin neiti vielä rohkaistu oikeaksi ulkoilmaprinsessaksi, ainakin valjaissa.

6 kommenttia:

 1. Kyllä hän on kaunis. Pinkki on juuri oikea väri hänelle.

  VastaaPoista
 2. Helmistä on kasvanut oikea kaunotar. On siinä kohta naapurin kollit sydän läkähtymäisillään :)

  VastaaPoista
 3. Söpö Helmi:) Meidänkin Nöpöstä tuli oikea ulkoilmakisuli vaikka alussa näytti ettei se koskaan uskalla mennä ulko-ovea pidemmälle.

  VastaaPoista
 4. Pinkit valjaat. Nepähän ne tietysti on prinsessalla oltava =D

  VastaaPoista
 5. Asianmukaiset ulkouluvarusteet Neidillä ja väri sopii tosiaan kaunisti
  Kisu-tyttöselle !

  VastaaPoista
 6. Oi mikä ihana siro ja kaunis Helmi-neiti <3 <3<3 Onneksi hänellä on herrasmiehiä kotona seurana kun tulee tuollaisia uusia jännittäviä kokemuksia eteen niin kuin tuo valjaskävely . Kyllä neidin kelpaa pinkeissä valjaissaan . Ihana kisu.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.